DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

aaaaaa za kobaje

to to toooooooooooooooooo
nego dok ne naiđe profa ajmo mi malo tu u sobicu iza![]()

aaaaaa za kobaje
![]()
![]()

cuj , ako imas nameru nesto raditi, nemoj da prizivas svedoke a ponajmanje ...mene.
sedi, evo ti dvojka

Profo bre.....provokacija postaje to tek kad se na nju odgovori 

ljiki više volim tvoje ocene![]()

razumna izjava
a ja čekam kobaje![]()

a za provokacije , ma ic nije , neg mu je dosadno u trecoj smeni, pa hajde, sada , kad sam se iz steta , vratio , da mu i ukazem....
A ocena, za pokusaj prepisivanja, more -2.
Neg , jel se barem popilo po koje pivce za zivce, eto bejase rodjendan onoj zemlji![]()

hmmm, pitam se dal se prasci i svinje, raduju sto vise nema , one zemlje.
mislim , u onoj zemlji se za taj praznik rodjenja, na veliko, prasci,svinje, bravci, janjci i ostale domace zivke, prinosilo na oltar, za Sto, ili Ti Trpeza ili bese Sofra.
Hmm, dal te zivuljke sada uzivaju u slobodi![]()

i meni vala sinko![]()

hmmm, pitam se dal se prasci i svinje, raduju sto vise nema , one zemlje.
mislim , u onoj zemlji se za taj praznik rodjenja, na veliko, prasci,svinje, bravci, janjci i ostale domace zivke, prinosilo na oltar, za Sto, ili Ti Trpeza ili bese Sofra.
Hmm, dal te zivuljke sada uzivaju u slobodi![]()
te kobaje mi sve više liče na mitsko biće![]()

da, da,
slobodno se krčkaju u rerni
znači ostaje mi samo da se pomolim![]()

pa normalno, nema one drzave, koja je u te dane , radila punom parom i pravila kobase...te koje i ti trazis a Ljiljka , krije ko...cak ima i dva cuvara...
nema drzave, nema kobasica![]()

na ovaj dan uživaju.....inače, njihov život u zemlji Srbiji je još uvek vrlo, vrlo težak i kratak......dok ne postanemo "humani" kao ostale napredne zemlje