mornar_popaj
Ističe se
- Poruka
- 2.939
Veoma lepo
Svaka cast 
Da li si ti slikao? Imas li u vecoj rezoluciji da mi posaljes?
Da li si ti slikao? Imas li u vecoj rezoluciji da mi posaljes?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

valjda te topole imaju krto drvo...pola kampa se posle uzentalo pri prvom povetarcu...Strašno,ovaj exit će biti upamćen...![]()

Krajnje originalan i nekonvencionalan pristup BIOLOGIJI !!!topole iznutra nemaju nista......drvo je samo sa kraja okolo..... :shock:

a jednu sam videla u letu...sto je najgore videlo se su grane bile svese potkresane ali vetar je bio bas jak...pa kosava i u bg cesto lomi grane...sad ne znam sta je duvalo tog dana...uu gde nije bilo vetra,od te noci do jutra je duvala strasna vetrustina a drvo je valjda takvog kvaliteta da se lako lomi...pala jedna ogromna grana na par metara od mene samo sam je videla kako stoji kad sam ustalaa jednu sam videla u letu...sto je najgore videlo se su grane bile svese potkresane ali vetar je bio bas jak...pa kosava i u bg cesto lomi grane...sad ne znam sta je duvalo tog dana...

ma nema veze sad bar imam da prepricavam dozivljaje iz kampa nije ni to toliko loseduvao je vetar za vikend..petak/subota....
nego Banshee.....sto nisi rekla...mogli smo ti naci smestaj ...nisi morala da se guzvas po kampu![]()