F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moreee deco, čuvajte onu nesretnicu što ne vidi ni sunca ni meseca, što je gužvamo celi život...za sve ima zamena, za nju nema....Eto i kavitaciju izmislili, i silikone, kosa se nadogradjuje, nokti....samo ona ostaje izvorna:manikir:

e bre Mari, ti nemaš kablovsku?
i to se danas operiše unajveće, postoji emisija o holivusskim plastičarima koji to rade...a žene srećne pa se samo slikaju

e bre Mari, ti nemaš kablovsku?
i to se danas operiše unajveće, postoji emisija o holivusskim plastičarima koji to rade...a žene srećne pa se samo slikaju

Ma imam kablovsku, al džabe...I šta mogu ti plastičari...dve da naprave od jedne...a :manikir:
Gledala sam samo da je sad trend da su glatke, bez malja, samo ostave nešto kao hitlerovi brci...oprosti mi Bože, meni to ružno....i kače se alke a čemu služe neznam...:manikir:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
plakni se za svaki slucaj :zcepanje:

istinit događaj
dva direktora državnih preduzeća iz Pirotskog okruga u neka ranija vremena krenu na službeno putovanje sa naravno sekretaricama
i reši oni da svrati malo u Nais da odmore:mrgreen:
dođu na recepciju, potraži dve sobe, jednu kao za njih dvojcu a jednu za drugarice tj dame.
I recepcioner kaže, dajte lične karte , mora da vas upišem
ova dvojca vade lk a njih dve se pogleđuju - nemaju lk
i pita ih jedan od direktora, pa kako to nemate lk
a ova sramežljivo odgovara
pa druže direktore, nisam se nadala, da sam znala ponela bi.....

naravoučenije
za svaki slučaj ponesi i lk

pa jel piješ ti neke lekiće...ne može to baš da prodje samo uz limun i čajeve kad te tako lomi

koji lek ako je virusno, juce me samo rasturalo grlo pa sam se razmisljala za sinacilin al reko da sacekam ako nastavi samo grlo onda cu da pijem, al danas krenuo nos, kijam, lome me koske ...klasican grip, nema leka
samo se sekiram za temp da me ne spici velika, sklona sam tome, a zaboravila sam lek :dash: ovde u blizini nema apoteka 24h, da odmori j pa da vidim dal da ga posaljem po lek dok se ne zatvore

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back