F ODELJENJCE

'Bar dan svima. :aha: I ovde neka ludara, kafa mi se načisto ohladila, a ništa konkretno i niko konkretan. Inspekcija bila, ugnjavili mi muža ljudski, srećom mi sinoć dune da generalno skockam kuhinju jer je morao da im pokaže da imamo još jedan frižider. :eek: NedoBog da mu dune stanicu da otvara, moraćemo da se selimo na neko vreme. :lol:

Inače, mojih kolačića u obliku jaja (sa šarenim mrvicama i cvetićima) više nema. :manikir:

odoh kući ....od5,30 nisam dooope digla odavde...sve rupe koje sam pokrpila oni su iskopali opet.....i pocepali makijev prsluk koji je ovaj pametni ostavio napolju.....to rade samo kad su sami, a kad smo mi tu, makar i spavali, oni su pravi andjelčići......dobro......liče na andjelčiće.......ponekad :rotf:
odoh.........da se obeznanim

Za razliku od ovih tvojih, moje mezimce je uvek jednako ldo - bilo da sam kod kuce ili da je sama :zcepanje:
Njoj je cak zabavno i da demonstrira svoje ludosti pred publikom... jedino jede kapiju samo kad je sama (i sneg se topi)
Stene... vecito!

Pozdrav devojke,

Obrala sam bostan, danas mi opet kiretirali ranu, platila 5 srebrnih flastera 2.3oo i rekli mi da se više ne
maltretiram da sama uradim to što mi oni radili a u sredu kontrola. Išetali me od ambulante do apoteke ko beba dubak.
Uzela sam rezultat na bakteriju, piše nešto a šta znači, čak me i gugl zbunio, ću vidim u petak.

Inače, piZdim od sabajle, gledala na Pinku direktora Klinike Dedinje i ovog našeg iz KC Niš.
Isfališe novootvorenu kliniku za operacije na otvorenom srcu...E, sad treba najmanje 5 godina da bi jedan hirurg samostalno
izveo operaciju. Stvarno izgleda evropski ali šta vredi, ne znam je li su ikog operisali...Pa sad posle banje moram na VMA
na kontrolu, umesto da idem u Niš...Dok sam ih slušala na tv kako se hvale, obnovila sam svoj bogat
rečnik kojekakvih glagola, da mi izvinete :evil:

Ja se mlatim po lekarima, sad me poslala u bg kod ocnog, a nema ko lepo da ti objasni sta radim sa uputima i tako se setam sa jednog kraja grada na drugi.
Frka me uhvatila sta ce da mi kazu.

biće sve ok, videćeš :zag:

- - - - - - - - - -

Pozdrav devojke,

Obrala sam bostan, danas mi opet kiretirali ranu, platila 5 srebrnih flastera 2.3oo i rekli mi da se više ne
maltretiram da sama uradim to što mi oni radili a u sredu kontrola. Išetali me od ambulante do apoteke ko beba dubak.
Uzela sam rezultat na bakteriju, piše nešto a šta znači, čak me i gugl zbunio, ću vidim u petak.

Inače, piZdim od sabajle, gledala na Pinku direktora Klinike Dedinje i ovog našeg iz KC Niš.
Isfališe novootvorenu kliniku za operacije na otvorenom srcu...E, sad treba najmanje 5 godina da bi jedan hirurg samostalno
izveo operaciju. Stvarno izgleda evropski ali šta vredi, ne znam je li su ikog operisali...Pa sad posle banje moram na VMA
na kontrolu, umesto da idem u Niš...Dok sam ih slušala na tv kako se hvale, obnovila sam svoj bogat
rečnik kojekakvih glagola, da mi izvinete :evil:

sve su to radni glagoli Mari....radni :zcepanje:

- - - - - - - - - -

i još ovo pa idem da se zanesvestim.....rukavica za kuhinju...za vruće.....:lol:

Joci, biće sve u redu, videćeš. :zag:

Mari, sve znam, i meni tako nekad dođe kad krenu nešto na TV, zaboravim da bi trebalo da budem dama. :aha:

I dobar dan svima. Stigli 'aljine i tašnja poručeni, u tašnju ne mogu da spakujem A4 format, malo fali. Aljinče još nisam probala, al' deluje mi malo duže od onog prvog što sam u nedelju ceo dan jurila po butinama, ona gore, ja kažem dole. I tako... Mojoj mami skinuli gips al' joj rekli još dve nedelje da miruje, tako reći da digne noge. A ona odma' zapucala da završava neke poslove, ne da joj đavo mira.

JA ne znam odakle da počnem...od ino dogadjanja ili od domaćeg, crkavanja servera :dash:

u svakom slučaju, lap top je osposobljen da bude server. Za nedelju dana bih ionako imala nov server, a ovaj stari bi postao radna jedinica.

danas sam kući.......:worth:

zaboravih.....stare rupe su i dalje tu......:dash:

I ja da vam mahnem..Mene je sinoc moja draga snajaIiz Ciriha izula iz cipela...DakleM ja sa ćerom u Ušću i zovu me iz air serbia..Kažu da je tražena pratnja za dete i da je prijavljeno da putuje delimično autistična osoba..Po njihovim pravilima takva osoba naravno ne može da pituje bez pratioca i žena se čudi kako odavde otišao sam a sad se traži pratnja:pljus: Sasvim logično ..autistična osoba je retardirana i naravno ne može da putuje sama..Mislim da mi je u trenutku pritisak bio 150/100..Pita me žena da li je to istina:evil: Mislim zemljo otvori se...Kažem da dete nije autistično, da ide u redovnu školu, da ima poremećaj pažnje ...ali nije autističan...Pitam je da li može to da poništi, kaže da ne može ali može da javi toj agenciji koja ih je obavestila i preko koje je tražena pratnja da to nije istina...Ona zaprepašćena , kaže pa zar nisu mogli da kontaktiraju , nas, moglo je da se kaže da se plaši, da ne zna jezik..bilo šta a ne da nekome zalepiš dijagnozu...E onda sam jelte krenula da ronzam do kuće pa u kući--ma svi smo plakali i moja keva i ćera...Nazove mm Švajcarsku mojoj snaji je o sasvim ok da zalepiš nekom dijagnozu ne bi li dobio pratnju jer je dete reklo da se plaši,a ima 17 god , nije joj palo na pamet da nekog iz reda zamole da mu pomogne ako treba, da ne spominjem da dever radi na aerodromu i da je ako treba i neki njegov kolega mogao da ga otprati do gejta..Još uvek sam raspamećena..Sutra idem u air Srbija da vidim koja je agencija smela da menja moju rezervaciju, rezervaciju koju sam ja načinila i kartu koju sam ja platila i da mi dete prijavi kao retardirano. I naravno ja ću da platim 35 e pratnju da mi se snaja ne otroši..jer to košta toliko a ona ne vidi ništa loše....Sinoć sam popila dva leksilijuma ali se ne smirujem...
Ona je bre bolesna ako ne shvata šta je uradila, a ja mnooogo sam se potresla,,,

sAČUVAJ Me bože. Pa ona ga zna toliko godina pobogu.Kako može da uradi tako nešto. Ja ga znam i autističan je koliko i ja. Sa strahom od letenja ili putovanja se ljudi na aerodromima stalno sreću.
Goco, nemoj da se nerviraš molim te. Kakve veze ima koja osoba u toj agenciji je to uradila. Da ispraviš učinjeno ne možeš. Ali možeš da sprečiš da se nerviraš. Pokušavajući da ispraviš nešto što se ne može ispraviti sigurno propuštaš da uradiš nešto što zaista možeš da promeniš :heart:

Nije čitava...Ja sam danas poni[tila pratnju e ne dam zinat 35e, bolje da mu nešto kupim za taj novac, a ovi su danas upozoreni da nemaju pravo da menjaju kartu , da imaju moje podatke i da bez moje dozvole nemaju pravo to da rade....
A za njega se ne sikiram..snaćiće se on, kad se snašao u odlasku snaćiće se i u povratku..:aha:

Ma pusti, namerno to radi..kao slučajno, eto iz najbolje namere..pa ko bi bio toliko lud da sledeću put pošalje dete ili ode tamo, kad ti iskaže tako lepo mišljenje....Sad se obezbedila za duže vreme...:evil: A za tatu bolje da ne pričam---Ću skrenem načisto..Krckam leksilijume ko bombone...

volim da se vozim u kolima :)
291ykog.jpg

i da uzivam
24dhl5i.jpg

Ma pusti, namerno to radi..kao slučajno, eto iz najbolje namere..pa ko bi bio toliko lud da sledeću put pošalje dete ili ode tamo, kad ti iskaže tako lepo mišljenje....Sad se obezbedila za duže vreme...:evil: A za tatu bolje da ne pričam---Ću skrenem načisto..Krckam leksilijume ko bombone...

neke stvari te samo tako isteraju iz takta,znam kako izgleda.

a tvoj sin ce da se snadje kao sto si i sama rekla ;).

Ok, tako treba:zag:
Goco, leksilijum ne pomaže. On je bolestan. Ne radi to on, nego bolest. Zapamti i shvati. Tek kada to uspeš, unaćeš da se boriš protiv te opake bolesti koja razara porodicu za sva vremena. Ne pomaži joj, molim te. Znaš da znam o čemu govorim. Poslušaj me i ako ti trebam zovi me, samo batali te leksilijume pobogu. :zag:

Back