Mady:
volim dobru polemiku i posebno kada vidim da ne gubis strpljenje i civilizovano razgovaras imam zelju da odbranim svoj stav. npr...
nisam sigurna ali neko od vas je 1982 godiste - pls, sa koliko se godina profesionalno bavi astrologijom - sa 11? svaka cast. sigurno bismo za to cudo od deteta culi do sada. svet bi znao.
ovo laik ne moze tumaciti sam - bez obzira na gomilu knjiga koja se prodaje u knjizarama i copy/paste textove kojih na netu ima na kg to ipak nije sustina. npr, tabela podznaka nema smisla. to ni na jednom profi sajtu ne postoji - to nije kritika vec sugestija, vazne su geografske duzine za racunanje pozdznaka. tabele su korisitle razne revije bazar i viva osamdesetih kada se o astrologiji nije dovoljno znalo
ma nema potrebe - na spicumu postoji preko 280 tekstova i vise od 7900 napisanih postova na forumu - BESPLATNIH

ima jos tooooliko toga da se pise da ne stizem ali ima vremena, zivot je pred nama
cenim, cenim. ipak, ponovicu, knjige, vezba, pouzdani ucitelji. selektovano stivo i neko iskusan ko prati kako ucite i radite
kod imsiragica se dobija diploma ISAR-a i sirom sveta priznat sertifikat... kod njega sam i ucila.

sjajan je - preporucujem svakome ko zaista zeli da se bavi ovom vestinom. interesantno je da se niko od ucenika nije prvi put pojavio da bi se profesionalno ovim poslom i bavio, svi smo dosli zaintrigirani po pitanju tumacenja sopstvene karte, vremenom ucili i usavrsavamo se i danas na specijalizovanim seminarima predavaca koji posecuju institut a dolaze sa svih strana sveta
Keplerov Astroloski Institut u Beogradu
... program ovog školovanja ispunjava standarde koje nalaže ISAR-ov međunarodni standard za astrološko obrazovanje i predstavlja osnovu za dobijanje međunarodne astrološke diplome koju izdaje International Society for Astrological Research.
Na adresi
www.astroloskiinstitut.edu.yu se možete informisati o mogućnostima četvorogodišnje edukacije nakon koje se stiče međunarodno priznata diploma Keplerovog Instituta što pruža mogućnost sticanja zvanja Dipl. Astrol. Cons. [Diplomu Astrologa konsultanta] odnosno Dipl. Astrol. Teach. [Diplomu Astrologa predavača]
Inace se njegova predavanja mogu po izuzetno povoljnoj ceni [120 din - najpovoljnija su u beogradu uvek bila i ostala, nisam sigurna da si proveravao i da si u toku] pratiti i bez ikakve obaveze, predznanja , pocev od 10.10. BITEF-Art Kafea (Trg Mire Trailović 1 - kod Bajlonijeve pijace) i traju oko sat i po vremena
Seminari se takodje mogu pohadjati bez ikakve obaveze, kada opredelite da vam je odredjena oblast neophadna kao sledeci stepenik u nadogradnji
Ljudi, sretno, zaista vam zelim sve najbolje. Nisu ovo kritike vec zelim da zablude i misterije jednom razjasnimo.
Skola nije skupa - skupe su krpe i kafana. Skola je neophodna.
Zasto bih gubio strpljenje? Kako se drugacije moze razgovarati nego civilizovano,sve drugo nije razgovor.O.K. hajde da polemisemo!
Od nedavno sajt ima 4 astrologa,sajt je mogu slobodno da kazem Sandrin,koja je ovde vama malo poznata kao Domicil,ona je `82 god. Jeca,vama poznata kao Khirona,je takodje `82godiste.Mozda ih mozemo nazvati cuda od dece s obzirom da su pocele da uce astrologiju sa 12 god.od profesionalaca.Dipl. prof. Astronomije i Astrologa koji sada eto ima 72 god.Sandra i Jeca se profesionalno bave astrologijum vec 8god. Sandra ima cak i svoju radio emisiju.Tako da oni koji zaista prate astrologiju a ne astroloske brendove koji su nikli posle Milje,kao sto su Imsiragic i njemu slicni,culi su za nasu decu cuda.Dalje,od pre nedelju dana ja sam(inace `75) po Sandrinom pozivu prihvatio da radim web-dizajn na njenom sajtu,sto me cini trecim clanom,Ica je `76.astrologijom se profesionalno bavi vec 11 god. i ona je 4.clan.5. clan ce nam se prikljuciti kada bude imao vremena,pa stoga necu navoditi njeno ime jer nisam upoznat sa pojedinostima njenog stava o tome.
Idemo dalje!
Tabela podznaka(tu si me i nasmejala zaista)nema smisla?!
Ako si zaista profesionalac kao sto se pozivas na tu titulu,onda bi morala da znas zasto je tabela podznaka i vise nego vazna,izmedju ostalog sajt je napravljen za pocetnike,tu su i ljudi koji samo zele da saznaju podznak i to je sve(sta sa njima?da ih ucimo kako da izracunaju podznak?)tabela je tu prvenstveno zbog njih.A ako si primetila posto vidim da imas jaku moc zapazanja tu je i tabela geo.duz.Inace nejasnoca tabele je moja greska prilikom izgradnje i bice popravljena.Sto se tice copy/paste tekstova,toga na nasem sajtu nema i to vec smatram za uvredu!
Spicium…no coment…clan sam!
Inace,to je biznis!
JOJ!!!!Kod IMSIRAGICA pa kod Imsiragica!Pa da se posle promovisemo “vasarskom astrologijom”
O njemu jednostavno necu da polemisem,poznajem ga licno,ISAR?! Cekaj mi bese o biznisu i parama? Pa njemu je pola familije naprsno postalo astroloski obrazovano-sve sami profesionalci!
Dobija se diploma,pa nije poenta da imas diplomu,nego znanje,iskustvo i ljubav prema tome sto radis a ne prema brzim parama!
Keplerov INSTITUT,cenim ali ne i Beogradski!
Nemojmo molim te o tome,mislim da nisi dorasla toj diskusiji,veruj mi!
Kao sto si videla mi ne preporucujemo nikakve knjige(osim nasih sripta,koja su pazljivo napisana i namenjena iskljucivo pocetnicima).Takodje ne “nabavljamo ih od drugara!”
Izuzetno povoljnoj ceni!?
Devojcice,pa ljudi danas nemaju ni 50din. Da izdvoje za tako nesto a ne 120!
Ima li on besplatne casove? Na to vec znamo odgovor! Znaci svi oni koji nemaju 120 din. Za “Imsu” oni da bauljaju po knjizarama ne bi li zaboli dobro stivo ili da cekaju bolja vremena kada ce moci da plate,ili jos bolje mogu tebi da se obrate putem foruma ti si strucnjak kako vidim za sve oblasti astrologije.Ili ajmo svi u BITEF!
Mislim,sve je to jako lepo i dobronamerno medjutim moje drugarice nesebicno ce podeliti sa svima svoje znanje,znas kako zasto da plati nas milion kad moze jedan koji je platio sve da nam prenese (na tudjim greskama se uci bolje!)
“Seminari se takodje mogu pohadjati bez ikakve obaveze(osim one regulisanja isplate), kada opredelite da vam je odredjena oblast neophadna kao sledeci stepenik u nadogradnji(sa nadogradjenim cenama)
Ljudi, sretno Sreca nije neophodna dela ce dokazati sama koliko ove devojke vrede, zaista vam zelim sve najbolje STVAAARNO NAM ZELIS!. Nisu ovo kritike vec zelim da zablude i misterije jednom razjasnimo.Super razjasnili smo da smo mi u pravu!!!
Skola nije skupa - skupe su krpe i kafana. Skola je neophodna.Inace mi nismo skola,ali bice,ajde,i toga bas si me inspirisala,sada cu da otvorim INSTITUT DRAGANCETOVIH VESELIH ASTROLOGA,cena sitnica 110 din cas.Ajmo narode jos malo pa nestalo.Naravno bice primljeni samo oni cija natalna bude prosla selekciju i NARAVNO svaki student (navrseni) dobija SERTIFIKAT-DIPLOMU IDVA-e.Tako da odmah po zavrsetku moze da je zahefta za zid i krene u akciju gomilanja love!Jer boze moj bice
DIPL. ASTROLOG!