F ODELJENJCE

Sad čitam mami za Donu i pogledasmo se za 200 g mesa..Da li znate koliko je obvo moje đubre iskukalo juče pastrmke od svih nas..Zalogaj mi zalogaj on , a posrećilo mu se svi smo ručali u različito vreme :aha: E naravno da mu nisam dala večeru..
Ne kaže moja majka džabe, aman ne mogu da jedem a da me on tako gleda :lol:

ma Dona je do sad dnevno jela kilo mlevenog mesa i pola kila pirinca...
ali sadovih 200g su mi ko kuca...

odli;no [to je pojela......vodu joj daj na [pric jer ne mo\e da ustane da lap'e
yna[ kako se daje voda i hrana na [pric_

- - - - - - - - - -

Mileva ako nema u Nišu, a dugo se čeka ako se naruči , slobodno me cimni pa ću da skoknem da kupim...Nisam ni znala da ima ove znam da ima dve vrste i par vrsta pakovanja ovih za podmetač što kupujem Mrci ali on i pored toga sistematski zapišava svaki delić terase, a ide napolje na svakih dva tri sata (razmaženo pseto).. EVO ĆERA JEDE SLATKU JABUKU ODMAH JE SKOČIO NA FOTELJU KOD nje i gleda u nju kao u ikonu , ne repće a kad mu da parčence mljacka li mljacka :aha:

Ljiljo onaj Makijev kolač, dole luk, krompir na kolutove, kobaja, slaninica pečurke, šta imaš i odozgo pire i sve to sat vremena u rernu...Da ti vrnem recept čuvam ga :lol:
:rumenka; I popila sam pola čaše vina posle :think: 5-6 meseci

aaaaaaa taj kola;....to je super....jako i normalno da vino ide uy....dosrta vina :rotf:

Ljiljo da li si u kancelariji, imaš li danas goste, sačuvaj jednu baklavu :balavi: i jel išla Cic tj zet po jelku?Idem ja i sutra po poslednju injekciju osto mi onaj jedan lemod solu , pa mogu da siđem stanicu ranije da vidim pošto je ako treba...

Ljiljo da li si u kancelariji, imaš li danas goste, sačuvaj jednu baklavu :balavi: i jel išla Cic tj zet po jelku?Idem ja i sutra po poslednju injekciju osto mi onaj jedan lemod solu , pa mogu da siđem stanicu ranije da vidim pošto je ako treba...

EVO SAD idem kući....snimam se...obnevideh...10 dana pekare sam uradila..a ledja me ukočoila samo tako....ramena, vrat, ruke.....sad će snajka da me izmasira malko :)
nema baklaveeeeee......pita sa višnjama i jabukama
sutra će ići na pijacu njih dvoje, javila sam joj. Danas nisu mogli jer je zet radio i otišao kolima. Nemoj da silaziš i da se teretiš, oni će sami :zag:

Dodjoh da vas obidjem samo, hvala Magdice što si se setila moje slave.
Nisam imala goste ove godine, nisam kadra, velik je teret mada sam spremila
par posnih jela, kupila kolač i sveću i tako.
Žao mi što čitam za Donu, Milevice budi uz nju, znaš onu molbu psa...
A ja još 54 dana pa šta bude. Ponovo imam pritisak iako se držim terapije.

Vreme Mari, dupliraj si lekce i teraj...I naravno smirelice nemoj da se ne stresiraš , bolje i to nego organizam da trpi...
Znaš da sam imala problema sa anestezijom pre 7,5 godina na operaciji, da sam pomodrela, 225 puls itd..E pred ovu sam htela da umrem od straha ..i znaš šta mi rekoše...Ako pođe po zlu i ovako nećeš znati :zcepanje: I jesu u pravu kad razmislim ..Džabe sam se sekirala :lol: Biće to sve ok...

dva su problema
prvi je ta kicma gde je mozda naglim pokretom ili padom ili udarcem (sama da je recimo udarila u ogradu kad trci i laje pa prokliza na blato recimo)
povrdila kicmu
zato je pocela noga da otkazuje i da je boli kicma
lekovi su to poceli da sredjuju i da pocne da se oslanja na nogu
i sigurni smo da smo terapiju davali jos koj dan potpuno bi povratila finkciju te noge
medjutim
lekovi su strasno ostetili zeludac i creva
i odatle taj problem sa povracanjem
plus ogromni bolovi u stomaku
ona ne da da joj pimpem stomak
tad cikne
pa cak i okrene glavu kao da hoce da ujede
veterinata je cak i probala da ujede iako je imala korpu
o kaze da to jesu jaki bolovi a stanje sa revima kao kad pas oboli od macije kuge
isto

i eto
terapiju za kicmu smo morali da obustavimo ybog creva
a sad da sredimo creva prvo

ona prima infuzije visoke doze aminokisleina, vitamina b grupe ranisana kroy infuzije

da je lako
nije
da vet kaze da nema sanse bila bi mi odluka laksa
ovako on hoce da probamo
da istrajemo
i to zaista iz zelje da odluka bude najbolja
jer mi smo kucni prijatelji i on nama ne naplacuje usluge da bi mi ikada kroz glavu prosla pomisao da vet hoce da ima izvor zarade

ma ynam da ste prijatelji i da ne naplaćuje. Samo kako su tako brzo lekovi uništili creva? Ako postoji šansa da joj oporavite creva onda pokušajte sve. Prima infuziju, znači nije gladna ni žedna. Zato što je boli stomak sve povrati, creva ne primaju hranu. Naravno da je najteža odluka boriti se. Znam...

:uja:

predala papire u PIO...Idem danas u firmu posle 5 meseci , hej 5 meseci,načelnca mi ide u penziju i pravi ispraćaj ..Dobre duše poslaće kola po mene :flert: jer bih ja jedino taksijem mogla uz ono brdo ili da umrem negde na pola brda ako krenem peške :rotf:..I s obzirom da nisu hteli da traže pare od mene za poklon , da ne idem kao mufljuz odoh pa kupih jedno crno vince iz special selection 1050 din...a to moja načelnica najvole :lol:

diplomski zavrsen,pregledan i okej je samo neke sitne greskice i moze da se stampa :whistling:

tek mogu da branim posle bozica :)

Super, Joco. Držimo ti palčeve i prosipamo vodu kad bude trebalo. :zag:

Milevice, drži se, šta drugo da ti kažem. :zag: Dobrog veterinara imate, s te strane ste mirni barem, a Dona je... Dona. :heart2:

Dobar dan/veče i srećan početak zime svima.

Back