Ex's and oh's

stugots

Čovek
Poruka
37.273
Možda jeste u toj situaciji, možda ste bili ili niste uopšte, svačija perspektiva je dobrodošla.

Kako gledate na to ako je vaš partner u dobrim odnosima sa njegovim bivšim? Da li ste ljubomorni i nepoverljivi, da li bi tražili od njega da taj odnos prekine ili ste skroz kul sa tim?

Možda jeste u toj situaciji, možda ste bili ili niste uopšte, svačija perspektiva je dobrodošla.

Kako gledate na to ako je vaš partner u dobrim odnosima sa njegovim bivšim? Da li ste ljubomorni i nepoverljivi, da li bi tražili od njega da taj odnos prekine ili ste skroz kul sa tim?
Pa sve dok taj odnos ne prelazi granicu druzenja,ne bi mi smetalo.I ja sam u sasvim dobrim odnosima sa bivsima, ali ne previse prisnim.Sta je bilo pre ostaje u proslosti...

Ја сам супер са скоро свим својим бившим рибама. Е,сад...није баш исто кад је тип у супер односима са екс рибом, и кад је риба у супер односима са бившим, али ипак, људи остану пријатељи. ако се добро познају, па то није страшно. По некад може да буде. Мислим да је у већем броју случајева у питању пријатељство и да је бивши заиста бивши и бивша заиста бивша, али увек може да буде и да је у питању стара страст. Ипак, ако ти издоминираш, онда не мораш да се бојиш бившег.

Наравно, бивши и сл... не смеш да покажеш било какву љубомору због бившег. То је тотално јадно. Увек кад је бивши негде у ваздуху, мораш тотално цоолерски ту ситуацију да изнесеш.

nijedan moj partner nikada nije bio u dobrim odnosima sa bivsim ljubavnicama
ja nikada nisam ostala u dobrim odnosima sa bivsim ljubavnicima
dobri odnosi posle ljubavi su mit

nijedan moj partner nikada nije bio u dobrim odnosima sa bivsim ljubavnicama
ja nikada nisam ostala u dobrim odnosima sa bivsim ljubavnicima
dobri odnosi posle ljubavi su mit
Pa nadomescuje se nesto tim odnosom.
Da li imam bivseg koji je super lik,imam,da li bih se druzila sa njim,ne vidim sto bih pravila problem ni sebi ni njemu.Ima toliko ljudi za druzenje.

Pa znate kako, da odgovorim iskreno na temu... Ostati u dobrim odnosima s bivšom je super. Ipak je ta osoba bila deo njegovog života. Poštovanjem njegove bivše, poštujete njega i prihvatate ga u celosti. Jako je šmekerski. :vnaocare:
Samim tim i sebe stavljate na test koliko ste sigurni u sebe.
Uvek probajte tako, pa ako ne ide, ne ide.

Iz iskustva: nisu me gotivile bivše. :mrgreen: A uopšte nisu imale razloga za to!

Kakve sad bivše! Kakvo druženje! Neće da može!
9c5cf26d5840ad59001dd14f5ffd51b2.gif

Imam loša iskustva sa tim...
Ne družim se sa mnogim ljudima, a nije ni dolazilo do ikakvog razilaženja, osim jaza prostora i vremena koje nas odvede u drugim pravcima. Zašto bih se družio sa nekim sa kojim sam se razišao, usled nepremostivih mimoilaženja. Isto bih pitanje postavio i drugoj strani. Mislim, ne znam da li bi baš postavio pitanje, ali, sigurno, ne bih na to gledao blagonaklono i sa blagoslovom.

Back