F ODELJENJCE

:zcepanje: Profo, slatko me nasmeja! :super:

Pajo, i od neme sve naj, naj, a da se oženiš samo ako ti to sam hoćeš. :zag:

I dobar dan svima želim. Dete mi se vratilo sa skijanja, puno utisaka, čak malo i tužna što se vratila, rekla bih. :lol:

:cross::cross:

http://www.telegraf.rs/vesti/beogra...e-vas-ko-je-sve-na-listi-foto-video30/12/2014 - 13:34

EKSKLUZIVNO: Ovo su imena svih elitnih prostitutki u Srbiji! Šokiraće vas ko je sve na listi! (FOTO) (VIDEO)

Neke starlete su u centru pažnje oko skandala koji potresa Srbiju zbog elitne prostitucije, a Telegraf ekskluzivno otkriva imena svih žena koje se bave elitnom prostitucijom u Srbiji

.......................................................................

Međutim, ono što je dosta bitnije i od elitnih prostitutki i od starleta jeste da sačuvamo živote naših ljubimaca.

Zbog toga što je tekst o cenama elitnih prostitutki bio višestruko čitaniji od toga kako da ne dozvolite da se smrzavaju kuce i mace na ulici, odlučili smo da upotrebimo trik u naslovu i još jednom vas zamolimo da zaštitite životinje tokom velikog minusa i leda koji je okovao Srbiju.

Smrznute-napustene-zivotinje-2.jpg

Takođe, pošto je većina trotoara okovana ledom, donosimo vam nekoliko lakih trikova kako da hodate po snegu i ledu, a da se ne polomite!

A evo i kako bi trebalo da ovih dana, kad je Srbija zavejana, vozite po snegu i ledu.
Ako se kojim slučajem nađete na debelom minusu, ovo morate da znate.

Konačno, ružna su vremena, ali još uvek ima dobrih ljudi tu oko nas. Ovo je neverovatna priča o jednom od njih.

Ovo je broj Hitne pomoći za životinje, koji možete pozvati ukoliko primetite napuštenu, ili povređenu životinju.
Ekipe odmah izlaze na teren, sklanjaju ih sa ulice i saniraju povrede: +381 62 80 90 333.

FALA, TAKOĐe svima nek je sretno

- - - - - - - - - -

Na mamu je i po glasu i po stasu, O lepote mamine...

A vis kako se mama, ponosno javlja a ljiljka, nikako da i naglasi to.

Ljiljka ne postizava .... prizemlje sredjeno posle menjanja svih prozora i uilaznih vrata. Maki, Maca i ja udru.....uf....lekić da popijemo jer sutra ne mož se mrdnemo :lol:.....mladost, šta ćeš :lol: maca danas šmirglao i krečio a zet juče gletovao...i tako...
mora se sredi jer sutra dolazi pile nanino z:lol:

kako kako bre? pa to mi lek :zcepanje:
ali uveče.......bem ti sunce, da sam trebala da radim posle onog vina, to bi bilo knjiženje za pamćenje :zcepanje:
Gordano, ti si zapela za vino il da se svi potepamo. I dva puita si išla u radnju da ga kupiš jer prvu flašu nismo imali vadičep da je otvorimo, kupila si gu sa sve pamPur :lol: pa si drugu kupila sa normalnim zatvaračem na odvrtanje ......e, tu smo iskoristili kako Bog nalaže :zcepanje:

Poslednja izmena:
Ja mislila svi imaju vadičep kao i ja u kancelariji :rotf:

i ja popih večeras čašu dobro dve (ali vinske čaše) vinceta, pa poče da grešim po igrama da ponavljam slova , preskačem slova itd :zcepanje: Sreća pa mogu da se samoispravim z:mrgreen:

Back