F ODELJENJCE

a za provokacije , ma ic nije , neg mu je dosadno u trecoj smeni, pa hajde, sada , kad sam se iz steta , vratio , da mu i ukazem....:per:

A ocena, za pokusaj prepisivanja, more -2.:lol:

Neg , jel se barem popilo po koje pivce za zivce, eto bejase rodjendan onoj zemlji :(

a za provokacije , ma ic nije , neg mu je dosadno u trecoj smeni, pa hajde, sada , kad sam se iz steta , vratio , da mu i ukazem....:per:

A ocena, za pokusaj prepisivanja, more -2.:lol:

Neg , jel se barem popilo po koje pivce za zivce, eto bejase rodjendan onoj zemlji :(

kojoj zemlji Profo? pita javnost koja sve što je mlađe od 10 godina i ne zna da postoji
samoinicijativno pijenje vinca za prošle dane u izumreloj zemlji je palo.......ajd ćiveli :pivce:

hmmm, pitam se dal se prasci i svinje, raduju sto vise nema , one zemlje.:roll:

mislim , u onoj zemlji se za taj praznik rodjenja, na veliko, prasci,svinje, bravci, janjci i ostale domace zivke, prinosilo na oltar, za Sto, ili Ti Trpeza ili bese Sofra.:think:

Hmm, dal te zivuljke sada uzivaju u slobodi:whistling:

mislim , u onoj zemlji se za taj praznik rodjenja, na veliko, prasci,svinje, bravci, janjci i ostale domace zivke, prinosilo na oltar, za Sto, ili Ti Trpeza ili bese Sofra.:think:

da, da,

slobodno se krčkaju u rerni :rotf:

i meni vala sinko :cepanje:

znači ostaje mi samo da se pomolim :rotf:

na ovaj dan uživaju.....inače, njihov život u zemlji Srbiji je još uvek vrlo, vrlo težak i kratak......dok ne postanemo "humani" kao ostale napredne zemlje

da, da,

slobodno se krčkaju u rerni :rotf:

znači ostaje mi samo da se pomolim :rotf:

ajde, zauzmi poziciju :lol:

- - - - - - - - - -

pa normalno, nema one drzave, koja je u te dane , radila punom parom i pravila kobase...te koje i ti trazis a Ljiljka , krije ko...cak ima i dva cuvara...;)

nema drzave, nema kobasica :whistling:

tri.....Nera je najopasnija...pravi krvolok :zcepanje:

na ovaj dan uživaju.....inače, njihov život u zemlji Srbiji je još uvek vrlo, vrlo težak i kratak......dok ne postanemo "humani" kao ostale napredne zemlje

A cccc, sada ce Doc, da sto pre, da otrci vidi, gde je njegovo prase...:)

I kao Cicija ( mora da je to po genima )nece nikom ni ponuditi , ma ni uvce a kamoli rebarce.:hahaha:

Vala sam sa drustvom i popio za pokoj Onoj mojoj zemlji.::sad2:

Back