F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ih sto bih volela da zivim u onoj kucici na donjoj slicki!
Jedna krava, par koki, moje kuce, puno knjiga, pristup Internetu i nista mi vise ne bi falilo.
``Pobeci negde, daleko sto dalje...`` u tom sam Borinom fazonu.

Mm kaze za mene kad ga je mama pitala (to mi ona posle priznala da su pricali) kako cu ja da se selim iz centra grada u selo, "Njoj daj internet i zivotinje i icice u Kaonu!" (Inace, Kaona je planinsko selo na starom putu KV-Cacak oa malo levo i mnooogo uzbrdo, ono gde ad ti se neko zameri, pozoves ga u lov ili da ti vidi cumuranu pa ga koknes... :D

Inace, to je koliko vidim "kucica" sa prizemljem + aneks, spratom i potkrovljem + pomocni objekti, nije ni toliko mala.

ovo dvrište čuva opasan pas po imenu Mrca :lol:

Uploaded with ImageShack.us
I duša moja lepa, kaže mama da je dobar:heart:

Uploaded with ImageShack.us

Nisam u njega ni sumnjala. :heart: Inace, kuca je mnogo lepsa izbliza, koliko vidim. :)

Ulupao silne pare u nju, da je bar napravio ovde negde u okolini Beograda pa da skoknešpo voće i povrće, ali ne, mora on sa rodbinom da pije kaficu a sad samo što se ne pomlate :zcepanje:
Tako bih malo odspavala, ja sam od danas na odmoru ali nešto kopaju i buše ovde kod mene trese mi se cela zgrada, nema šanse da zaspim:lol:

Magi,:)
Procitah da i dalje imas problema sa nogom, da li je to posledica jos od ujeda onog kera ili je nesto novo,:(
zelim ti da ozdravis sto pre,:ok:
Gordano, bre sada uziva mrca u svojoj avliji............ a ti da radis tu na imanju a ne da se izlezavas, bre.:hahaha:
Ljiljka, tvoje kruske stigle, blago tebi, ovdenaka jos su male, valjda ce ih biti krajem Augusta, pa da se navali na jedenje......:super:
Svima sa odeljenja pozdrav i mnogo radim na drugom kompu a Laptop mi je stalno ukljucen, pane se javljam, jer bo kada i najdem malko vremena, nema nikog.:bye:

Bas je lepo da se druzite i LETO JE.....:gace::brus:

Magi,:)
Procitah da i dalje imas problema sa nogom, da li je to posledica jos od ujeda onog kera ili je nesto novo,:(
zelim ti da ozdravis sto pre,:ok:
Gordano, bre sada uziva mrca u svojoj avliji............ a ti da radis tu na imanju a ne da se izlezavas, bre.:hahaha:
Ljiljka, tvoje kruske stigle, blago tebi, ovdenaka jos su male, valjda ce ih biti krajem Augusta, pa da se navali na jedenje......:super:
Svima sa odeljenja pozdrav i mnogo radim na drugom kompu a Laptop mi je stalno ukljucen, pane se javljam, jer bo kada i najdem malko vremena, nema nikog.:bye:

Bas je lepo da se druzite i LETO JE.....:gace::brus:

Mi se bas ovih dana pitamo sta je s Profom... :)

Mi se bas ovih dana pitamo sta je s Profom... :)

Ma se zezam sas klijenti, dosta radim, u Kuci mi je Haos, Knjige , Papiri, dokumenta su na sve strane i Bre , nema nikog da mi zvoca zbog toga . Hehehe :cool:

Takodje radim na tome da i Kucu prodam i da se preselim u stan........nista jos od toga:roll:

A i leto je bre, basta, rostilj , ............:super:

Nadam se da vi imate dobro druzenje i zelim vam svima sve najlepse i da "Ceri" paradjz stize i jedem ih onako ubrane...........mlogo bolje nego tu neko Cvece :rotf:

Ma se zezam sas klijenti, dosta radim, u Kuci mi je Haos, Knjige , Papiri, dokumenta su na sve strane i Bre , nema nikog da mi zvoca zbog toga . Hehehe :cool:

Takodje radim na tome da i Kucu prodam i da se preselim u stan........nista jos od toga:roll:

A i leto je bre, basta, rostilj , ............:super:

Nadam se da vi imate dobro druzenje i zelim vam svima sve najlepse i da "Ceri" paradjz stize i jedem ih onako ubrane...........mlogo bolje nego tu neko Cvece :rotf:

Samo pazi da ti povrsina pod povrcem ne predje 70%. :lol: http://www.care2.com/causes/give-pe...s-front-yard-vegetable-garden-until-fall.html

A, a , fino, fino, mlogo lepo da se cuje tako nesto. fala...:)

A gde su Muski, sta li radi onaj kamen na planini, ima li vesti iz ..........:eek::think:

onaj Kameni vata ŽemSke po planinu.....to inače radi leti :per::cool:
uveče kad dodje kući......ako dodje, padne baldisav od arbajtovanje....zato i ostao neoženjen....od mLogo arbajtovanje i to sezonsko :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back