Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.591
Ama, Crvena, uzmeš pa se i ti družiš s njom.Kakve sad bivše! Kakvo druženje! Neće da može! Pogledajte prilog 745603
On the top of the game.
(Ja nisam u vezi duuuuugo, pitate se zašto)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ama, Crvena, uzmeš pa se i ti družiš s njom.Kakve sad bivše! Kakvo druženje! Neće da može! Pogledajte prilog 745603
Možda jeste u toj situaciji, možda ste bili ili niste uopšte, svačija perspektiva je dobrodošla.
Kako gledate na to ako je vaš partner u dobrim odnosima sa njegovim bivšim? Da li ste ljubomorni i nepoverljivi, da li bi tražili od njega da taj odnos prekine ili ste skroz kul sa tim?
A nisam ni ja u formi, moja veza sa jednim čovekom će na jesen da se opunoleti. Ko da se seti bivših i ko zna gde su...Ama, Crvena, uzmeš pa se i ti družiš s njom.
On the top of the game.
(Ja nisam u vezi duuuuugo, pitate se zašto)
Објаснио човекne smeta mi kad sam ja u pitanju. Ne volim ako je ona u bilo kakvom kontaktu sa eksom
Da..više kao "korektni"!nijedan moj partner nikada nije bio u dobrim odnosima sa bivsim ljubavnicama
ja nikada nisam ostala u dobrim odnosima sa bivsim ljubavnicima
dobri odnosi posle ljubavi su mit
Ebe se mene šta ona i s kim divani kad skuva, očisti, opere, ispegla i namiri me.
To se zove poverenje.
Pa sve dok taj odnos ne prelazi granicu druzenja,ne bi mi smetalo.I ja sam u sasvim dobrim odnosima sa bivsima, ali ne previse prisnim.Sta je bilo pre ostaje u proslosti...
Pa da ti kazem,ne trpim ljubomoru ni u kom vidu.Ne dajem povoda za ljubomoru,a i nisam ljubomoran.I ne krijem bivse,ali se i ne ponasam prema njima drugacije nego prema svim ostalim drugaricama.Pa ipak smo ljudi pre svega. Žalosno je kad ne možeš da održiš OK kontakt s nekim s kim si dugo provodio kvalitetno vreme. Ipak, ne zavisi samo od tebe. Nego i od druge strane. Tu nije bilo SAMO strasti. Već i nekog možda divljenja ili samo poštovanja, prijateljstva u svakom slučaju.
Nego brinu novi partneri, oni misle: aha, drže bivše za ne daj Bože.
Ili je ljubomora samo zato što nije sa TOBOM. Hoće da te otkače i od prijatelja, porodice.
Pa ima raznih razloga zasto se ljudi razilaze...Ja licno znam dosta primera gde su bivsi supruznici ostali u dobrim odnosima,cak jedan par ide coporativno na more,sa njegovom zenom i njenim buducim muzem.Drugi ostave dete kod njegove bivse zene kad krenu u izlazak,mala vise voli kod nje da ostane nego kod babe i dedeMa bre,ne cujes se sa prijateljima sa kojima si svaki bogovetni dan bio.
Jesam se cula dugo sa prvom ozbiljnom vezom,javljala se njegovoj devojci i ona meni,ali nisam kafenisala.
Cula sam se par meseci i posle suzivota.
Ali mislim da to nisu normalni odnosi i da su samo period privikavanja.
Mislim ako ti neko toliko super,sto nisi u vezi sa njim i dalje.
Mislim ako ti neko toliko super,sto nisi u vezi sa njim i dalje.
Pa ima raznih razloga zasto se ljudi razilaze...Ja licno znam dosta primera gde su bivsi supruznici ostali u dobrim odnosima,cak jedan par ide coporativno na more,sa njegovom zenom i njenim buducim muzem.Drugi ostave dete kod njegove bivse zene kad krenu u izlazak,mala vise voli kod nje da ostane nego kod babe i dede
Ne smeta mi, ja takođe održavam lepe odnose sa nekim bivšim. Ne očekujem da neko izbriše iz svog života važne ljude zato što sam sad ja došla i postala takođe važna. Priroda tih odnosa se svakako promenila. Stvar poštovanja i poverenja, bez čega ne bi bilo ni naše sadašnje veze.Možda jeste u toj situaciji, možda ste bili ili niste uopšte, svačija perspektiva je dobrodošla.
Kako gledate na to ako je vaš partner u dobrim odnosima sa njegovim bivšim? Da li ste ljubomorni i nepoverljivi, da li bi tražili od njega da taj odnos prekine ili ste skroz kul sa tim?
Ložnjava je interesantnija i intenzivnija kad imate toliku bliskost i poverenje u novoj vezi da možete da pričate o bivšim iskustvima. Ima i ta činjenica, te bivše si zamenio baš ti, s evidentnim razlogom.
Možda jeste u toj situaciji, možda ste bili ili niste uopšte, svačija perspektiva je dobrodošla.
Ako vode duge razgovore noću i dopisuju se na dnevnom nivou onda bih bio "malo sumnjičav" i itekako stavio do znanja da mi smeta.
Kao što rekoh, neko casual javljanje i izostanak hejtovanja je u redu. Ne vidim i ne razumem potrebu za intezivnim druženjem sa bivšimaMa ne to, to ne radiš ni sa kim osim sa partnerom. Mislim na kao nekog druga koji ti nije u užem krugu, ali se čujete povremeno, ne znam... možda jednom mesečno ili tako nešto.