F ODELJENJCE

:zag::zag::zag:.........jel sad bolje? :heart:

- - - - - - - - - -

:zeek:
majkumu.......stvarno ne možeš da pobegneš od bivše :zcepanje:

Posle tvog zagrljaja- jeste.....a i uzela sam brufen, pa malo manje boli....

- - - - - - - - - -

Ma Ja bezim od ove sto mi malo pa malo... a i ona je plavusa...al ne i moj tip.:hahaha:

Nikako da skonta iako vec po koji put joj kazao, da ne pominje,:rtfm: tako da se sklanjam:whistling: kao idem u setnju i bogumi stvarno setam.:ok:

Pazi samo da ti se ne priključi u šetnjama....:hahaha:

hehehe... Profo, ako osmisliš duge i lepe šetnje, eto tebi... ne baš poželjnog društva (vidiš da se slažemo oko toga :zcepanje:? )
Inače... imala sam danas "lepo" iskustvo sa administracijom banke pa se setih i Profe... Ljudi, za nepoverovati je koliko (i) tu ima gluposti i koliko ljudi znaju da budu tupavi, nesnalažljivi i znad svega - vrhunski bezobrazni (i da ih to baš ni malo ne dotiče). Ja ipak poslala pismo banci :mrgreen: Znam da neću ništa promeniti, ali ni oni koji odlučuju o tome ko će raditi koji posao, ne mogu da znaju šta se dešava, ako svi ćutimo... Pismo je u celosti na blogu... pa da se ne ponavljam, koga zanima i ne mrzi ga - neka čita

:zcepanje: ima da ga prati

E, pa Ja skonto puteve i izbegavam krug , jer tamo sedi sa.... e Ja ti bris, na drugu stranu.:hahaha:

Pa nisam djaba bio dobar izvidjac.:ok:

99.99% posto bit cu u ovaj cetvrtak u Novi Sad, dobih poziv da ucestvujem na tribini sa Prof. Jovanom Miricem i kolegom a u vezi Discipline tj nasilja nad detetom i zakonskim odredbama.

Detaljnije cu znati sutra, sto znaci da ovaj Stari Jugo ,koji sam dobio i ...ma , pisat cu o Avanturi sa njim :rotf:, mora da izdrzi odlazak i povratak za banju.

Da li imamo koga da je iz Novoga Sada...:think:

hehehe... Profo, ako osmisliš duge i lepe šetnje, eto tebi... ne baš poželjnog društva (vidiš da se slažemo oko toga :zcepanje:? )
Inače... imala sam danas "lepo" iskustvo sa administracijom banke pa se setih i Profe... Ljudi, za nepoverovati je koliko (i) tu ima gluposti i koliko ljudi znaju da budu tupavi, nesnalažljivi i znad svega - vrhunski bezobrazni (i da ih to baš ni malo ne dotiče). Ja ipak poslala pismo banci :mrgreen: Znam da neću ništa promeniti, ali ni oni koji odlučuju o tome ko će raditi koji posao, ne mogu da znaju šta se dešava, ako svi ćutimo... Pismo je u celosti na blogu... pa da se ne ponavljam, koga zanima i ne mrzi ga - neka čita

ja ću sutra da pročitam.....videh ga i počeh, ali mi tema ne ulazi u glavu momentalno, mnogo je kom plikovana za ovaj sat i ni malo uspavljujuća:zcepanje:

- - - - - - - - - -

E, pa Ja skonto puteve i izbegavam krug , jer tamo sedi sa.... e Ja ti bris, na drugu stranu.:hahaha:

99.99% posto bit cu u ovaj cetvrtak u Novi Sad, dobih poziv da ucestvujem na tribini sa Prof. Jovanom Miricem i kolegom a u vezi Discipline tj nasilja nad detetom i zakonskim odredbama.

Detaljnije cu znati sutra, sto znaci da ovaj Stari Jugo ,koji sam dobio i ...ma , pisat cu o Avanturi sa njim :rotf:, mora da izdrzi odlazak i povratak za banju.

a o kojim zakon skim odredbama pričate? Srpskim ili kanadskim?
Ma nek te samo lepo služi taj jugo..a i dobar je za beg od dotične :zcepanje:

ja ću sutra da pročitam.....videh ga i počeh, ali mi tema ne ulazi u glavu momentalno, mnogo je kom plikovana za ovaj sat i ni malo uspavljujuća:zcepanje:

- - - - - - - - - -

a o kojim zakon skim odredbama pričate? Srpskim ili kanadskim?
Ma nek te samo lepo služi taj jugo..a i dobar je za beg od dotične :zcepanje:

Tema je razlike u Disciplinovanju i Nasilje...nad decom

Prikaz i iskustvo Kanadskoga...

A povod je priprema Srpskoga zakona , gde se predvidja da bilo kakav vid disciplinovanja ce se okarakterisati kao Nasilje, i tim postupkom Drzava, moze kaznjavati roditelje i mogucnost oduzimanja dece.

Neki od pametnjakovica hoce da bude veci papa od pape i dao je u predlog.....tako:dash:

Tema je razlike u Disciplinovanju i Nasilje...nad decom

Prikaz i iskustvo Kanadskoga...

A povod je priprema Srpskoga zakona , gde se predvidja da bilo kakav vid disciplinovanja ce se okarakterisati kao Nasilje, i tim postupkom Drzava, moze kaznjavati roditelje i mogucnost oduzimanja dece.

Neki od pametnjakovica hoce da bude veci papa od pape i dao je u predlog.....tako:dash:

Razlike moraju da postoje jer su normalne usled različitosti naroda, kultura, načina ćivota, prihoda, vaspitanja, uvreženih stavova......Sve to, a i svašta još nam dolazi od naprednog zapada........

Pročitala sam.....tako mi je to poznato....mislim da ću sutra i ja da idem u poštansku štedionicu da mi odobre taj dozvoljeni....ne koristim ga, ali je dobro imati .... atako mi teško pada da rešavam te administrativne poslove.....dobijem nervozu stomaka....

- - - - - - - - - -

dobro su bili jugići....ja sam promenila dva, jedan je bio skoro punoletan ali je služio....

- - - - - - - - - -

Odoh i ja....želim vam laku noć.....

Ocuuuuu. ima da se sklonim od one, i imam razloga da odem.:)

Elem, posto sam preko debelih veza A pojma nisam imao , sta je i ko je urgirao , sutra u 8.30 imam razgovor sa Direktorom a u vezi Trauma kod ...kao i kako se moze pomoci njima...kada su u depresiji.

Majkumu, i lepo su me docekali i svi su ljubazni bili i danas moja doktorka, mi dodje u posetu, da pricamo.:eek:

Ja u cudu, pa tek posle mi ispricali da su urgencije bile na najvisem nivou.:think:

Koje moje razocarenje:evil: a Ja pomislio, U al sam sarmer (matori Jarac) ,kad ono....Cccc.:rotf::rotf:

dObro jutro deco :kafa:

Prvo te navatala gospoja što se druži sa bivšom, pa postaješ fobičan :eek:
Došla doKtorka da priča sa tobom o TraumaMa, pa se ti raZšarMirao :eek:
Vidim ja da ćeš ti otud da dođeš sa TraumaMa :zcepanje:

JA SAM RADILA SVE I SVAŠTA cel dan.....i ništa završila nisam osim Micinog porodiljskog i banke :lol:
i kad smo Maki i ja stigli kući oko 18 sati, jeli i legoh da se utoplim (mada sam toplo bila obučena ceo dan ali mi zima breee) u dnevnu sobu i da gledam tv.....i odvalih do 20,30 :eek:
kućad mi izgladnela :lol:
i sad gledam kuvanje na tv i da vidim koe ima, da se malo sigram ako ima nokog, pa da legnem opet :lol:

Dakle, sto reci, ja se evo vratih sa druzenja sa jednom plavom i sa jednom smedjom.

Sedim u tom da se kaze restoranu-kafani, i zezam se sa svojom skalamerijom, kada neko na vratima vice: Ma jel si ti to. podigoh pogled, poznato lice , jes malko popunjeno i setih se, Kolezinica sa Studija i bila je na Januarskom druzenju i tako,seli i pricali i uzivali u casici razgovora, opet se prisecali mladosti...

Kazem, bre mali je svet.

Ujutro, nacelnica je trazila da se Vidimo i Sestra Tri puta me podseca na vreme sastanka. Razgovor i njena zelja za saznanjima u radu i rehabilitaciji -Kanade i i ode moje vreme za terapiju......a lepa je kafa- narucena koja nije stigla i u pricanju , dosli smo da imamo osobe koje znamo i pozvala je ..i kaze, Kazi dragicka, i normalno , dade mi telefon i pricaa je teklaaaa. A nisam dobio kafu... zadovoljih se sa sokom.

Tek sada mi je jasno, ko je sve urgirao....uh sramote ...

Back