LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660

umorna sam kao psetance. Laka noć doc

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naravno Smeh, da znamo. Samo opušteno, sve ću ih izljubim samo da dođem kući
![]()

Cccc ccccc, skita, bre ova razredna...
pa sad, i sto jes, jes, veliki je odmor.![]()

mali, nemirni Svitac
![]()
mali, nemirni Svitac
- - - - - - - - - -
a ovo Cic pravi...kolačići, ukusni su baš.....i onog Sneška je napravila od čarape
![]()
![]()
![]()
![]()

Dobro jutro
mali je slatkis, mora da je navalio na mamine kolace
sto se tice kolaca, saljni koji...
dobro veče.....
Mali Svitac je presladak....a kolačići, svaka čast Cic....to je umetnička izrada....
Kod nas prošao Božić, bila mi je i mladja ćera, ostaje do sutra...sve mi je savršeno uspelo, svi su bili zadovoljni, puna kuća , niko nije žurio a Jovana je bila , naravno glavna....ispod jelke su bili skromni, lepo upakovani pokloni za svakoga i ona ih je redom uzimala, a pošto sam ja znala šta kome ide, samo sam je upućivala kome da preda....bila je sva srećna i važna....i baš slučajno je svoj poklon ostavila za zadnji, tako da je ona uručili svima , pa tek onda dobila svoj.....te radosti !
Sad je sledeće što pravim Slava, 9. januara...taman da se dobro odmorim, ipak, nisam ja više u cvetu mladosti za toliki posao, umorila sam se , baš, baš....ali vredelo je....
i laku noć..![]()

KAKO DA TI POŠALJEM RANU BREEEEEEE?
- - - - - - - - - -
Saljes sa mislima, vrsis teleportaciju i Tako , i Ja osetim...
I to je dovoljno,
A prosle nedelje Hamilton, Slava i kupih za 10$ dolara , domacih Kolaca a oni mi , napuuuunili veliku platuuu.
A u Petak, na rucak, pozvan od bivse ex-plave i kolaca , mi je stavila, no znao sa da je poziv , zato sto treba da im pozavrsavam borbu sa birokratijom, no i u dobrim sam odnosima, mislim , uvek , ostanemmmm.
Ljika, jel si dobila Novogodisnju Cestitku sa mojim prilogom, Emisijom od Srpske TV stanice...

evo, telepatski šaljem kolače
a mož da se postavi u pozorište i onaj moj komad što napisah (imaš na mom blogu)....uz predlog da ti glumiš Đuru![]()

....taman posla da delim sveCku slavu sa rediteljima, scenaristima, producentima i ostalim ima 
Pa tamo lepo izgledaš i dobro govoriš tekst, pogledala sam mejl i insert iz predstave. Divno je to stvaranje i druženje
Stoga, bi mogao da glumiš i Đuru, a i znaš južnjački pravilno da akcentuješ
Ama sam ti ja sve......taman posla da delim sveCku slavu sa rediteljima, scenaristima, producentima i ostalim ima
![]()

drugari 

drugari
![]()
Naravno da oduzima vreme, kao i sve ljubavi. Odlučićeš već, mada verujem da je prelepo svo to stvaranje i taj izvanredni osećaj da nešto korisno, kulturno i lepo zajedno rade ljudi iz jedne (bivše) države u drugoj državi. Čovek je društveno biće......neje stvoren da živuje sam. Zato uvek teži okupljanju u grupe sa sličnim interesovanjima, pa i na netu sada.
Ma mož Đura da traje i dva sata.......ihaaaaaaa
Nije bre savršeno, taman posla da moj ego ide dotle.......pu,pu, daleko bilo, no se zaebavam malko, ali već rekoše da je za scenu pa se lepo uklopilo sa ovim tvojim glumljenjem....msm ko je pročitao to je rekao
Ma Doc ti je izelica neviđena![]()

Imamo novo takmicenje na pdfu Fotografija![]()
Izvol'te, glasajte http://forum.krstarica.com/showthread.php/745700-Glasanje-na-temu-Metal-i-predmeti-od-metala
![]()

E pozz, nije te dugo bilo..
- - - - - - - - - -
Ljka, Ja ti ne odlucujem, sta ce se raditi i koja dela da ce se staviti.
No , nije problem da se i ukaze...