LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.541
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zadovoljstvo je imati 45 i više...
1. Otmičari nisu baš zainteresovani za tebe.
2. U slučaju otmice verovatno će te prvu/prvog pustiti.
3. Niko ne očekuje da ćeš negde pobeći.
4. Ljudi te zovu u 9 ujutro i pitaju: "Oprosti, jesam li te probudio?"
5. Ljudi te više ne gledaju kao hipohondra.
6. Ničeg više nema što treba da naučis udarajući glavom u zid.
7. Stvari koje sada kupuješ, nećeš više "iznositi".
8. Mirno možeš večerati u 4h popodne.
9. Možeš preživeti dan bez seksa, ali bez naočara ne.
10. U svađu možeš ući jedino još oko penzionih pitanja.
11. Više ne razmišljaš o ograničenju brzine kao o izazovu.
12. Prestaješ da uvlačis trbuh bez obzira ko ulazi u sobu.
13. Pevaš i zviždiš uz melodiju mobilnog.
14. Vid ti se više neće bitno pogoršati.
15. Tvoje investicije u zdravstveno osiguranje konačno se isplate.
16. Tvoje kosti su sigurnija vremenska prognoza nego Meteorološkog zavoda.
17. Tvoje tajne su potpuno sigurne kod tvojih prijatelja, jer ih se ni oni više ne
sećaju.
18. Proizvodnja moždanih stanica je konačno smanjena na prihvatljiv nivo.
19. Ne možeš se setiti ko ti je poslao ovu listu.
20. Primećuješ li da je ova informacija napisana velikim slovima da bi ti bilo što lakše čitati.
Pošalji svima, kojih se još sećaš..

Morer, turaj me kude očeš....i ja jesam za turanje
Nego, apropo imena nije me pitala ništa, samo za mamu...Marija-Magdalena..
Inače, imam ja i treće ime, daje se deci staroj oko 10 godfina, to je korizmeni ime i tamo
sam Elizabeta.....skraćeno LizBar da mi je to jedino ime, lepo bi me vikali ovdena Liz, baš ubavo
![]()
+ mladenci
![]()

AAjjj, kad ovo sve da pročitam?! 
Dobro jutro.....samo da se javim...idem u kod kozmetičarke , što bi Mari rekla, na reparaciju.....izgledaću mnoooogo mladje ...hahaha...a posle toga na tehnički i da registrujem auto....e onda već neću izgledati mladje, nego iscedjeno....treba gomila para....![]()

hehehehhe,bices sad jos lepsa,a za kola mora se,ako hoces da se vozisDobro jutro.....samo da se javim...idem u kod
kozmetičarke , što bi Mari rekla, na reparaciju.....izgledaću mnoooogo mladje ...hahaha...a posle toga na tehnički i da registrujem auto....e onda već neću izgledati mladje, nego iscedjeno....treba gomila para....![]()
Dobro jutro. Sad čitam na Pitajte u vezi zdravlja, uginuo je jedan ljubimac posle skoro nedelju dana borbe sa piroplazmozom, i postavljam vlasnici The Rainbow Bridge, i plačem kao kiša!![]()
AAjjj, kad ovo sve da pročitam?!
![]()

ovi sa gradilista pored mene su mi dojadili,vracam se iz setnje i neka budala gadja odozgore kamencugom i prodje preko zastitne ograde meni pored glave i zamalo doru da udari
dodje mi da ih prijavim u inspekciju![]()

![]()
ostvarili su se uslovi za povratak netacastim

Super, Meklice, sad ćeš moći stalno da se družiš sa nama! 
vala bas, raspao se od prekuvavanja
zarazila sam prasca![]()
A imam i prigodnu pesmicu, čini mi se. 
sto odem ranije pre cu da zavrsim 
Mimi......ajd ne plači.....ću ti opravdam izostanke![]()
Oraspoložila se ja sama, samo promenila muziku. A na dugin most ću uvek plakati.
I kod mog ne pali trepkanje, samo Milicino, a ona neće pudlu, nisam ni nju uspela da zbarim.Pa prijavi ih ako te ne mrzi.
Super, Meklice, sad ćeš moći stalno da se družiš sa nama!
Sad ti njega izleči.A imam i prigodnu pesmicu, čini mi se.
volim je sto je divljaEl' to preko veze, što sam ti dala onu adresu?Oraspoložila se ja sama, samo promenila muziku. A na dugin most ću uvek plakati.
Nego, juče sam ponovo videla pudlana sa CNR ogrlicom, i kupila mu sosić, i nahranila ga, ima možda 6 meseci, i ne vidi ništa od šiški i očne infekcije, mršav je, sama kost i koža ispod onih dredova, tuga jedna, propašće kuče ni krivo, ni dužno, a ja ne smem da rizikujem razvod, da ga dovodim kući na šišanje i lečenje očiju do udomljenja, mukica.I kod mog ne pali trepkanje, samo Milicino, a ona neće pudlu, nisam ni nju uspela da zbarim.

El' to preko veze, što sam ti dala onu adresu?Oraspoložila se ja sama, samo promenila muziku. A na dugin most ću uvek plakati.
Nego, juče sam ponovo videla pudlana sa CNR ogrlicom, i kupila mu sosić, i nahranila ga, ima možda 6 meseci, i ne vidi ništa od šiški i očne infekcije, mršav je, sama kost i koža ispod onih dredova, tuga jedna, propašće kuče ni krivo, ni dužno, a ja ne smem da rizikujem razvod, da ga dovodim kući na šišanje i lečenje očiju do udomljenja, mukica.I kod mog ne pali trepkanje, samo Milicino, a ona neće pudlu, nisam ni nju uspela da zbarim.
A jel mozes da je odvedes kod veterinara? ili tako nesto

Ja sam opet skupljala pse po ulici
Opet se ovaj Iskrin dovukao pa su se igrali...
Jedva su ga odveli kuci.

dora je pojela povracku od drugog kucetesta ce da joj bude?
Ja dežuram i blejim i jedem se ko lebac....Ej, lepo i jednostavno napisali objašnjenje o
skidanju muzike i postavljanju ....al ne, meni to NE IDE u glavu
Sto puta sam pokušala...dodje mi da se lepo skupim sa sve svojim reputacijama i odem u tri lepe....
Tako i ja dok nisam ukapirala
Ides na You Tube i ovde gore kucas ime pesme i pevaca otvoris pesmu i ispod snimka imas <embed> kliknes tu i isprekopiras ono silno na ctrl+c i inda na ikonicu ovu crveno-belu YT i ctrl+v
Znači, džabe sam spucala bonu? 

A jel mozes da je odvedes kod veterinara? ili tako nesto
Ili ni to nije moguce, jedino da ubedis mimi a ako ona nece pudlu ti joj kazi da cini dobro delo
Salim se
sta da se radi, nekad nije moguce ono sto hocemo
Naćiće ga valjda Joja.Jednoga dana, davno, davno, davno.....
Živela je žena, koja nije zanovetala, kukala,
kvocala niti se čudno ponašala.
Ali ovo je bilo jako, jako davno.......
I samo taj jedan dan.
Čiča miča, gotova priča.

Dobro jutro,
Sad se probudila, skuvala kafu i evo...dolazim sebi
Hvala Ljiljo što mi posveti pesmu...osećam se ko Lenka Dunđerski...
Dobro, pesma nije ljubavna, al svakako sam nadahnula pisca![]()