F ODELJENJCE

E vala sada znam kako je bilo ovim mojim predhodnicima.

Stradali su od taki, ka sto si ti i razredna.

E, Dje ste, moji dragi marsovci.....hocu li i ja pasti, hoce li moja peruska krasiti neciji revet....hocutreci neciji zid

el ovo štamparska greška :lol: pojeo si K bre :cepanje: tako li rade na Marsu? :eek:

- - - - - - - - - -

mene više podseća na ribaću četku al ajd možda ne vidim dobro :lol:

vidiš ti odlično, no pusti čoeka, kad on zamišlja perušku......on misli da moš da poleti s njuma.....eeeeee cvrc....tu doĐe srpski zaeb, ribaća četka......neće se okreća ko propeler:zcepanje:

Poslednja izmena:
el ovo štamparska greška :lol: pojeo si K bre :cepanje: tako li rade na Marsu? :eek:

- - - - - - - - - -

vidiš ti odlično, no pusti čoeka, kad on zamišlja perušku......on misli da moš da poleti s njuma.....eeeeee cvrc....tu doĐe srpski zaeb, ribaća četka......neće se okreća ko propeler:zcepanje:

Ijuuuu, na gde vas vase misli teraju, Ccc kaki ste bre, pa mi Marsovci i ne koristimo krevete, pa sto bismo ondak i stavljali K.......

A dje bre vi tu vidite, bre Cetku i to jos Ribacu.
E oma bi one da ribaju, pa makar i , sta ti Ja znam ,koga ili sta.
E zemljanke, ma daj te se osloboditi misli i rada, uzivajte...i ne dirajte mi moju Perusku i to tak lijepo negovanu

Ijuuuu, na gde vas vase misli teraju, Ccc kaki ste bre, pa mi Marsovci i ne koristimo krevete, pa sto bismo ondak i stavljali K.......

A dje bre vi tu vidite, bre Cetku i to jos Ribacu.
E oma bi one da ribaju, pa makar i , sta ti Ja znam ,koga ili sta.
E zemljanke, ma daj te se osloboditi misli i rada, uzivajte...i ne dirajte mi moju Perusku i to tak lijepo negovanu

vi ne koristite krevete? pa dobro....mož to i na nešto drugo :cepanje:

Nego Liljka uživo nije imao ovako buljave oči :cepanje:

- - - - - - - - - -

Ne znam dal može zbog kičmu bez taj revet :lol:

Aha, tako znaci, ocete i kicmu da sredite Marsovcuuuu, lepo bogati,

Begam Ja, jer tko tu moze izac sas vas dve i to jos Juznjaci.

lepo su nas ucili da Ovi koji su sa severa, da su pitomi a ovi Juznjaci ,da su opasni, narocito kada jedu Papriku.

More, kazu Vatra iz Oki im izbija, jal od ljutine , jal sto su po prirodi ljuteeeee.

- - - - - - - - - -

stvarno nije.....to se on pretvarao....pritiso neku dlaku na onu četku pa splasnule :zcepanje:
nije imao ni suknjicu :lol:

E jes , Vi ste zavirivali ispod stola, dok sam Ja pisa zadacu.
Pazzz majkumu.

Sada im smeta i moja cuvena takozvana Skotska ili ti Pirocanska nosnja

dobro veče....pripreme i Slava prošli , sad mogu da malo odmaram....pritisak naravno pada i skače valjda ovo vreme nepovoljno utiče...naravno i zglobovi osećaju teret godina i da je prošla garancija....

- - - - - - - - - -

hahaha... skoro u isto vreme smo poslale poruku....

A da , ti zaređala sa proslavama :lol: Mogla si sa ćerom da dođeš u Bg , da vidiš lolu marsijansku :lol:

Nažalost , nisam mogla...prošlog vikenda je bila ovde ćera, vratila se u Bg u nedelju,(naravno i njoj sam kuvala i pekla šta da ponese), pa sam posle bile u pripreme za Slavu, 9 . je bila, juče sve posklanjati, podeliti....evo tek danas sam došla sebi.... a šta da ti kažem, kako se osećam kada sve sama radim....imam izradjenu satnicu za svaki dan , šta peći kuvati....jedino što ne pravim rusku salatu i slavski kolač, to je snajkino zaduženje.... da dodam, srećom me finansijska strana ne dotiče, ne ja snosim troškove....

- - - - - - - - - -

Baš mi je žao što nisam mogla da vidim marsijanskog Profu.... :(

Back