F ODELJENJCE

Kupila sam još u maju 1 čeri paradajz, patuljasti, eno ga u žardinjeri , pun je crvenih plodova......a drugi koji je sejan sa semena, visok je oko 30 cm, ali ni naznake cveta nema, a o plodu da ne govorim....

moj je iz semena. Znaš kako sam prošle godine rasadila celu kesicu i delila svima redom. E, komšiji se mnogo dopao, pa je izvadio semenke i osušio ih, a onda od njih ovog proleća napravio rasad i dao mi. I eno ga ima cvet :)

Da, danas je bolje, :) ....samo sam prepodne uzela protiv bolova....imam desetak dana pauze da se ove 3 rane zacele, pa onda nastavak sledi.... a celog života sam vodila računa o zubima, dok sam primetila nešto sumnjivo trčala sam kod zubara i nikad nisam dočekala da me zaboli ....

i dobro veče....
:(
Na zalost, zube kvare i lekovi.
Za neverovati je, ali moja mama nije znala sta je karijes do svojih kasnih godina kada je vec prelezala infarkt i pila lekove za srce...
Kvarili su se u serijama i nije bilo pomoci.
Vazno da te bar sad ne boli... proci ce i to sve :zag:

Kupila sam još u maju 1 čeri paradajz, patuljasti, eno ga u žardinjeri , pun je crvenih plodova......a drugi koji je sejan sa semena, visok je oko 30 cm, ali ni naznake cveta nema, a o plodu da ne govorim....

- - - - - - - - - -

dobro, ti mu sad daješ osnovne smernice, nagoveštaje, šta i kako a posle samo treba da uvežba....:lol:

Tako je. More moja snajka je mnogo fina....sto puta sam joj rekla "svaka ti čast kako ga trpiš" :lol: ali ona kad podvikne kad joj prekipi, ovaj moj grmalj ni da šušne :zcepanje:

:(
Na zalost, zube kvare i lekovi.
Za neverovati je, ali moja mama nije znala sta je karijes do svojih kasnih godina kada je vec prelezala infarkt i pila lekove za srce...
Kvarili su se u serijama i nije bilo pomoci.
Vazno da te bar sad ne boli... proci ce i to sve :zag:

Vidiš, to nisam ni pomislila.....i ja pijem lekove za srce.....

- - - - - - - - - -

moj je iz semena. Znaš kako sam prošle godine rasadila celu kesicu i delila svima redom. E, komšiji se mnogo dopao, pa je izvadio semenke i osušio ih, a onda od njih ovog proleća napravio rasad i dao mi. I eno ga ima cvet :)

tako je , valjda najbolje....ovo iz kupovnog semena, uopšte ne mora da znači da je dobro...

- - - - - - - - - -

Tako je. More moja snajka je mnogo fina....sto puta sam joj rekla "svaka ti čast kako ga trpiš" :lol: ali ona kad podvikne kad joj prekipi, ovaj moj grmalj ni da šušne :zcepanje:

:) ma dobro si ti to pripremila.....

ajde, lepo spavaj :zag:
ja gledam tv i ovde sam. Koliko god umorna da sam, moram da imam vreme samo za sebe, komadić svoje samoće :) ali i ja ću uskoro u krevet jer sutra je baš naporan dan....akcija kreće od ranog jutra kad se Stefke probudi :lol:

ma ja danas nađoh na pijaci 3 za 100 dinara, a baš su bohati busenovi, pa nisam odolela....i uzeh jednu malu žutu begoniju za na astal napolju. Stoji u lepoj zelenoj ukrasnoj saksiji...baš lepo izgleda. za to vreme, Maki je stajao sa rukama punim kesa i poprilično teških i čekao obrćući oči na gore jer smo se dogovrili na početku pijace da nema cveća i pajanja po pijaci :zcepanje: Moj Maca je mnogo fleksibilniji za cveće....na kraju pazarenja, ako izrazim želju da pajam po tezgama sa cvećem, on samo kaže "idem ja u kola, a ti dođi" i odenese sve kese i torbe a ja soliram :manikir:.....će nauči i ovaj mali :lol:
Kasnim sa komentarom... ali pomislih upravo ono sto ste Magda i ti napisale: Maca je istreniran, Maki ce tek da bude :D

Nisi jedina...
Ja nista nisam radila citav dan (dobro ... skoro nista) i naspavala se nocas... ali - opet jedva drzim otvorene oci. Vidim i Dona citav dan dremka. Vec sam pocela da se brimen za nju, ali em jede najnormalnije, em skace iz tog "opustenog" polozaja i juri na kapiju cim se cuje nesto sto joj zvuci vredno truda.
Usta razvalih od zevanja :zcepanje:

Samo da nazrnem....Ja po ambulante još uvek. Sad štitna žlezda, TSH mi katastrofa, povećali mi dozu leka, nadam se boljem.
Doktor hoće da mi obnovi zahtev za N. Banju a ja ne smem ni da pomislim, šta ako me odbiju ?!
Iovako ne mogu ni da vežbam, ni da ljudski hodam, Taca me doslovce vuče iz kola a ne daju da se pridje ambulanti. Za poPizdit :aha:

jOCO, NE Zaebaaavaj se sa tim :rtfm: To su opsane stvari koje ostavljaju posledice na imunitet, kosti itd.....a ti bre tek treba da rađaš i da sticaš i da trčiš na sve strane ko Brez dušu:cistinaocare:

daklem....u 6,45 u kancelariji....u 7,30 u 95....pa na mramvaj, pa u porodiljsko, pa na tramvaj, pa na 95 do Zelenog venca, pa na 16, pa od opštine peške do PIO, pa peške na 73...i ondak kancelarija i kafaaaa:worth: i onda radila, pa u banku...pa dođoh iz banke pa kafa.....pa opet radila..pa sad idem kući i ponesoh da radim :rotf:

što težak dan......ko da mi na glavi neko sedi :aha:

Razmaženi kreten
[/IMG]

vid kaki je blentav :lol:

Dobro jutro deco.....vreme za pauzicu :lol:
lepo, malko friško, ali svetlo jutro. U selu pada kao iz kabla :aha: A lepo seljacima Maca rekao da ovršu ječam juče, malko je poprskala kiša ali ništa strašno, a oni se misle i rekoše neće, mokro gu....e, danas pada kao luda :aha:

Poslednja izmena:

Back