F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče.....od kojih si ti? Koliko imaš godina, čime se baviš, oženjen ili ne, imaš li dece ....krvna slika ne mora kao ni urinokultura.......to će sestre posle :manikir:
Razredna........drago mi je :cistinaocare:

Ete...isprepada čoveka:manikir: Tako li se pituje...odma...cccccNajpre kažeš, dobro došo medju lep i pozitivom napunjen svet...Lepša koja od koje, biće ti lepo s nama, garancija zagarantovana....:manikir: A ne ti...jesi li oženjen, pa za decu....Još će misli da će ga odma ženimo:whistling:

Će me zaebete, ću ostanem gola i bosa:manikir:
Evo ovako ja vas vidim...vodite zdrav život..u zdravom telu zdrav duh..
A vi se prepoznajte koja je koja, ja sam prva s desna...

15n7pr7.gif

:zcepanje:
Pa lepo nas vidis.... :rotf:

Ete...isprepada čoveka:manikir: Tako li se pituje...odma...cccccNajpre kažeš, dobro došo medju lep i pozitivom napunjen svet...Lepša koja od koje, biće ti lepo s nama, garancija zagarantovana....:manikir: A ne ti...jesi li oženjen, pa za decu....Još će misli da će ga odma ženimo:whistling:

pa danas mi je takav dan.....bila sam fina...nisam mu uperila reflektorku u lice :rotf:
A za ženidbu, mlad je bre :)

PP1: Užasno me smara rad na hirurgiji, sve te rane, gnoj i šta sve ne. Ima jednom da mi pukne film i da se prebacim na kućnu negu! Šta me briga, bolje da guram matorcima katetere u dupe nego da ovde gledam iskasapljene ljude.
PP2: Ali mico, kateter ne ide u dupe.
PP1: A gde beše ono ide? U vrat? U venu??
PP2: Ne, ne. Ide u ... onaj tebi najomiljeniji organ.
PP1: U kosu??

PP1: Užasno me smara rad na hirurgiji, sve te rane, gnoj i šta sve ne. Ima jednom da mi pukne film i da se prebacim na kućnu negu! Šta me briga, bolje da guram matorcima katetere u dupe nego da ovde gledam iskasapljene ljude.
PP2: Ali mico, kateter ne ide u dupe.
PP1: A gde beše ono ide? U vrat? U venu??
PP2: Ne, ne. Ide u ... onaj tebi najomiljeniji organ.
PP1: U kosu??

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back