fenix-bird
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
Upomoc ! Potrebna mi je zaista hot vencanica, ima li iko pojma gde bih mogla da je pronadjem? Sve dolazi u obzir-linkovi, modistkinje, prodavnice....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alya:E ....najbolje, da odes kod krojacice, i sa njom se dogovoris i nadjete nesto ekstra....ona ima tamo primere svojih modela...i mozete sve zajedno, da ukombinujete tj. nadjete sto ce se tebi svideti....
Ako ti se ova prva svidja dodaj i neke svoje promene.....
trachara:e, fenix, udajes se?
ako, sto tebi da bude bolje nego nama!
alya:E feniks...nece ti bit problem stajati ovako "polugola" pred masom naroda?
fenix-bird:To sam i mislila ali bih da pronadjem nesto najpribliznije onom sto sam zamislila da ona ne bi imala puno prostora za svoje manevre.
fenix-bird:Nece. A necu biti ni bas toliko gola. Malo su mi se smucila misljenja mase, i nece ih biti tako puno- oko 50 prijatelja (mladje drustvo). Radim ono sto mi se svidja i oblacim ono sto mi se nosi i boli me uvo. Komentarisu te kako god da okrenes.
fenix-bird:Bilo mi je 8 god. tako dobro da sam se na kraju razvela. A sada bih ponovo...s tim sto sada pucam na 80 (ali,srecnih!).
Patty:Najbolje da nadjes vencanicu kao iz 'November rain' spota od Guns 'n' Rosses