F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima valjda i neka dotkorica... ili bar specijalizantkinja?
Il' su samo sestre u smeni? :think:

ima
ja sa doktorka
al lepa ko sestra

i ove gole sise (sva 4 komada) pokazujem non-stop

eh kako radi mašta na banderu...
bd9.gif

e kad bi znao kako radi mašta kad se popneš...ne na banderu:mrgreen:

i samo da kažem da je ideja fantastina, da se pola sata smejem, sve ste mi lepe, ali kuma....pa Smeh...(matore žene, a budale što bi meni reko muž kad tako uradim nešto inventivno:rtfm:)
Radom bi se pridružila ideji, ali meni avatar na vezu:rumenko: postavlja Tab:cmok:(da bi bio animiran) tako da ako ja sad promenim dok se Tab ne smiluje da mi stavi:mrgreen:ništa od moje kravice....a za nju sam emotivno vezana...

uostalom tu su gole sise

a i mogu da prođem kao instrumentarka

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena:
Nije da nemam ideju, neg me stra da neumem posle da se vratim
pod šešir....a i kude mi liči da se prikazujem....
10x5ao0.jpg

E Mari ja sad se setila da necu posle znati vratiti onaj moj avatar... sem ako nije sacuvan ovde negde u profilu. Al sta da radim ostacu sestra-pripravnica sta god... ionako mi to neostvarena zelja :mrgreen:
Al tek sad otvorih spojler... :zcepanje::zcepanje:

i samo da kažem da je ideja fantastina, da se pola sata smejem, sve ste mi lepe, ali kuma....pa Smeh...(matore žene, a budale što bi meni reko muž kad tako uradim nešto inventivno:rtfm:)
Radom bi se pridružila ideji, ali meni avatar na vezu:rumenko: postavlja Tab:cmok:(da bi bio animiran) tako da ako ja sad promenim dok se Tab ne smiluje da mi stavi:mrgreen:ništa od moje kravice....a za nju sam emotivno vezana...

uostalom tu su gole sise

a i mogu da prođem kao instrumentarka

Uploaded with ImageShack.us

kumo.......važno je da imaš sise.......kakve god :mrgreen:
A šta fali meni? :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back