F ODELJENJCE

dora se pita kad ce vise da prestanu sa ovim dosadnim petardama :evil:
24l3o85.jpg

Srećan rodjendan Ljiljka :cmok2:
poklon_korpa_novi_sad.jpg

- - - - - - - - - -

i iz kafane na igrarijama specijalna poruka za Ljiljku sa zahtevom da se isporuči :lol:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/573683-Kafana-Aj-svrati?p=29689206#post29689206

E pa draga Razredna, ja kasnim. :aha: Srećan sa zakašnjenjem rođendan. :zag:

2967a.gif

I dobar dan svima želim. Ne znam što me nije bilo.

A gledam one male slatkiše, dečije i šteneže, i ne mogu a da se ne setim ovog snimka:

- - - - - - - - - -

I Joco, srećna slava. :zag:

Joco , srećna Slava!

i dobro veče svima...

Ko ima informaciju ? šta je sa Mari, kada ono treba da ide u bolnicu ?

Mimis, ovo je preslatka crna vrteška...

Pitam se , pitam - šta je Profa zgrešio ?

Poslednja izmena:
Što je zgrešio?
More, taj se luftira po Beograd

A pa mislim da sam videla da je bio u kazni.....stajao u ćošku....ili je morao sto puta da napiše : biću dobar....:think:

- - - - - - - - - -

Mari oko 10 februara, tako je rekla...

Aha.....a ti si dobro ?

Ja sam obavila dexa snimanje, bila kod specijaliste, kičma je kritična u crvenom.....kuk na granici....kaže da se jako pazim da ne padnem, i da ne dižem teško....a kako da odolim da ne dignem Jovanu 11 kg....
U petak imam bliski susret sa kardiologicom-internistom.....a srce steže li steže....i jako uspporava....

Profa je obećao da se javi, pa ga nema , verovatno je u guuužvi--
Dobro sam ..Malkice umorna..Krenula sam sa poslednjim delom terapije i sad koristim onu mazalicu što mi posla brzom poštom :lol: Danas bila na invalidskoj, moram sutra da im dostavim još jedno papirče tj da sam krenula da se kvarcujem pa će za 30 dana da me obaveste šta su odlučili :lol:

Profa je obećao da se javi, pa ga nema , verovatno je u guuužvi--
Dobro sam ..Malkice umorna..Krenula sam sa poslednjim delom terapije i sad koristim onu mazalicu što mi posla brzom poštom :lol: Danas bila na invalidskoj, moram sutra da im dostavim još jedno papirče tj da sam krenula da se kvarcujem pa će za 30 dana da me obaveste šta su odlučili :lol:

Da li ti pomaže ta kremica ? uf...ta papirologija, administracija....:dash:

Za sad je ok ijedino s njom i sme da se maže. Ostale ne mogu bar tako oni kažu :lol: Ali tek sam krenula još 24 komata :aha: Ima da se lomatam do kraja februara ako budem imala sreće pa se aparat ne bude kvario..

Back