F ODELJENJCE

HAHAH počastvovana sam :lol:

- - - - - - - - - -

nego pripreme za slavu počinju..posla preko glave....umorna sam bre ki pašče :aha:
kobaje se dime...fenomenalne su ...ljute (ima i blage za Cic), pržili ih onako sveže, pa kad puknu....i salata od kiselog kupusa....pa kad se uradim uveče, moram odma da prilegnem da se sve lepo zalepi za mene...greota da propadne :zcepanje: Meso će za neki dan, pa ondaK slanina. Mislim, sve stoji u salamuri...nemam ja pojma oko toga, to sve Maca radi i komšija nam :manikir:

mmmmmm dimljene kobaje :zaljubljena: jaoooo ljiki ti si mi skoro omiljeni forumas :zag:

e evo malko da vas podsetim na .....slanu vodu.

more , jos nije zima ovdekana ali cim zasnezi, beeeeezim

izn4at.jpg

dobar dan :)

onima koji slave, zelim im sve najbolje a to se podrazumeva i za ostale eFovce.

A Doc, more, za kolbase, ima dase doooobro pomuci , da dobije i jednu....:whistling: od Razredne.

Magiiii i jos nisam otisao, taman sve utanacim, kada se nesto postavi, birokratija u isplati para meni, iako su dobili sve sto je bilo potrebno,,,trazili da im sada i posaljem in svoje kopije...Isplatili su meveci deo ali , nije zgorega i ostalo primiti , tj da oni zavrse proceduru , tako da i ako nisam tu. kao recimo prosle godine i pare legnu na racun je ok, no, da ja odem a da oni traze , dodatno i da mi pare ne uplati, e to je vec ,...

A bas, mi se ide , sada za kubu, jer je, ovde pocelo danas da bude hladno i sneg da provejava.

Dobro veče :D

hvala svima :heart:, jeste mi slava, i sad stigoh do kompa. Juče nisam radila. Kuvala sam 15 sati, plus prethodnih dana. Cic nije mogla zbog Stefketa ništa da mi pomogne, a Maki je uspeo da skuva 15l riblje čorbe sinoć tj. noćas. I snajka je došla sinoć da pomogne i danas. Sve ostalo, sami onaj moj čovečuljak od dva metra i ja. Ladno mogu ketering da radim, ako nekom treba :zcepanje:
Naravno, bilo je jako, jako lepo. Sutra nastavak :lol:
samo da prođem krug i u krevet.

Back