- Poruka
- 129.052
Treba da mi stigne sutra pa me zanima da li je stand alone ili moram da cimam druga da mi donese osnovni F.E.A.R. ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
polarnimeda:Fora je verovatno da ti je expanzija za original igru... Probaj da ne crack-ujes fear pa onda installiraj preko expanziju....
Sta je extraction point? Jel nije nesto online only?
Ali single player nastavak???TARANTULA-_-:Mali nastavak!
polarnimeda:Ali single player nastavak???
I nastavak u kom smislu.. Kao novi mali fear, prosireni stari, ili samo produzeni stari?
@tarantula
Jel ti uspelo ono?
Brate ja imam isti komp... Ne mogu da verujem da ce da mi koci!! Pa na koju grafiku si ga stavio?denikarabenc:single, par novih misija, i 2 nova oruzija. Nisam nesto mnogo igrao jer mi secka kad trebam da izadjem napolje, pa cekam bolji komp. Inace ja imam P4 3.00GHz, Ge Force 6600, 1GB memorije...
Ja imam F.E.A.R., i nisam smeo da ga crackujem, inace expanzija nece da radi
TARANTULA-_-:Treba ti i F E A R! ja sam veceras uzeo Extraction Point i nece da mi instalira prijavljuje mi neku gresku na pocetku instalacije > compatibile with the english(united state)version of fear.
A fear mi je engish version 1.0
Jel zna neko u cemu je fora??/
El Muerte:E ovo sam i ja imao i cim sam uleteo u ovu temu pitao sam se jesam li jedini........mislim da verzija FEAR-a koju imamo (bazna verzija) nije dobra.......
TARANTULA-_-:E prijatelju ja nisam naso resenje da ga ukljucim!
Nesto nije u redu ali pitanje je sta???
Ajmo neka neko da neki predlog ideju!!???
Mr X:Prvo instaliras baznu verziju F.E.A.R.-a
Zatim ubacis F.E.A.R Extraction Point udjes u crack i instaliras "fear_update_engb_100-106_107"
Posle toga pokrenes instalaciju F.E.A.R-a Extraction Point
El Muerte:
Pa zato meni ne radi...ja nemam u crack folderu crackovan update 1.00-1.07 !!!
Gde mogu da ga nadjem i skinem?? Ne mislim na oficijalni update naravno....