LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
zamišljam scenu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E naravno da mu nisam dala večeru..
ma Dona je do sad dnevno jela kilo mlevenog mesa i pola kila pirinca...
ali sadovih 200g su mi ko kuca...

ma Dona je do sad dnevno jela kilo mlevenog mesa i pola kila pirinca...
ali sadovih 200g su mi ko kuca...
Mileva ako nema u Nišu, a dugo se čeka ako se naruči , slobodno me cimni pa ću da skoknem da kupim...Nisam ni znala da ima ove znam da ima dve vrste i par vrsta pakovanja ovih za podmetač što kupujem Mrci ali on i pored toga sistematski zapišava svaki delić terase, a ide napolje na svakih dva tri sata (razmaženo pseto).. EVO ĆERA JEDE SLATKU JABUKU ODMAH JE SKOČIO NA FOTELJU KOD nje i gleda u nju kao u ikonu , ne repće a kad mu da parčence mljacka li mljacka
Ljiljo onaj Makijev kolač, dole luk, krompir na kolutove, kobaja, slaninica pečurke, šta imaš i odozgo pire i sve to sat vremena u rernu...Da ti vrnem recept čuvam ga
:rumenka; I popila sam pola čaše vina posle5-6 meseci

i jel išla Cic tj zet po jelku?Idem ja i sutra po poslednju injekciju osto mi onaj jedan lemod solu , pa mogu da siđem stanicu ranije da vidim pošto je ako treba...Ljiljo da li si u kancelariji, imaš li danas goste, sačuvaj jednu baklavui jel išla Cic tj zet po jelku?Idem ja i sutra po poslednju injekciju osto mi onaj jedan lemod solu , pa mogu da siđem stanicu ranije da vidim pošto je ako treba...

Ja sam proverila u četvrtak ujutru i nije još uvek refundirano
I jesu u pravu kad razmislim ..Džabe sam se sekirala
Biće to sve ok...jel bilo bolovanjeJa sam proverila u četvrtak ujutru i nije još uvek refundirano
![]()
E tako već može![]()

jer bih ja jedino taksijem mogla uz ono brdo ili da umrem negde na pola brda ako krenem peške
..I s obzirom da nisu hteli da traže pare od mene za poklon , da ne idem kao mufljuz odoh pa kupih jedno crno vince iz special selection 1050 din...a to moja načelnica najvole 

diplomski zavrsen,pregledan i okej je samo neke sitne greskice i moze da se stampa
tek mogu da branim posle bozica![]()

Dobrog veterinara imate, s te strane ste mirni barem, a Dona je... Dona. 
diplomski zavrsen,pregledan i okej je samo neke sitne greskice i moze da se stampa

bravo. čestitam.....kad pomislim kako si bila devojčica kad si počela da pišeš, a vidi sad....