magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jes, vala....kad sam bila devojka nosila sam minić, onda je počela ta moda....a sad ne izlazim iz pantalona....Ljilja bi mogla o tome da priča , kako je Lena reagovala na njenu suknju....kuče prvi put videlo suknju na LJilji ...
![]()
el se nisu utvrkivali Lena i Maca, ko ce pre da je rastrgne?!

A jes, vala....kad sam bila devojka nosila sam minić, onda je počela ta moda....a sad ne izlazim iz pantalona....Ljilja bi mogla o tome da priča , kako je Lena reagovala na njenu suknju....kuče prvi put videlo suknju na LJilji ...
![]()

jedva sačuvah suknju....zamisli da idem pocepana kroz Suboticu 
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
" i ja skinem suknju....za svaki slučaj 
pa znaš šta.........moj Maca kulturno kaže " ženo" i ja skinem suknju....za svaki slučaj
![]()

Nisu....Maca se samo smejao....a ovo kuče se zavlačilo pod suknju, vuklo....ma cirkus pravila.... samo nemam informaciju da li je bio neki kometar posle toga....![]()

Pade mi opet na pamet ideja kad ce da se pije?
Al stvarno, nema lazi nema prevare...
Zamislite temu ujutru posle jedne takve noci....

ma svi smo se smejali.....kad ti kuče modno neobrazovano![]()

Pa....zamislimo..... ali samo zamislimo.....ja bih popila samo čašu vina, ili jedno pivo....ali javi na vreme da kupim .....![]()

Ma ja ne mog se mlatim s tija soci...imam neku ljutu radžu i samo najavite kad će se lešimo![]()

Uh sto mi drago... al da me cekate do oktobar mesec.
Meni to mesec za sve
Jedva cekam da oktobar dodje....

Pade mi opet na pamet ideja kad ce da se pije?
Al stvarno, nema lazi nema prevare...
Zamislite temu ujutru posle jedne takve noci....

pa ako te nadjemo![]()

Ili sam kod političari ili kod ebači...mada mu isto dođe...i jedni i drugi onode![]()

Pitanje dal bi šta ostalo od te noći il bi modovi morali sve da brišu
Dobar veče
laku noć Magdo![]()
i njih pocastiti da sve bude po jusu.pa znaš šta.........moj Maca kulturno kaže " ženo" i ja skinem suknju....za svaki slučaj
![]()
Oces kazes da Magdino kuce nekulturno!!! 
Pa dosli bi i oni na zurku... moramo prijaviti veselje kao u policijsku stanicui njih pocastiti da sve bude po jusu.

qq, bolje da nisam otvarala linkKomšo, tamo ti Maradona Lazić žari i pali...nešto mi se ne ide
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=15352292&postcount=112

Ili sam kod političari ili kod ebači...mada mu isto dođe...i jedni i drugi onode![]()

Oces kazes da Magdino kuce nekulturno!!!
![]()