- Poruka
- 28.787
Najjače je što ovaj EXPO ima naziv : " sport i muzika za sve".Dakle, milijarde ćemo platiti međunarodne zvezde granda. I ljudi se lože na to
Кинези волу народњаке а и Бугарима је блиско срцу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najjače je što ovaj EXPO ima naziv : " sport i muzika za sve".Dakle, milijarde ćemo platiti međunarodne zvezde granda. I ljudi se lože na to
Ипак је реч о томе да ће они 18 милијарди да потроше...ipak nije reč o suludih 18 milijardi evra kako su u početku najavljivali... nego 10 puta manje za sam Expo...
https://biznis.kurir.rs/info-biz/9651769/vucic-o-ekspu-kostace-18-milijardi-evra
bezveze se maltretiraju da grade ove šupe po Surčinu... sledeći put samo da naprave AI video materijale za medije, uzmu pare i prave se da je spektakl održan....niko se neće buniti ni tad... ovde narod ionako misli da su državne pare vlasništvo Vučića i da su zarađene od strane ekonomskog tigra i ne shvata da su pare od kredita koje će oni i njihovi potomci da otplaćuju....
ovde se u koferče baca 18 milijardi evra iz kredita...da stavimo to u perspektivu...poznati modni brend Versaće prodat je prošle godine za 1.25 milijardi evra.... za 18 milijardi evra režim je mogao da kupi 14 i po takvih svetski jakih kompanija...
ove godine Srbija planira da se zaduži 8 milijardi evra za otplatu starih dugova i popunjavanje budžetskog deficita...i kao da to nije dovoljno alarmantno uzimaju se novi krediti za ovaj vašar u Surčinu od koga država neće ništa zaraditi...
vidim...moj drugi post je ispravka cifre....kako god ja ne vidim kako taj vašar može da vrati utrošeno...ekspo prave bogate zemlje zbog promocije i prestiža... mislim da nijedna zemlja još nije od ekspa profitirala...Цена ЕСКА је да будемо поштени 240-360 милијарди динара.
vidim...moj drugi post je ispravka cifre....kako god ja ne vidim kako taj vašar može da vrati utrošeno...ekspo prave bogate zemlje zbog promocije i prestiža... mislim da nijedna zemlja još nije od ekspa profitirala...
Nisu to ni zvezde, to je sajam narodne nosnje i obicaja raznih zemaljaNajjače je što ovaj EXPO ima naziv : " sport i muzika za sve".Dakle, milijarde ćemo platiti međunarodne zvezde granda. I ljudi se lože na to
Magacin u kome ces biti zamenjen majmunom?Polako ..
Prvo da sagradimo business complex...
Tako je, al' na nesto korisno. Svaki ekonomista bi se slozio, kad je zemlja toliko malo zaduzena i ima solidan rast BDP-a, onda mora da se intenzivno investira. Drugacije nebi valjalo.Ипак је реч о томе да ће они 18 милијарди да потроше...
Pazi, ako si bolji - pozdravljamMagacin u kome ces biti zamenjen majmunom?
Ne znam da li su bolji od tebe. Svakako nisu jeftiniji.Pazi, ako si bolji - pozdravljam
Takav je posao

Dodji na probno, nije ono "demokratski probno" nego "nazzi probno"Ne znam da li su bolji od tebe. Svakako nisu jeftiniji.
Ne bih...Dodji na probno, nije ono "demokratski probno" nego "nazzi probno"
tj bićeš isplaćen a ne ispaljen