F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
daj malo
2v0db21.gif

jel te uhvatila kijavica?

bogami jace od kijavice :(

ma jok, bolesna sam, grlo nos temp....:(
mukica jutros iso do pijace doneo mi limun, febricet, slatkis :heart:
trebali zajedno da odemo u biznis al nema sanse prikovana sam za krevet ode sam, bas je bljak biti sam kuci nikad to nisam volela
ne da mi da idem kuci, a meni glupo da sedim ovde i bolujem

E, BAŠ JE MUKICA.....mislim on
Alo bre.....ti si bolesna :rtfm:
Evo, da ti bude lakše :cmok2:
el ti lakše :flert:

nije glupo......bolesna si i treba da odležiš....snaći će se on i sam....veliki je to dečko....viš da ume i na pijac da ode a ime i da kuva....specijalitet ježovi samoubice :rotf:

glupo jer sam ja ovde gost, trosim tudje pare na moje lekove limune i ostalo, lezim umesto da radim i zaradjuemo pare, dosla sam da pomognem dok su ovi na moru a ne da leskarim cekajuci da me neko nahrani :dash:
to me nervira
na sve to on mi kaze da ne ke.njam :lol:

e sad treba da provalim kako radi dvd plejer :zcepanje:

a sto se tice tih jezeva miseva i ostalo, usmrtili su jendog misa, jednog slepog misa, i istraumirali porodicu jezeva, rekla sam mu ako jos nekoga dirne opasno cu da se naljutim :evil:
pre neki dan su naleteli opet na nekog misa, ebi ga stalno otvorena vrata da se gospodjice setkaju dvoriste-kuca pa mis se oseca ko pozvan :lol: sad su se i na njega nameracili :evil: zapretila sam ako ga dirnu stvarno ce da mi izrastu rogovi, danima govorim da se uzme ona eko zamka al nikako da uzme :roll:

glupo jer sam ja ovde gost, trosim tudje pare na moje lekove limune i ostalo, lezim umesto da radim i zaradjuemo pare, dosla sam da pomognem dok su ovi na moru a ne da leskarim cekajuci da me neko nahrani :dash:
to me nervira
na sve to on mi kaze da ne ke.njam :lol:

e sad treba da provalim kako radi dvd plejer :zcepanje:

E, ZA OVO BOLDOVANO SVAKA MU ČAST.....JEST DA JEDE ZA TROJICU KOJI RADE, AL JE U PRAVU :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back