Ф.К. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА сезона 2009/2010

koga za 6. zvezdinu zvezdu?

• Dejan Savicevic

• Vladimir Jugovic

• Robert Prosinecki

• Darko Pancev

• Dejan Rambo Petkovic

• Dejan Stankovic

• Nemanja Vidic

• Nikola Zigic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja jesam okoreli Zvezdas,ali u toliko cudo da cemo da eliminisemo Slaviju ne verujem!Daj Boze,ali ja u to ne verujem.Mnogo toga treba Zvezda da promeni u igri,a priznacete da ipak,Slavija nije Dinamo iz Tbilisija.

Ma pruzili smo bolju partiju protiv Slavije nego protiv Dinama u gostima. Samo da nismo one pocetnicke greske napravili, izgubili bismo mozda 1-0, ili bi bilo 0-0. Male su sanse da se uradi nesto, al ajde videcemo.

Perović: Verujem u čudo protiv Slavije

00008512.jpg

Fudbaler Crvene zvezde, Slavko Perović, izjavio je da veruje u plasman u Ligu Evrope, iako je beogradski tim u prvoj utakmici baraža poražen u Pragu od Slavije sa 3:0.

- Nismo u poziciji da pretimo, izgubili smo i napravili veliki zaostatak. Jedino što možemo da obećamo navijačima je velika borba na terenu. Idemo ka tome da ponovimo čudo. Onaj ko ne veruje, ne treba ni da dolazi na utakmicu, jer i mi se tako ponašamo - izjavio je Perović za zvanični klupski sajt.

Perović, koji je juče postigao pobednosni gol u prvenstvenoj utakmici sa Radom, dodao je da ekipa sada bolje poznaje Slaviju i spremnija dočekuje duel sa Česima.

- I pred prvi meč bili smo upoznati sa njihovom igrom, nismo bili iznenađeni. Ipak, desile su se neke stvari koje su čudne, pa smo ispustili bolji rezultat. Sada smo definitivno spremniji i ne sumnjam da ćemo pružiti nezaboravnu partiju - zaključio je Perović.

Revanš utakmica baraža za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Slavije igra se u četvrtak od 20.30 na "Marakani".

Stojković: Čekam

00008526.jpg

Povratak Vladimira Stojkovića na "Marakanu" sve je izvesniji. Želja je obostrana, a sportski direktor Crvene zvezde, Ivan Adžić, potvrdio je da su pregovori u toku.

- Aktuelno je, hoćemo Stojkovića, postoji priča, vrlo brzo će se sve biti poznato - rekao je Adžić za "Sport".

Problem pravi Sporting, reprezentativni golman čeka rasplet.

- Zvezda je moj klub, to je bila, jeste i uvek će biti. Iz Zvezde praktično nisam ni odlazio. Smatram da sam jasan. Očekujem pozitivan ishod. Što se mene tiče, kao zapeta puška sam, spreman da se stavim na raspolaganje treneru Petroviću i pomognem u ostvarenju ciljeva. Čekam prvi mig i stižem - poručio je Stojković.

Invazija navijača Slavije na "Marakanu"

Navijači Slavije iz Praga rešili su da odgovore pristalicama Crvene zvezde, makar što se tiče masovnog gostovanja u Beogradu. Na "Marakanu" je stigao faks iz glavnog grada Češke sa trebovanjem preko 1.000 ulaznica za revanš meč 4. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali to nije sve. Naime, kako se saznaje, navijači Slavije pokušavaju da dođu do još 1.000 ulaznica preko dopisnika čeških agencija, studenata i njihovih građana.

Kako stvari stoje, Česi se nadaju da će u Beogradu proslaviti plasman u grupu Lige Evrope i tom prilikom žele da pruže podršku svojim ljubimcima. Takođe, sve ono što se dešavalo prošle nedelje u Pragu između Delija i policije ih ne brine i veruju da neće biti eventualnog revanšizma.

У четвртак, 27. августа, место сваког звездаша је на нашој Маракани да заједно са нашим фудбалерима поновимо оно што смо успели против Динама из Тбилисија!

Твоје присуство, твој оптимизам и твоја вера помоћи ће нашим фудбалерима да направе нови подвиг.

Срећа прати храбре и одлучне!
Биће тешко, чини се немогуће, али Црвена звезда се никада у историји није предавала, неће ни сада.
Срце ће бити на терену, а енергија на трибинама.

Дођите да фудбалери Славије из Прага осете „непобедиву тврђаву“. Нека свуда грми около...

Позивамо да фер и спортским навијањем покажемо гостопримство Црвене звезде и Маракане упркос свим напријатностима које смо доживели у Прагу.

Будимо једно, нека грми стадион, бодримо наше момке од првог тренутка до краја утакмице јер заједно можемо све. Заједно смо непобедиви.

Веруј и дођи!

Ništa od čuda...dva put se ne dešava.

Nije Slavia toliko jaka koliko je gadan rezultat iz prve utakmice. Slavii bas ne cvetaju ruze u domacem prvenstvu. Ipak imaju dobar ali neuigran tim. Cuo sam da se zale kako Zvezda ima sve bildera do bildera, momke ko od brda odvaljene ali sa slabijim tehickim arsenalom. Zvezda moze glat da ih bije ako odustane od igre na jaki vezni red. Slavia je tu ekspert. Zvezda mora da igra po stranama. U dueli jedan na jednoga mi imamo prednost u snazi pa je besmisleno igrati na prostoru gde se oko jednog naseg mogu u istom trenu stvoriti tri igraca! Znam da Pizon isto to dobro ima uoceno. Samo je na igracima da to ispostuju. Prazani se nece otimati da oko sesnaesterca prave faulove. Ako ne uspe centar sa strane bar da se napravi dovoljno kornera za skok u sesnaestercu. I to na prvu stativu!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back