F ODELJENJCE

Deco, o decooooooo, ja opet ne spavam.Evo skoro pola 3, samo gužvam posteljinu,
ne mogu da se namestim, ne mogu da ustanem sama, htela sam sama da iščupam
zaostao konac iz rezanih nogu i raskrvarila pa trk po povidon jod. I onda
čitam uputstvo, jod ne koristititi ako imate Hašimotov sindrom štitne žlezde. E taj baš imam a mackala se sve ove dane s njim.
Meni još rogovi da narastu.
A i ovo:šetala se ja po VMA, vidim ima sala za estetsku hirurgiju. Reko dal da pitam da me malo kanda poprave. Pa se zastideh i odoh
u onaj hram Svetog Luke u prizmlje i pomolih se onom Egzeperijevom moltivom: Ne daj mi Bože ono što želim, već ono što mi treba. I tako.
Idem da si turim kafu, saće svane za par sati :whistling:

Deco, o decooooooo, ja opet ne spavam.Evo skoro pola 3, samo gužvam posteljinu,
ne mogu da se namestim, ne mogu da ustanem sama, htela sam sama da iščupam
zaostao konac iz rezanih nogu i raskrvarila pa trk po povidon jod. I onda
čitam uputstvo, jod ne koristititi ako imate Hašimotov sindrom štitne žlezde. E taj baš imam a mackala se sve ove dane s njim.
Meni još rogovi da narastu.
A i ovo:šetala se ja po VMA, vidim ima sala za estetsku hirurgiju. Reko dal da pitam da me malo kanda poprave. Pa se zastideh i odoh
u onaj hram Svetog Luke u prizmlje i pomolih se onom Egzeperijevom moltivom: Ne daj mi Bože ono što želim, već ono što mi treba. I tako.
Idem da si turim kafu, saće svane za par sati :whistling:

Hajde pise, pisi sta te to nesanica muci, koliko spavas preko dana, da li citas lepe knjige, tj da se kaze knjige koje ne vuku i ne traze punu koncentraciju, mnogo su dobre da zapadnes u san.

Nisi ista pisala , kako sada izlazis sa svojim porokom , duvanom...

Otišao Obama kod nekog poznatog proroka:
"Kaži mi, koliko ću dugo ja biti predsjednik?"
Ovaj pogleda u karte ... pa kaže:
"Ovdje vidim da ćete i kroz 4 godine ponovo biti izabrani!"
"Lijepo, lijepo ... A hoće li biti mira u svijetu dok sam ja predsjednik?"
Ovaj opet pogleda u karte:
"Nažalost, ne! Vidim da će za 5 godina izbiti rat izmedju Rusije i Amerike!"
"Hm ... a tko će da pobijediti?"
"Eee to vam već ne smijem odgovoriti!"
Vidi Obama da s ovim likom mora lukavo, pa upita:
"Dobro, a reci mi barem hoće li se nakon toga proizvoditi COCA-COLA?"
"Hoće, naravno?"
"Aha. A koliko će koštati?"
A ovaj pogleda opet u karte pa odgovori:
"Dvanaest rubalja."

Profo, još uvek nemam koncentraciju i šta čitam odmah zaboravim, to je valjda prateće za moje stanje trenutno.
Danju dremam, jer od dolazaka ne mogu da spavam a i ne mogu sve na ledja, gušim se, više sedim no što ležim u
krevetu, izem ti takvo spavanje...I samo muvam, gladna sam kako svane:(

Profo, još uvek nemam koncentraciju i šta čitam odmah zaboravim, to je valjda prateće za moje stanje trenutno.
Danju dremam, jer od dolazaka ne mogu da spavam a i ne mogu sve na ledja, gušim se, više sedim no što ležim u
krevetu, izem ti takvo spavanje...I samo muvam, gladna sam kako svane:(

E za par dana , bit ce sve u redu, Pogledaj da uspes da ne dremnes tokom dana, ako to nisi radila ranije i ako se tvoj bioritam nije navikao na takav sled dogadjaja.

Pokusaj da, navece citas laku literaturu, koja nece od tebe zahtevati vecu paznju ( da ne kazem dosadnu ) i uz tu pratece cajeve , dobit ces tako potrebno vreme za zaspati.
A san je i najbolje ozdravljenje i sam organizam pocinje da se brze oporavlja.
Ostale stvari koje se desavaju u kuci a da nisu momentalno po tvojoj volji, samo okreni glavu i ne moj se nervirati.
Ozdravi , vreme i prolece cini svoje i uzivaj , polako napolje.
Da li su ti odredili rehabilitaciju i kada se trebas javiti na kontrolu.

Sve najbolje i daj vrati nam svoj duh i sale prilikom pisanja. Pozitiva :cvet::cvet:

Dobro juto.
Vidim dame čeka po kita od Profe, prolećna...Čovek s svecki maniri.
Ja se spremam do grada i apoteke da vidim nešto da rane brže zarastttu ( na nogama),
jedva ih dižem, da izvinete, dok se penjem na krevet...i tako :kafa:

Dobro juto.
Ja se spremam do grada i apoteke da vidim nešto da rane brže zarastttu ( na nogama),

Cccc, oma se brine za none, hmmm dal sto ih tako sporo dize il zbog onijeha malih ranica.

A moze bit i nes drugo.....necem dalje da vrsim tu i tamo neke asocijacije, pa da jos i prihvati ,,,kao lek.

Polako i postupno sa svim i uzivaj u prolecu...i suncu.

Pozz, a Ja sad odo u spavanjac :)

Dobar dan....ovo moram da vam pokažem..... malopre slikano, brzinski, bez podešavanja i fokusiranja....Jovana daje keksiće Leni, koja ih vrlo pažljivo uzima ....

2vkx24x.jpg

Poslednja izmena:
Dobro juto.

Flogocid ili Flogoderm, zavisno od proizvođača. :zag:

I dobar dan svima. :kafa: Kod mene malo drugačiji prizori, Milica jede meso, onako usput, i Mirko pokušava da joj otme.

:) hvala. hvala....a baš mi je drago što i snajkica voli pse, posebno lenu i dozvoljava da se druže.... još su je neke drugarice, pitale kad je bila trudna sa Jovanom , pa kao kako će biti, beba, pa tu je i pas....i ona je bila prva koja je upoznavala lenu sa Jovanom...i dala da je njušne i pogleda....sad samo treba da pazimo da je Lena ne gurne onako kako je mene gurnula , jer nije ona svesna svoje snage.... ali i ona je oprezna i lepo sedne ili se izvali kad je Jovana mazi....

- - - - - - - - - -

Pa zna lena ,ko mu je prijatelj.

Naravno da zna...posebno zna kad treba da žica keksić....na bilo kojim vratima da se neko od nas pojavi, Lena je tu i očekuje keksić....sad je već i Jovana u kombinaciji....hahahah

:) hvala. hvala....a baš mi je drago što i snajkica voli pse, posebno lenu i dozvoljava da se druže.... još su je neke drugarice, pitale kad je bila trudna sa Jovanom , pa kao kako će biti, beba, pa tu je i pas....i ona je bila prva koja je upoznavala lenu sa Jovanom...i dala da je njušne i pogleda....sad samo treba da pazimo da je Lena ne gurne onako kako je mene gurnula , jer nije ona svesna svoje snage.... ali i ona je oprezna i lepo sedne ili se izvali kad je Jovana mazi....

- - - - - - - - - -

Naravno da zna...posebno zna kad treba da žica keksić....na bilo kojim vratima da se neko od nas pojavi, Lena je tu i očekuje keksić....sad je već i Jovana u kombinaciji....hahahah

Imace lena lepo detinjstvo rastajuci sa Jovanom, cek trebalo bi da bude obrnuto. hahaha

I cim dodje prolece, trava zazeleni , eto njih na travu u milina ce biti oboma.

Dobar Dan odeljenju, razredna po obicaju demonstrira, jer bo joj ne daje Verbic, ono zasluzeno i tako.

A o Gordani , da ni ne pisem, cim ne radi , evo ti nje juri po gradu........

Ko bre ne radi :tiganj: Još uvek radim, firma nije dobila rešenje, još uvek nije pravosnažno, za sad sam rešenje dobila samo ja :aha: Očekujem da radim do kraja meseca, a možda se protgne i neki dan duže :lol: Mislim ne moram ja da radim mogu da sedim i na bolovanju, ali...

Mari rekoh ti kupi Octenisept i prskaj :aha:

Back