F ODELJENJCE

Jagode su juče kod mene u kraju bile 200 i preko 200..Trešnje 250, 300..I s obzirom da su lubenice u Veru na akciji tj 64 din kilo, otišao mm po lubenicu..Na pijci nisam bila, a ne verujem da je neka bitna razlika u ceni sem što je bolja ponuda...

Kod ocnog je sve ok, samo da se prati mladez dal raste, u usustini to je kao obican mladez na telu.
Bas smo zavrsili brzo kod doktorke i bas je neka fina, al zato ima neku odvratnu sestru :D .

Same bi dosle do klinickog centra i vratile na autobusku jedva :D.

Al ovako nas je prosetala drugarica noge nam otpale i prokuvale ceo dan.
Posle na autokomandi cekale bus ceo sat, da na kraju dodje sledeci u 6, a ovaj u 5 bio pun pa nije ni stao.

A meni je bilo mnogo smesno kako smo nas dve trcale da vidimo koji bus ide i neke dva put proveravale ahahahah . I tako se naguta prasine i automobilskih gasova pif .

hahaha....tako i Lena....ima punu činiju sveže vode, ali najviše voli da pije sa baštenske česme...onako nakrivi glavu i lapće i lapće....

odoh i ja na spavanje....laku noć....
Dona zagnjuri čitavu njušku u posudu... Jako je smešna. I ona voli da pije i sa česme, ali i da juri mlaz vode kad se nešto zaliva ili pere. Lud pas! :zcepanje:

odoh da odsedim napolju pa u krevet
sutra malo kancelarije rano ujutru, pa nazad kući. Oko 11 dolazi Stefan na celodnevno čuvanje sve do 22-23-24 kad mu se vrate otac i majka, ako ne budu morali da zbog njega dođu ranije :lol:
ima da popadamo maca i ja.....Srefke nema sekunde mira :eek:
laka vam noć devojke :heart:
Nešto se pitam na koga li je? Mislim... si tako mirni, statični, bez energije... a on... ::rotf:

Kod nas jagodice 100din bile juce, krastavci 40-60 , paradajz 80-100 . Visnje nisam videla pre neki dan.
Dobismo čitav pijačni barometar ovde :zcepanje:
Ja nemam pojma pošto je voće... jer kupujem za onoliko koliko imam para :cool:
Znači... dam 200 dinara i tražim da mi izmere jagode za toliko. Vidim da ovih dana (posle one kiše) dobijam manju količinu nego pre... ali s obzirom da su čitave zime jabuke oko 100din i malo koje voće je ispod - onda mi ovo sezonsko nije toliko nesnosno skupo.
Inače... kad se setim branja jagoda dok smo ih imali (a imali smo ih dok sam imala Mariškicu da ih održava) - nema šanse da budu skupe. Gde je još i prekopavanje, razređivanje i ostali radovi oko njih...
Slično važi i za trešnje.
Višanja imam nešto u selu (javila tetka), ako stignem danas posle posla možda i skoknem da naberem malo... Inače, prijatelji (bratova tazbina) imaju neprevaziđeno lepe višnje... od njih dobijem nabrano. Nekad mi ih i iscepaju ... pa ja samo strpam u zamrzivač.

Ćao svima..:cao:
Ajd i ja da se upišem u ovo odeljence, vidim lepa atmosfera.

Vidim pričate o cenama voća.
Jagode su jedan dan, pre nedelju - dve dana bile 60 i 80 din.
Tad smo iskoristili, kupili malo više, najeli se i ostalo i za kolač.
Msm malo više - 3 kila, pošto nam zamrzivač ne radi trenutno, crko nam motor,
onda kupujemo samo kolko nam treba za taj dan.

Višnje, trešnje i paradajz su i kod nas toliko 100 - 150 - 200 din, zavisi.
Al to treba sačekati, pašće i njima cena.
A i proizvođači su bezobrazni,beru zeleno, nedozrelo voće i povrće, da bi nabili cenu.
Pozdrav za sve.

Kod ocnog je sve ok, samo da se prati mladez dal raste, u usustini to je kao obican mladez na telu.
Bas smo zavrsili brzo kod doktorke i bas je neka fina, al zato ima neku odvratnu sestru :D .

Same bi dosle do klinickog centra i vratile na autobusku jedva :D.

Al ovako nas je prosetala drugarica noge nam otpale i prokuvale ceo dan.
Posle na autokomandi cekale bus ceo sat, da na kraju dodje sledeci u 6, a ovaj u 5 bio pun pa nije ni stao.

A meni je bilo mnogo smesno kako smo nas dve trcale da vidimo koji bus ide i neke dva put proveravale ahahahah . I tako se naguta prasine i automobilskih gasova pif .

Drago mi je da je OK. :zag: A to sa doktorkama i sestrama je obično tako-sa sestrom naše prethodne doktorke sa dečijeg se i dalje pozdravljamo kad se sretnemo a doktorki si klještima čupao reči; ova sad doktorka je divna a sestra joj je uglavnom nadrndana.

I nije toliko daleko od stanice do KC, i samo je u jednom smeru uzbrdo, jedino što se u samom KC malo zaguljeno snaći. A o čekanju busa za povratak kući mi ništa ne pričaj, naročito vikendom.

To nevreme smo pokupili kod mladenovca i sve nas pratilo do ulasku u kg e tu je zaokrenulo u cacak, a dotle munje sevaju pljusti kisa a u kg suvo.

Da, nama svako nevreme dolazi od Čačka. :lol: I "kruži kao kiša oko Kragujevca"! :lol:

Vexy, dobro nam došla na odeljenjce. :)

Daklem, bese dobro na Faksu, Pljesak ali posle , u Kovacu, kritike od strane mojih dobrih Koleginica.:eek:

Nisu navikli na Lezerno predavanje i nacin komuniciranja tj da se i ucestvuje u debatama....:hahaha:

Objasnih da je to po novim metodama, nema odela (moj drug u Odelu, citao, pa se i doooobro znojio) i to za binom, Ja, onako kako sam navikao , ispred i kroz setnju, ponekad ruku u djep.....

I tako , mi moje koleginice,,,,,sve je dobro, samo , nismo navikli na opustenu atmosferu.

Hmmm, jos ce proci mnooooogo vode, dok se taj stari sistem ne promeni....

E sad, dadoh kolegi da skljoca sa mojim aparatom, kad ono nistaaaa.nema mojih slika :(....dobro ima sa drugima....

A tek uzivancije u "Kovacu", evociranja uspomena, smeha, sala i dubokih zagrljaja i poljubaca za rastanak.

Bejah, opet mlad i lud i blesav i sala za salom.:mrgreen: Doneli slike , svojih dece i TEK tada skontas, da si Mator. Mislim Ja sam i znao ali kada ti i drugi pokazuju svoju Odraslu decu, Unuke...

.razgovor se normalno okrenulo oko Dece.:hahaha:

Daklem, bese dobro na Faksu, Pljesak ali posle , u Kovacu, kritike od strane mojih dobrih Koleginica.:eek:

Nisu navikli na Lezerno predavanje i nacin komuniciranja tj da se i ucestvuje u debatama....:hahaha:

Objasnih da je to po novim metodama, nema odela (moj drug u Odelu, citao, pa se i doooobro znojio) i to za binom, Ja, onako kako sam navikao , ispred i kroz setnju, ponekad ruku u djep.....

I tako , mi moje koleginice,,,,,sve je dobro, samo , nismo navikli na opustenu atmosferu.

Hmmm, jos ce proci mnooooogo vode, dok se taj stari sistem ne promeni....

E sad, dadoh kolegi da skljoca sa mojim aparatom, kad ono nistaaaa.nema mojih slika :(....dobro ima sa drugima....

A tek uzivancije u "Kovacu", evociranja uspomena, smeha, sala i dubokih zagrljaja i poljubaca za rastanak.

Bejah, opet mlad i lud i blesav i sala za salom.:mrgreen: Doneli slike , svojih dece i TEK tada skontas, da si Mator. Mislim Ja sam i znao ali kada ti i drugi pokazuju svoju Odraslu decu, Unuke...

.razgovor se normalno okrenulo oko Dece.:hahaha:

Tako mu to dođe. :lol: Danas sretnem staru komšinicu, ne možemo da se načudimo, moje dete u drugom razredu a njeno već ćitava devojka. A što se tiče te casual varijante, definitivno su mi omiljeni predavači doktor Neal Barnard iz PCRM i Gary Yurofski, veganski aktivista. Obojica imaju interakciju sa publikom i vrlo opuštenu atmosferu.

Sve vreme mi onaj coveculjak u glavi govori da smo nekog (vaznog) zaboravili i nikako da se setim... Danas otvorim FB i vidim Irinu-nasu prvu forumsku bebu! I naravno, setim se...
Dakle, pozvana mama nase forumske bebe... obradovala se, kaze volela bi... ali ne zna da li ce moci. Ja obecala da cu doci po nu gde treba i dopremiti je do Ljilje... ali samo ako nam povede i bebe (ona prva je vec porasla, ali je ipak nasa forumska beba :heart:). Mozda povedu i tatu...
Ipak, obecala sam da cu pitati Ljilju da li je OK? I Profu, naravno?

Sve vreme mi onaj coveculjak u glavi govori da smo nekog (vaznog) zaboravili i nikako da se setim... Danas otvorim FB i vidim Irinu-nasu prvu forumsku bebu! I naravno, setim se...
Dakle, pozvana mama nase forumske bebe... obradovala se, kaze volela bi... ali ne zna da li ce moci. Ja obecala da cu doci po nu gde treba i dopremiti je do Ljilje... ali samo ako nam povede i bebe (ona prva je vec porasla, ali je ipak nasa forumska beba :heart:). Mozda povedu i tatu...

Draga Smeh,:)

Ja sam za druzenje i svi ljudi dobre volje su dobro dosli....

Ljilju , pitaj, jer je ona odlucila da se provedemo kod nje stim da je od mene trazila tj pitala dal sam dobar u cepanju....drveta:think:, pa , kako sa ...grancicama da pot palim vas:rotf:tj dal sam dobar za vatru.:mrgreen:

odgovor je bio u skladu sa njenim ocekivanjima...Jok, nijesam sposoban za to , kao i za ostale stvari, a koje su to ostale stvari, bogumi ni djekna to ne zna.....:mrgreen:

ŽIV TI ja, ja tebe ništa ne razumem?
Ko je mama i koje bebe....i koji tata? Ljudski il kereći? :lol: Msm ako je ljudski nema problema, al kereći.......e, ne zaboravi Mrkog koji je nem.ovčar od dve godine.:cool:

- - - - - - - - - -

Hvala na dobrodošlici.

Što se tiče (ne)vremena, ono najčešće dolazi sa zapada.
Mi sa Palića, gledamo kakvo je u Subotici, za par satiili kraće, tako je kod nas

:) Dobro došla :zag:

Hvala, Ljiljo..

i dobro jutro.

_21242487.jpg

ŽIV TI ja, ja tebe ništa ne razumem?
Ko je mama i koje bebe....i koji tata? Ljudski il kereći? :lol: Msm ako je ljudski nema problema, al kereći.......e, ne zaboravi Mrkog koji je nem.ovčar od dve godine.:cool:

- - - - - - - - - -

:) Dobro došla :zag:

Ljiljo pa to je Tsuymish.....jao kako smo čekali Irinu....sećaš se ?

i dobro jutro....

- - - - - - - - - -

Hvala na dobrodošlici.

Što se tiče (ne)vremena, ono najčešće dolazi sa zapada.
Mi sa Palića, gledamo kakvo je u Subotici, za par satiili kraće, tako je kod nas

dobrodošla ! mi smo komšinice ?! :)

- - - - - - - - - -

STIGLA.......SVITAC JE BIO DIIIIIIIIIIVAN CELOG DANA :heart:

super ! kako ne bi bio dobar kad ste ceo dan obigravali oko njega....Ne ? znam iz iskustva.....:hahaha:

- - - - - - - - - -

sa zubima nikako ne stojim.....sad mi se rasklimao ostatak ove krunice što je odsečen...u utorak idem kod zubara, po svoj prilici ću da vam dodjem krezuba.....i da ponesem blender...hahahaha

Back