Exit 2022.

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
192.760
Kao što znate za koji dan počinje u Novom Sadu, EXIT 2022. Listu učesnika imate na ovom linku, a tu se možete informisati i o kupovini karata i ostalom.
Da budem iskren za većinu učesnika nisam čuo, ali nisam ni ja više mlad. Ipak, neki koji će doći su mi veoma dragi, Sepultura recimo. Čini mi se da je euforija oko svega toga manja nego ranijih godina. Ne znam, možda i grešim. Šta vi mislite, vredi li doći, da li ćete, ko vam se tu sviđa, pišite. :)

На страну са сектом, рођени буразер је био на прва два Егзита 00,01 и каже да су то убедљиво најјачи Егзити. Тад још и није био на тврђави, већ на штранду. И био је искључиво рок фестивал.

Vremenom je i meni generalno počela da smeta gužva. Dođe to valjda s godinama. A lokacija mi se sviđa. Neki kažu da se Tvrđava uništava, ali ja polazim od toga da je projektovana da izdrži napade stotina hiljada naoružanih Turaka.

Vremenom je i meni generalno počela da smeta gužva. Dođe to valjda s godinama. A lokacija mi se sviđa. Neki kažu da se Tvrđava uništava, ali ja polazim od toga da je projektovana da izdrži napade stotina hiljada naoružanih Turaka.
nisam ti ja merodavna za to...nikada nisam volela mase...pa ni Exit samim tim...
ja bih te poslala na neku njivu da divljaju :prstic:

preferiram mala ususkana rok, dzez, soul mesta sa zivim muzikom i to je to :)

:mrgreen:

Sada zbog selektivnog brisanja ispada da mi je Exit nesto cool, a ne bi nikada na ta zaguzvana mjesta da mi platis, a nit volim ista od nove Sepulture.
Pa kada si vec brisao trolanje, onda si mogao i izvorni trolez post izbrisati.

Back