EXIT Festival 2011

Portishead, mmmmmm, jeiiiiiii :)
i Hadouken vredi poslusati
imala sam predrasude o tom relativno novom bendu ali se ispostavilo da je skroooz oke (neki new rave, kao neka kombinacija Pendulum i Prodigy-ja)
ko nije cuo za njih, neka poslusa

njihova oba albuma su dostupna za skidanje preko rapishare-a

e da, cula sam da ce Zabiela da nas poseti na Exitu
jos jedan plus, definitivno

Stuttgart Online od sutra i na EXIT etiketi

Exit label u petak, 28. januara, objavljuje novo ime za besplatan download na stranici
. Više informacija o prodaji ulaznica za Exit na rate mogu se dobiti putem mejla prodajanarate@gigstix.com ili putem telefona 021 472 4816

Ulaznice za dvanaesti Exit festival koji će se održati od 7. do 10. jula nalaze se u redovnoj prodaji po promotivnoj ceni od 6990 dinara, a broj ovih ulaznica je ograničen. Redovna cena ulaznica iznosiće 10990 dinara.

PUT YOUR HANDS UP UZ FEDDE LE GRANDA NA EXITU!

flgstanding.jpg

Dance Arena na Exitu 2011. sve sigurnije dobija oblik mesta kome niko neće moći da odoli:
mu je otvorio vrata u mejnstrim svet, ali on voli i da eksperimentiše sa malo mračnijim, minimal tech-house zvucima, i to radi podjednako dobro kao što pravi hitove. Njegov prvi veliki album "Output" pokazuje koliko dobro zvuči kombinacija hip-hopa, fanka i densa sa imenima kao što su Rob Birch (Stereo MCs), Will.i.am, Mr. V (NYC), Mitch Crown, Ida Corr, Camille Jones i mnogi drugi.

Nik Kejv i Grinderman na tvrđavi!

Novi bend Nik Kejva,
. Više informacija o prodaji ulaznica za Exit na rate mogu se dobiti putem mejla prodajanarate@gigstix.com ili putem telefona 021 472 4816

Ulaznice za dvanaesti Exit festival koji će se održati od 7. do 10. jula nalaze se u redovnoj prodaji po promotivnoj ceni od 6990 dinara, a broj ovih ulaznica je ograničen. Redovna cena ulaznica iznosiće 10990 dinara.

Portishead ih najavljuju (Grinderman) na njihovom londonskom ATPu, kao "very special guests",
mozda to podrazumeva i neki zajednicki nastup, pa mozda i mi konacno vidimo
neku veselu festivalsku saradnju na Petrovaradinu. :)

A drugog dana veoma poseban gost je PJ Harvey... bilo bi vrlo posebno da
gostuje malo i na Exitu. :)

jao, pa kad bi došla draga nam harvey, ja bih se onesvestila.
onda bih se osvestila da je čujem uživo i umrla čim bi se koncert završio :D

uuuu, bilo bi skroooooz kul da nam navrati...ma samo da otpeva par pesama i ja sam happy...bas bih volela da cujem uzivo Slow drug, Perfect day, Elise, Shame i jos svasta nesto :)
uuu, ili gospodja PJ sa Tricky-jem na bini, pevaju Broken homes...divno :)

ja bih volela svašta da čujem, od onih prvih pesama, pa do najnovijih :)
a za trikija se već godinama nadam.
čovek obilazi balkan svaki čas (bio je u rumuniji skoro), a nikako kod nas da svrati.
žao mi što za te koncerte uvek kasno saznam, pa nikako da se organizujem da odem na neki.

Back