Expo 2027 u Beogradu. Dokle se stiglo?

1000030949.jpg
1000030950.jpg

bezveze se maltretiraju da grade ove šupe po Surčinu... sledeći put samo da naprave AI video materijale za medije, uzmu pare i prave se da je spektakl održan....niko se neće buniti ni tad... ovde narod ionako misli da su državne pare vlasništvo Vučića i da su zarađene od strane ekonomskog tigra i ne shvata da su pare od kredita koje će oni i njihovi potomci da otplaćuju....

ovde se u koferče baca 18 milijardi evra iz kredita...da stavimo to u perspektivu...poznati modni brend Versaće prodat je prošle godine za 1.25 milijardi evra.... za 18 milijardi evra režim je mogao da kupi 14 i po takvih svetski jakih kompanija...

ove godine Srbija planira da se zaduži 8 milijardi evra za otplatu starih dugova i popunjavanje budžetskog deficita...i kao da to nije dovoljno alarmantno uzimaju se novi krediti za ovaj vašar u Surčinu od koga država neće ništa zaraditi...

Poslednja izmena:
Скоро смо и ми кренули са радовима на том градилишту, на жалост.
Убеђивао сам власника фирме месецима да бежи од тог градилишта (и сличних) и никаквог посла да нема са државом, нарочито оваквом и послушао је.
Прошле недеље долази он у канцеларију сав срећан и насмејан и рекао ми је, без мог знања, да је склопио посао да вршимо радове на једном делу објекта.
Од јуче кренула кукњава. Условљен је да купује део материјала од добављача којег му они "препоруче" због тога што тај добављач испуњава све стандарде и прописе.
Па није тај једини у Србији који то испуњава.
Синоћ сам добио предрачун за аванс од тог добављача који само он "испуњава стандарде и прописе": једна, од многих, позиција је набавка спојног и носећег материјала за неке системе. Код "препорученог" добављача позиција кошта 4800 динара а код других 1200-1300 динара по комаду и тако редом.

Back