F ODELJENJCE

Hmmm ako bih poceo da analiziram, slike tako divnih, lepih, umiljatih i jos niti da su sa otvorenim ustima i tebe, koja pise, ma ne da pise vec ih prikazuje bre ko da su, sta ja znam -zivotinje....

Moram ti reci, Ljiljka...ili ces Ti morati da budes finija prema njima ili ce sve ove tvoje akcije o njihovim takozvanim nestaslucima, eto nesvesno si ukazala da si Ti ta koja je upcila ne dostatak....da li su oni se zalili- nisu.:rotf:

Odoh Ja sada da nina nanam a ti molim te, obrati paznju .....nemoj samo da koristis metode - narocito ne kriticizam.

poremetice se njihov self estime, pa ce onda godinama da idu na terapije i da se tu i tamo lezi na kaucu, prilikom seanse a da znas TO kosta, lele sto to kosta:worth:

:rotf: MORE JA KAD TE TURIM NA KAU; IMA DA PRIYNA[ I KOE NISI RADIO :rtfm::zcepanje::zcepanje:

:eek: Sad me zove mama. Izvela Mrcu u šetnju I pošto vuče I cima ko neneormalan uzme flexi povodac..Ispred zgrade leži Bruno lutalica koju komšinica sa mog sprata hrani I uvodi noću kod nje u stan da spava. I ovaj moj ludak jurne na Bruna I pokida flexi :fdlan:

Nemam 7000 :rida: Mlada dama iščukala 15000 za knjige za one kulturološke mi nije žao ali 5000 smo dali za fotokopije :evil: Bivši podstanari su nam glupošću mm malo smestili..pregovori su u toku ..navodno će da plate..u suprotnom ja stupm na scenu a ja nisam tako fina ni bolećiva ko mm pogotovu kad me neko u zdrav mozak.....ostao I moj infostan neplaćen:aha: ali moraću da ga sredim mnogo je drčan ..mala budala ..pa on je I na Mrkog lajao videla si..:fdlan:

Nemam 7000 :rida: Mlada dama iščukala 15000 za knjige za one kulturološke mi nije žao ali 5000 smo dali za fotokopije :evil: Bivši podstanari su nam glupošću mm malo smestili..pregovori su u toku ..navodno će da plate..u suprotnom ja stupm na scenu a ja nisam tako fina ni bolećiva ko mm pogotovu kad me neko u zdrav mozak.....ostao I moj infostan neplaćen:aha: ali moraću da ga sredim mnogo je drčan ..mala budala ..pa on je I na Mrkog lajao videla si..:fdlan:

sve znam.......jes lajao je budalica...sva sreća Mrkiša je dobar a i bio je baš bebac mada više puta veći od lajavog :lol:

Goco, to su oni stanari sto si pominjala da imaju macku? Sta bi to?! Znam da si bila bas zadovoljna... Ali muke svuda, mama je svojima (sa troje dece) snizila tokom grejne sezone za 20 evra i opet ni to ne mogu ni na vreme, ni ceo iznos odjednom da donesu. :aha: A puse oboje. Popuse silu para.

I dobar dan. :kafa: Kako juce malog mrsavog, tako i danas velikog debelog, Blondi mi nudi ulov. :histericna:

Juce sam onog malog uzimala u ruke, nudila jednom i drugom, oboje ga zgrabe, Mirko cak i zarezi, pa ga pljunu. Na kraju sam ga sakrila. Ovaj veliki sad ceka pored cinije sa granulama da ga neko, bilo ko pojede ali Mirko je izgleda ljut sto sam ih oboje sinoc zatvorila u magacin pa ne dolazi ceo dan.

Vidite ih kako su slatki! :zaljubljena:

Dobro jutro.....daklem, ono dvoje su ludi za sve kerove što smo imali :lol:
nemac zavija ko blesav....uglavnom noću, tako što stane ispod našeg prozora.. pored toga i laje za sve pare. Maca silazio jedno 4 puta naksinoć kad beše baš hladno i duvao vetar, pa rekoh da njemu neće biti hladno a Marici hoće. Još sam ga pokrila ćebetom na onom dvosedu. Taman zadremasmo kad je počeo da laje ko blesav.......maca sidje....opet zaspasmo.....onda je dovatio da cepa ćebe, laje, zavija... Maca mu je sneo njegov jastuk sa podesta na spratu i ubacio ga u letnju kuhinju....tačnije uneo ga je.....inda je malo odspavao...msm Maca...eeeeeeee, onda je krenuo Tobi (to je ovaj novi kotao na pelet) jer je tako programiran i ovaj silni pas se uplašio, pobegao u najdalji kutak kujne i počeo da arlauče......Maca sišao te ga pustio napolje.....onda je nastao mir.....do 4,30.....kad je maca napokon za stalno ustao i turio džezvu za kafu :rotf:
Sad je Mara napolju noću a on unutra....Mara se ne dernja noću, ćak ništa i ne uništava, samo se nekad prošeta po stolu na tremu......na kome nema mušeme :zcepanje: Najnovija Mrkišina izmišljotina je da stane ispred vrata od spavaćih spba na spratu i zavija......a noćas je sneo svoj jastuk u prizemlje u hodnik i tako spavao...ako je sa nama u dnevnoj sobi bez nje od njega ne mož se živi.....Marica legne i spava a ovaj.....:dash: ako su zajedno sa nama on nju vija oko stočića.....mož da zamislite na šta to liči :rotf:
Kad su napolju skupa pod nadzorom su stalnim, al bre, ovaj je lud 100% a i ona povileni kad su skupa.....i tako.....valjda još neki dan pa će se smire
:aha:

- - - - - - - - - -

dobro jutro i tebi Profo :)

dobar dan svima
oce kumo oce ce se smire
pa kroz par messeci jovo nanovo
no naviknes se:mrgreen:
jedino
ako nemac ne postane lud ko moj Baja pa kad ga uvati teranje do nemoganje
ne skoci kroz prozor
onako polomi dupla stakla i kao da je u sred nekog akcionog filma lepo ne udje unutra gde je zatvorena Dona tj u vasem slucaju MAra
a onda
trecim peti, sedmi dan inekcije
pa ponovo prodzeno teranje,...
ma Tihi don je slikovnica spram onoga sto bih mogla da pisem o tom stanju

Imam update! Dosao debeli i kad je videla da ga zovem da mu pokazem misa, gadura ga zgrabila ljutito i pobegla s njim. :lol: Njega sam drzala dok dama zavrsi jelo jer ona to stvarno radi natenane, ostavila je samo zeludac. Ona stvarno od mene ocekuje da jedem miseve! :eek:

Dakle, drage dame, ako ste predugo sedele za kompjuterom, evo fine vezbice za vrat. :zper:

1378839_637398926294664_634876129_n.jpg

Goco, to su oni stanari sto si pominjala da imaju macku? Sta bi to?! Znam da si bila bas zadovoljna... Ali muke svuda, mama je svojima (sa troje dece) snizila tokom grejne sezone za 20 evra i opet ni to ne mogu ni na vreme, ni ceo iznos odjednom da donesu. :aha: A puse oboje. Popuse silu para.

I dobar dan. :kafa: Kako juce malog mrsavog, tako i danas velikog debelog, Blondi mi nudi ulov. :histericna:

Jes baš ti...Fina deca i okrečila..samo što nisu platili račune za avgust i samo što su razbili staklo na krovnom prozoru (6000 vakum staklo) i tako ..i samo što je ta mačka oštrila kandže na mojoj garniruri na jednom mestu nema materijala samo drvo :histerična:...dobro je mm još uvek živ..Nek vam kaže Ljilja kako sam zvučala:aha:

Jes baš ti...Fina deca i okrečila..samo što nisu platili račune za avgust i samo što su razbili staklo na krovnom prozoru (6000 vakum staklo) i tako ..i samo što je ta mačka oštrila kandže na mojoj garniruri na jednom mestu nema materijala samo drvo :histerična:...dobro je mm još uvek živ..Nek vam kaže Ljilja kako sam zvučala:aha:

Ajoj... :(

Eh, da nam je to bilo da vidimo i cujemo....Hahahaha

Back