F ODELJENJCE

Ama kako da se vratim na -20 posle par sati stajanja ..Ima da izmrznem živa a ne smem da pomislim da ne savatam nikakav prevoz pa peške preko Brankovog mosta.. Još ajde da je samo ladno nego je svugde led pa sve i da hoćeš da požuriš ne možeš...:aha:

attachment.php

da ne yaboravim....turila sam na spisak :zcepanje:

E,efovci, stize vam marsovac i reko -Hajde de da vam donesem toplije vreme.

Onako ,kako ste navikli na Deda mraza ili bese ...ma onaj u crvenom ,no ,ovoga puta bit ce u Zelenom, pravoj marsovskoj boji.

Ovom prilikom da Svima , pozelim Sretnu Novu Godinu. sa sto ono vi kazete zemljani; puno Zdravlja i Srece.....

:zjelka2::nosijelku::zskace:

dobar vam sunčan i ledeni dan želim...Jutros kod mene na prozoru -12 ...:eek:

zadnja 3 dana sam mislila da ću riknuti....valjda ovo zahladjenje, ne prija krvnim sudovima, u zoru me budila ludjačka glavobolja pritisak je bio nenormalno visok, i nisam mogla nikako da ga smanjim... nisam nikako funkcionisala...a srce samo steže.....za Novu godinu nisam ništa ni spremala, a čekaju me pripreme za Slavu, kako ću , nemam pojma....

E,efovci, stize vam marsovac i reko -Hajde de da vam donesem toplije vreme.

Onako ,kako ste navikli na Deda mraza ili bese ...ma onaj u crvenom ,no ,ovoga puta bit ce u Zelenom, pravoj marsovskoj boji.

Ovom prilikom da Svima , pozelim Sretnu Novu Godinu. sa sto ono vi kazete zemljani; puno Zdravlja i Srece.....

:zjelka2::nosijelku::zskace:

FALA PROFO, TAkođe sve najbolje z:lol::zskace:

- - - - - - - - - -

zadnja 3 dana sam mislila da ću riknuti....valjda ovo zahladjenje, ne prija krvnim sudovima, u zoru me budila ludjačka glavobolja pritisak je bio nenormalno visok, i nisam mogla nikako da ga smanjim... nisam nikako funkcionisala...a srce samo steže.....za Novu godinu nisam ništa ni spremala, a čekaju me pripreme za Slavu, kako ću , nemam pojma....

uuuuuf, ajde, biće bolje :zag:
a hrane uvek ima. ne verujem da iko od nas sprema nešto posebno...takvo je vreme :)

E Magi i moja mama se puno žalila, juče je probolo u radnji jedva se vratila, pa još pala usput, i celi dan kukala da je žiga, uglavnom sve pripreme pale na mene kilostera :aha:

Jedna torta smandrljana tj napravljena , ruska salata takođe, sarma , pečenje kupljenoi još svašta po nešto ,
potrošila sam celo bolovanje koje su mi uplatili :lol:

E profo jedva čekamo da stigneš , da napokon i mi upoznamo te male zelene :lol:

Srećna NG svima, dragi F-ovci, sve vas :zag: Što Goca primećuje da nas nema, ja prekjuče imala imajstore za šporet i veš-mašinu i pakovala MIlicu za put, juče je ispratila, odeee devojka na 6 dana u školicu skijanja. :lol:

Back