F ODELJENJCE

Ova moja će i večeras da spava unutra, ormar u predsoblju joj menja kućicu. :lol: A Mirku sam ponudila da izađe iz kancelarije,došao je do vrata, provirio i vratio se, seo pod sto i našao se "u poslu", da sređuje krzno. :zcepanje:

Dobar dan i od mene. Moj biser od muža kupio Jacobs bez kofeina, kaže, nije vid'o bez ćoroskopa, a košta isto k'o normalna. Nikad mi neće biti jasna svrha kafe bez kofeina. Nemam 6 godina, pa da odrasli cirkaju pravu stvar od prošle godine, a meni daju širu. Majku mu, ja sam kofeinski ovisnik bez želje za lečenjem. :histericna: I boli me glava sad.

Dobro Jutro eFovci.z:)

Beograd osvanuo opran, kisu sam morao da porucim ,da bi se ulice,kako tako oprale.Toplo vreme Vam donesoh, onako ka pravi deda Marsijanovac.:deda:

Spreman za veliki ispit pred zvanicnu komisiju danas tacno u podne- to bi bilo moj Dok kod OK korala.:zblesav:

Ako prezivim , pisem ,a Ako ne pisem. Bit cu tada mooortav.:zelenko3:

nešto ste se ulenjile

jedva koji pšostić za dan

Pa eto... :aha: Srećna i tebi Nova godina. :zag:

Beograd osvanuo opran, kisu sam morao da porucim ,da bi se ulice,kako tako oprale.Toplo vreme Vam donesoh, onako ka pravi deda Marsijanovac.:deda:

Spreman za veliki ispit pred zvanicnu komisiju danas tacno u podne- to bi bilo moj Dok kod OK korala.:zblesav:

O, došao Profa!:D Još uvek te muči jet lag? Pada kiša i ovde, mora oprezno da se hoda...

I dobro jutro. :kafa: Sutra mi stiže dete sa skijanja.

ja pročitala muuutav :zcepanje:
doduše, ako ne preživiš će budeš svakako mrtvo mutav :lol:
tačno u 12.....:manikir:

- - - - - - - - - -

dobro jutro dečice......mada meni davno beše jutro :lol:
e, lepo Mimi....a moje dete kaže da će danaske da dodje sa Stefketom po Neritu....otac joj rekao da može da dodje ali da nema nikog kući jer mi radimo ceo dan. Onda će kaže samo zet da dodje po gospoicu :lol:

Pa eto... :aha: Srećna i tebi Nova godina. :zag:

O, došao Profa!:D Još uvek te muči jet lag? Pada kiša i ovde, mora oprezno da se hoda...

I dobro jutro. :kafa: Sutra mi stiže dete sa skijanja.

I bit ce prica i prica i dozivljaja z:)....neg se pitam jel si kupila Onu Kafu ,koja samo tebi prija.:deda:

Dobro Jutro i tebi o Kraljice...cek. bese negde da sam procitao da je neko dete na testu upisao na pitanje : Ko zivi u Kraljevu?-, odgovor Kraljevi pa shodno tome pored Kraljeva ,zakljucak je da mora bit i Kraljica a i bogami i princeza....:zskace:

ja pročitala muuutav :zcepanje:
doduše, ako ne preživiš će budeš svakako mrtvo mutav :lol:
tačno u 12.....:manikir:

- - - - - - - - - -

dobro jutro dečice......mada meni davno beše jutro :lol:
e, lepo Mimi....a moje dete kaže da će danaske da dodje sa Stefketom po Neritu....otac joj rekao da može da dodje ali da nema nikog kući jer mi radimo ceo dan. Onda će kaže samo zet da dodje po gospoicu :lol:

Pa Ja pomislih da cu pred komisijom da odgovaram a izgleda da ce bit samo ONO- Cut- kus tu i taki razgovor....z;)

:lol:

Kupila sam tri kesice Omkafice sa sojinim mlekom, sad ću malo da krckam lešnike, pa da napravim mleko od njih i da kupim par kesica Ness 1 u 1, do sutra, kad idem sama sebi da kupim. Ovu piju iz razonode ovde, u kancelariji. Ja ne vidim svrhu kafe bez kofeina.

Kako li će Nerita sad sama, bez ona dva mala antrza... :neutral:

Preziveo :rotf:

Daklem, bese ono prvo moje muc pa muc, Razredna , bre mlogo opasna, Merka li merka.z:shock:

A merkala me jer bo sam se izgubio u ONOJ DZungli od Betona i sta Ja jos znam...z:(

Pita : Sta si naucio, pa sedi oma tu u prvi red, ima da te gledim ,dok pisuvas, nema prepisivanje.

Samo da zavrsim sas ove dve. Joj , gledam , kako ih reseta, pa stavi naocare, pa ih pogleda , ispod Oka. A one, te vrc ovo a pa te ono. ovo mladje , trazi pomoc od mene a Ja ....nis nisam znao a i nisam smeo i da zucnem...:zstidljivko:
A mene trema ufatila, pa se sve ono okrecem oko, trazeci neku pomoc, ali jok .Nema nikoga.
Joj ,ljudovi. dojde i GocaMrvica, i tu ti nasta ispitivanje, pa naredjivanje ,pa...Joj sto se bre mlogo sto sta promenilo od zadnjih mojih ispitivanja.

Eto recimo, more nigde nisam uz papirologiju pisanja, dobio i da jedem te gibanice, te One cuvene domace kolbase, pa cvarci i jos te pride da pijem i Vino.z:)

Elem, popih ti ja vince i onda se jezik otkravio i ne da sam verglo sas odgovori....

I dobih prelaznu ocenu a i bome i dobih prelaznu ocenu iz vladanja.
Oprosti meni Razredna sva moja kasnjenja i izostanke i eto. Sada sam u drugom razredu ili bese trecem...Kukuku li za mene, Pa Ja ne pitah u koji razred idem...

Bilo mi je cast i zadovoljstvo da sam upoznao i Ljlju i Gordanu i da smo eto uz pice i jelo, imali tj ja sam imao prijatno vreme.z:)z:)

Za Ljljku i nisam bas siguran ,jer bo smo joj oduzeli dragoceno vreme od njenoga rada .....

Gordana, nazalost nije i donela Mrconju Lava od Novoga Beograda a razlog ,kaze mnogoooo je opasan...z:mrgreen:

No nadam se da cu i imati i mogucnosti i da licno upoznam toga Lava, no to sve mora da se dogovorimo i da je takav susret u blizini, nekoga Velikoga Drveta a po mogucnosti i da su i merdevine prislonjene.

To je sve radi predostroznosti u slucaju da me Lav zvan Mrconja od Novoga Beograda, potera.z;)

Back