LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
naterali me bre.....inače sam slou moušN 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

još kad bi bilo ostvarivo...

A Mirku sam ponudila da izađe iz kancelarije,došao je do vrata, provirio i vratio se, seo pod sto i našao se "u poslu", da sređuje krzno. 
zelim svima dobru 2015
mnogo bolju od prosle

dobro su podneli, ne haju![]()
pa na posao 
I boli me glava sad.
i naravno, kriv je muž 

.gif)
nešto ste se ulenjile
jedva koji pšostić za dan
Srećna i tebi Nova godina. 
Dobro Jutro eFovci.
Beograd osvanuo opran, kisu sam morao da porucim ,da bi se ulice,kako tako oprale.Toplo vreme Vam donesoh, onako ka pravi deda Marsijanovac.
Spreman za veliki ispit pred zvanicnu komisiju danas tacno u podne- to bi bilo moj Dok kod OK korala.
Ako prezivim , pisem ,a Ako ne pisem. Bit cu tada mooortav.![]()
Sutra mi stiže dete sa skijanja.Dobro Jutro eFovci.
Beograd osvanuo opran, kisu sam morao da porucim ,da bi se ulice,kako tako oprale.Toplo vreme Vam donesoh, onako ka pravi deda Marsijanovac.
Spreman za veliki ispit pred zvanicnu komisiju danas tacno u podne- to bi bilo moj Dok kod OK korala.

Pa eto...Srećna i tebi Nova godina.
O, došao Profa!Još uvek te muči jet lag? Pada kiša i ovde, mora oprezno da se hoda...
I dobro jutro.Sutra mi stiže dete sa skijanja.
....neg se pitam jel si kupila Onu Kafu ,koja samo tebi prija.

ja pročitala muuutav
doduše, ako ne preživiš će budeš svakako mrtvo mutav
tačno u 12.....
- - - - - - - - - -
dobro jutro dečice......mada meni davno beše jutro
e, lepo Mimi....a moje dete kaže da će danaske da dodje sa Stefketom po Neritu....otac joj rekao da može da dodje ali da nema nikog kući jer mi radimo ceo dan. Onda će kaže samo zet da dodje po gospoicu![]()

Pa Ja pomislih da cu pred komisijom da odgovaram a izgleda da ce bit samo ONO- Cut- kus tu i taki razgovor....![]()

PreziveoDobro Jutro eFovci.