cickos
Aktivan član
- Poruka
- 1.004
Ajde da nam vucicevi experti objasne ekonomsku opravdanost ove izgleda sulude investicije, jer ozbiljne javne rasprave, kao i ekonomske studije opravdanosti nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Nišu se zatvorio Beneton, 1000 radnika šutnuli na ulicu a po svemu sudeći ubrzo se zatvaraju i Jonson Elektric i Yura.. tj još 6 000 Nišlija ostaje bez posla..
To su fabrike čijim je vlasnicima naša država dala zemljište, izgradila im hale i svako radno mesto subvencionisala sa 20 do 80 000 eura u zavisnosti od kompanije.
To su neki pametniji ljudi i govorili da će se desiti ali obe vlasti i ona prošla i ova sada su pričali drugu priču.
Kad Vučić kaže: Otvaramo fabrike, zapošljavamo ljude, on zapošljava ljude tako što naše pare daje strancima koji pokupe kajmak i zapale kući a beda ode na ulicu!
Da se ti tvoji pitaju Srbija bi bila obični Bg pašaluk.Ajde da nam vucicevi experti objasne ekonomsku opravdanost ove izgleda sulude investicije, jer ozbiljne javne rasprave, kao i ekonomske studije opravdanosti nema.
Da se školovani šta pitaju, otišli bi i Srbi i Srbija u tri lepe...Da se ti tvoji pitaju Srbija bi bila obični Bg pašaluk.
Da prevedemo za one koji ne znaju sta je ovaj Expo.Ajde da nam vucicevi experti objasne ekonomsku opravdanost ove izgleda sulude investicije, jer ozbiljne javne rasprave, kao i ekonomske studije opravdanosti nema.
Зато се и јесу "легитимисали" као напредни. Свет не сме стати, Србија не сме стати, увек може више, јаче, свеобухватније... Да ли лоповлук улази у БДП? нЕсам школовала, па питам. А може и за пријатеља.Ако је српска мафијашка држава до сад крала десетине милионе евра на недељном нивоу... Експо ће бити прилика да се те цифре удесетoструче.
Koji su to moji, da znam?Da se ti tvoji pitaju Srbija bi bila obični Bg pašaluk.
Da utesimo ekonomiste, SNS gradnja, je poznata po tome da posle expo ne treba rusenje, 6 meseci i srusice se samo...Da prevedemo za one koji ne znaju sta je ovaj Expo.
Rusimo sasvim dobar i funkcionalan Sajam da bi napravili Vasar koji ce da nas kosta 18 milijardi evra MINIMALNO.
Nas realni bruto BDP je 43 milijardi evra.
Expo koji mi organizujemo je Expo za muziku i sport, od cega nema nikakve vajde za prihode. Kada se zavrsi Expo, za koji cemo biti srecni ako se od karata za ulaz isplati potrosena struja, ostaju samo prazne hale, cak se pominje da ce da ih sruse nakon Expo-a.
Da li iko od vas zna koliko je 18 milijardi evra? Ali mi necemo vracati 18 milijardi, vec 18 milijardi SA KAMATAMA.
Ko to misli da ce Srbija na jednom vasaru, sto realno jeste ovaj Expo, da zaradi POLA SVOG UKUPNOG BDP-a?
Googlajte koliko godisnje od turizma zaradi Grcka ili Hrvatska, pa procenite koje su sanse da se Expo isplati.
EXPO CE SAHRANITI SRBIJU JER CEMO SVE TE DUGOVE DA VRACAMO SVI MI, OBICNI GRADJANI, A OBOGATICE SE SAMO SNS BANDA.
Kontam da će Expo biti nadgrobni spomenik Srbije...Ajde da nam vucicevi experti objasne ekonomsku opravdanost ove izgleda sulude investicije, jer ozbiljne javne rasprave, kao i ekonomske studije opravdanosti nema.
Nece, zato je Zeks navukao zensku populaciju koja sad ima i po 30 godina da se oprasuje po Dubaiu,Koji su to moji, da znam?
Ako AV ovako nastavi, kao sto je olako dao KiM, ima da postanemo pasaluk "in no time".
Nece, ima izreka po nekim selima dok je balege bice i srba.....stocarstvo je nekad bilo za preziveti...Kontam da će Expo biti nadgrobni spomenik Srbije...
I to se radi za veliki kredit.Pitanje je da li ce se isplatiti i kada.Ajde da nam vucicevi experti objasne ekonomsku opravdanost ove izgleda sulude investicije, jer ozbiljne javne rasprave, kao i ekonomske studije opravdanosti nema.
…još gore….Ko unezverijada 2009, uzaludno bacanje para.