F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto juce , u garazi ,trazim nesto po policama i iznad i vidim otvorena vratasca od kucice za prenos Maca-Cuka. :eek:

Prljavo, vidim da ga je neko, nesto koristilo, elem, dobro sam se namucio da ga fino operem.

Marko nije voleo da se vozi u njemu, cim smo to stavljali , znao je " PUT kod VETERINARA" i zbrisne ili ispod stepenica u podrum ili u sobe.......

Uploaded with ImageShack.us

Dobro je sto se sve moze rasklopiti na dva dela posle se sastavi i prilicno je jako i za vece tezine.

Ne znam sta da radim sa ovim, da dam na prodaju, ne mislim da mogu dobiti ni za kafu............. a u prodavnicima........cena boli glava!!!

Uploaded with ImageShack.us

A da DOBAR DAN svima.:)

ONIMA KOME JE RODJENDAN, Sve Cestitke i sve najlepse da im se na ovom svetu desava.:ok:

Sad je Mrca dasa i po. :heart:

Dobro vece.

389340_383618201674049_1760503524_n.jpg

Ma MORA DA JE TO NEKA SMIZLA, samo zemske mogu nesto ovako da urade :D

Jeste devojcica-maca, nazire se kornjacevina (tip boje) a to je moguce samo kod zenki.

A ovaj transporter bi mogao, ne znam, da poklonis u SPCA? Just a thought...

Ma oni su se svima ogadili, narocito sto su pobili zdrave zivotinje, navodno bile zarazene sa crvima, a kasnije se videlo da su stitili idiotsku odluku njihovog direktora. Ovde su bile i demontracija protiv njih....... ihaha.

Ma , mislim se da napravim garage sale i onda sa drugim stvarima,,,,,pa ako dobijem nesto a sdruge strane, da ne zazalim je ako, ako budem imao macora, trebat ce mi ..........

Dan Pometeni.Eh skoro sve ispeglah. Pijem kafu pa da ispeglam još pantalone i farmerke i gotovoooooooo. Pometeni i moj dever se muči da strpa macku u transporter.:lol:

Zdravo Gordana

Ajd da si stavim za kaficu sas Vanilu, pa da popijem-o.

Marko je bio , svojeglav, kad on odluci da se moze maziti-onda moze a ako nece----e nema.

Ovde je zakon , da moras male zivotinje da ih prevozis u tem........a on Slobodan, seta, penja se, lezi pozadi ............

Ma oni su se svima ogadili, narocito sto su pobili zdrave zivotinje, navodno bile zarazene sa crvima, a kasnije se videlo da su stitili idiotsku odluku njihovog direktora. Ovde su bile i demontracija protiv njih....... ihaha.

Ma , mislim se da napravim garage sale i onda sa drugim stvarima,,,,,pa ako dobijem nesto a sdruge strane, da ne zazalim je ako, ako budem imao macora, trebat ce mi ..........

Pitanje je koliko su udomive bile zivotinje, ako su zaplenili od nekog hordasa ili zatvorili puppy-mill, takve zivotinje su i psihicki neuravnotezene i zahtevaju puno rada. Sad, sto su tako bezocno lagali, to je vec druga stvar.

Mislim se sad, da popijemo kaficu sve troje zajedno. :lol:

Pitanje je koliko su udomive bile zivotinje, ako su zaplenili od nekog hordasa ili zatvorili puppy-mill, takve zivotinje su i psihicki neuravnotezene i zahtevaju puno rada. Sad, sto su tako bezocno lagali, to je vec druga stvar.

Mislim se sad, da popijemo kaficu sve troje zajedno. :lol:

Pijemo kaficu- french vanila.......

To su bile i mace i kuce, i nisu bile oduzete od nekoga, zeleli su da se oslobode zivotinja uz izliku da je izbila epidemija, nekog crva, sto se pokazalo da i nije slucaj. Izgubili su kredilibitet kod ljudi i sto je najvaznije : cene za adaptaciju su enormne visoke 200-300$, na sta svi ukazuju ali posto su drzavni!!!!!!!! ponasaju se uzasno. Ovi nasi iz Toronto Animal kontrol stalno imaju problema sa ovima??????

Moguće da smo pili :lol:
A mace su baš čudne. Ova od devera,sedneš u fotelju spustiš ruku i ona ako hoće da se mazi prođe ispod tvoje ruke :zcepanje:

Ja sam Mirka malopre bacila iz krila, ja sredjujem kasu, kad mi se zabise kandze u butinu! :sad2:

Pijemo kaficu- french vanila.......

To su bile i mace i kuce, i nisu bile oduzete od nekoga, zeleli su da se oslobode zivotinja uz izliku da je izbila epidemija, nekog crva, sto se pokazalo da i nije slucaj. Izgubili su kredilibitet kod ljudi i sto je najvaznije : cene za adaptaciju su enormne visoke 200-300$, na sta svi ukazuju ali posto su drzavni!!!!!!!! ponasaju se uzasno. Ovi nasi iz Toronto Animal kontrol stalno imaju problema sa ovima??????

Uh, drzavni monopol... :roll:

I tako, popismo kaficu, odo si da turim muzu veceru. :cao: Druzimo se mozda ponovo posle filma.

:lol: za Žiku smo se zapanjiliimi smo mislili da je muško i kad smo bili kod njih gledamo Žikin pasoš i tamo piše žensko:lol:Priupitamo za svaki slučajjelte danije neka greška kad ono nije :zcepanje:. E sad iz za*ebancije Raska kako jojje pravo ime postade Žika. Da i oni su usvojili macu a ova je došla iz Španije.
A za Mrvicu a to je univerzalno ko Saša Joca itd mada mm tvrdi da to i nisu muška imena koja se završavaju na A, pričah da smo se deca i ja malo prepirali pa je u ponudi bio Velibor, onda ćera Jomi i Joši , ja htela Edi i na kraju pošto jebio mali nazvasmo ga Mrvica.

Ja od zverova imam Mrvicu (kuja), Mirka (macak), Blondi (macka) i Marka i Marinu (Blondine bebe). Marko je obecan prvim komsijama, za Marinu cu morati jos da potrazim. Ali ovde su zenke na ceni jer bolje love, e sad, oko sterilizacije... :(

:E imam i ja dvoje koji prave nered ko 10 kučića i mačića. Paja i Kaja od milošte zvana Kajaštura jer maltretira našeg dobrog Paju :lol:
Juče sam pretila da ću sa sve kavezom da ih bacim. Svi ih vole a niko neće da pere kavez i da menja pesak

:E imam i ja dvoje koji prave nered ko 10 kučića i mačića. Paja i Kaja od milošte zvana Kajaštura jer maltretira našeg dobrog Paju :lol:
Juče sam pretila da ću sa sve kavezom da ih bacim. Svi ih vole a niko neće da pere kavez i da menja pesak

Pa kako je sad Paja, pričala si da je živnuo od onih vitamina?

dobro veče i laku noć....sve me boli, nije mi nidočega....možda sutra bude bolji dan...:think:

Uh, Magdo, sudeći po vremenskoj prognozi... :think: A i ja nisam nizašta... :zzima: I još Mrvica zove da izađem... I nisam gledala P.S.Volim te, gledali smo zajedno Bećkovićku i sad slušamo vesti, kuva se opasno...

Pa dobroje Paja mada ga ova i dalje muštra.
Šta se zakuvava. Nisam u toku :lol:

Sudeći po Dačićevim izjavama, sve mi više liči na vladu SNS-SPS, scenario iz '90tih, mislim, da se razumemo, drago mi je da su makli onog manekena, u Hrvatskoj kažu za njega da je na ivici nervnog sloma... Krljanje i kod radikala i tako... Ne treba nama svetska ekonomska kriza, sami smo sebi dovoljni. :dash:

a ja bolje da se ne javljam,mnogo sam nervozna oko ucenje,slabo mi ide jer ga bas i ne kapiram,od silne nervoze ne mogu ni da se skocentrisem :dash:

Joco, biće kako mora da bude, nije vredno nervoze. :zag:

Aj' pa laku noć. :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back