F ODELJENJCE

rano ustah, pa sam bar 20 kanti od 10 litara zalila sve ruže i cveće sa prehranom, oprskala paradajz, prostrla vešove, doteglila iz radnje, napravila Oliverov voćni kolač, sredila kujne, i sad uvedoh pse unutra u dnevnu sobu, mnogo im je vruće čak i u hodniku, posebno Mrkiši, pa sam se nabubala pržene paprike sa jajima, paradajz salata i sira....... i sad idemo da spavkamo ...msm ovo troje već spavaju :lol: Maki i Boki spavaše malko duže, jedoše i odoše na Adu. kad ustanem da popijem kafu, pristavim ručak i knjižim.....sad mi se mnogo spava i desna ruka me boli..iklještilo se nešto u plećki, neka fibroza i boli sve do vrha srednjeg prsta.maki probao da mi oslobodi nerve masažom od koje sam sve zvezde videla :lol: i malko je bolje.
vidimo se društvo :cao:

Mimi's sretan rodjendan zelim... :rodjendan:
Ja nisam posteno ni ustala kad nam se razredna vec premorila... reklo bi se da sam malko okasnila :zcepanje:
Mi smo imali lude dane... neobjasnjivo lude... Reci cu vam samo da su u dva dana razbijena dva prednja vetrobranska stakla u radionici... onako, "desilo se".
Istina je da je i cena tih stakala u nabavci u rasponu 1:4 i da su ovo ta najgora, ali ne mozemo mustarijama vratiti auto sa polomljenim staklom uz obrazlozenje: "Imali ste lose staklo!"
Ima jos "bisera" zaposlenih (ostalo da i ne pominjem) a ja se uvek i iznova pitam odakle nam ono uverenje da smo "mi kao naija vredni i sposobni"?!
Nesto se mislim da danas odem do Peskare (nase lokalno kupaliste) i izvrndacim se na onom suncu, iskupam se malo... ali se vreme nesto mrsti pa nisam bas sigurna...

mi smo spavkali 2,5 sata :eek:
skuvali smo mućkalicu sa svinsjkim mesom i paradajz čorbu....naraFski, sve u velikim šerpama iako smo samo tu Maki i ja, ali ja ne umem drugačije da kuvam :lol:
e, sad, će da knjižimo uz kafu......tj. ja ću da radim a ova 3 zevzeka su razbacani po parketu :zcepanje:

profo, pozdravi mi Mrcivoja i ostale :)

dobro veče.....lepo, lepo se družite.....uživajte.....

ova sedmica će biti - da Bog sačuva.....treba je preživeti.....starija ćera 7. ima rodjendan, 8. ulazi u bolnicu, da operiše polip u nosu i devijaciju, i ne znam šta je treće, isto u nosu..... bivši mm 7. ide sa nalazima kod anesteziologa u NS , a 9 . ulazi na maksilofacijalnu hirurgiju u NS ima neki tumor, kažu da benigni ali mora da se operiše...a ja u petak ponovo zubar, skidanje krune i vadjenje...:dash: pored toga sin treba kola na atest za gas, snajkica u bolnicu na kontrolu.....ma mnogo mi je i da napišem....

Evo da objavim i ovde, mislim da nisam još, Jovana će sredinom avgusta dobiti batu ili seku....

uuuuuuuuf........stvarno žestoko, ali sve to nisu opasne stvari :worth: samo ih je na gomili mnogo bre :zag:

za batu ili seku :heart:

baš tako - biće žestoko ! ali nadamo se najboljem...

hvala za :heart: za batu ili seku...:cmok: laku noć, lepo sanjaj

- - - - - - - - - -

pridruzujem se cestitki ....mzgi za bebu.

A ovo, pa bit ce bolje, momentalno se sve to skupilo ali ce i zajedno otici....

Hvala na čestitki.....

Sad bih volela da sam nedelju dana starija...:manikir: da je sve ovo iza nas...

- - - - - - - - - -

odoh na spavkanje....stigao me umor
laka vam noć :cao:

odoh i ja da pokušam spavati....ako uspem od vrućine...

Laku noć svima....

Dobro jutro. :kafa: Hvala na čestitkama. :zag: za sve! Magi, čestitam na unučetu u najavi. :zag:

Smeh, znači, dobro da te nisam zvala za konsultacije? :lol: Juče ujutru pekla mafine za neko predavanje koje je držala drugarica pa nisam bila sigurna šta sa čim da uparim. Na kraju su bili malina+badem i limun+kokos. Treća tura proverena, banana, keks i čokolada. Njih 15tak je stuklo 35 mafina dok sam ja bila tu, ne znam ko je pojeo onaj stiduljak sa malinom. :lol: A za sledeće predavanje ćemo morati i nešto slano za posluženje da smislimo, oni najzadrtiji mesojedi su nam to zamerili. I bili su sumnjičavi što ih ja ne jedem, a meni preseli dok sam ih na +30 i nešto ispekla, turu za turom. :aha:

Inače, imala goste i prepodne i popodne, kad sam se vratila sa tog predavanja, pa nisam stigla ni da privirim ovamo.

Back