F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče, referat i laku noć. Bile na žurci kod mog sestrića. Njemu se neće svideti poklon ali sestri hoće, dva kompleta veša i dva para čarapica, bem ti sunce, al' su te stvari poskupele! :eek: Igraonica spolja gladac-iznutra jadac, ispadaju im ploče od laminata, one vaspitačice su neke teške diletantkinje, a baš mi se svidela na prvi pogled, sa onolikim prostorom i onim veeelikim spiralnim toboganom... Autobus kojim smo htele da se vratimo promenio trasu zbog radova na putu, morala sam da platim taksi, izašao mi je 3,5 puta skuplje od busa na istoj relaciji. Ali ona se lepo provela a ja sam se posle dugo vremena videla i ispričala sa jednom jako pozitivnom osobom i to je ono što je bitno. Inače, prvi put sam se srela sa mamom najnemirnijeg dečaka u ceeelom vrtiću, kako ona opravdava svog sina, samo sam klimala glavom i vikala ahaaa... :roll: Žali se mama jednog njegovog imenjaka koji ne ide u vrtić da malog zbog zamene identiteta stalno mame i babe razne dece na igralištu napadaju, grde što je ujeo/udario/uštipnuo... njihovo dete. Ja sam svesna da moje dete voli da šefuje, da kad se probudi ne voli da priča, da ume da se naduri bezveze, normalno da je za mene najbolja ali ne guram pod tepih njene očigledne mane nego gledam da ih saniram, pre svega za njeno dobro. Ne razumem takve ljude. :aha:

I odoh da prođem jedan krug sa Mrvicom, pa da spavam. :cao:

Laku noc F-ovci. :cao:

582477_363024727093065_1132001438_n.jpg

Za Dobro jutro vama i uz kaficu, evo malo slika iz Tajlanda- Bankog :)

Uploaded with ImageShack.us

A da se ne zaboravi i JUGO, barem rec, U njihovim da kazem bazarima ima svasta da se kupi ,pa i bezicni mikrofon.

A citav blok ulica je samo za prodaju cveca.....

Izuzetno je lepo videti Bankog sa reke i postoji dva nacina, da se uplate brodice, turisticke i da se koristi redovne linije broda koji idu od Juga pa do Severa i sa njim i nazad, pristaju ,iskrcavaju putnike i primaju. Ja sam koristio ovaj vid, jer si okruzen sa domacim ljudima i nisam bio sam, dosta drugih turista to isto radi..........Divno je jer mozes da posecujes Muzeje koje su pored reke i da posle toga koristis opet brod i sto je najvaznije- UPOZNAJES LJUDE a i jesu izuzetno ljubazni.

A ovo sto se vidi je njihov Buda i sav je optocen od zlata, Tu dolaze da potraze duhovni mir a drugi kao sto sam Ja- Hladovinu uh sto mi je prijala svezina.............

Ove Bude su zasticeni sa staklom. I kako kazu budisti i oni su zlatom optoceni i to sa metodom zlatnih listica i nekim postupkom lepljeni, Dibno izgledaju i svaki buda ima svoj momenat , koje godine je ziveo i sta je postigao za narod.

Poslednja izmena:
:lol: Koleginica dišla u majici sa kratkim rukavima i trese se ko gospodski ker. Ja doduše imam bluzu bez rukava ali imam preko sa dugačkim rukavima i sad sam još obukla štepani prsluk, sve mi se ruke ukočile. Ali postoji rešenje, lepo izađeš napolje u šetnju :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back