Exit 2021 - lista izvođača, događaji i sve ostalo

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
207.906
Ove godine će Exit iz sasvim razumljivih razloga biti skromniji nego pre. Ipak, biće tu interesantnih imena, što sve možete pročitati u tekstu ispod. Vredi li ići? :think:

Exit potvrdio nastupe Hladnog piva, Rundeka, Van Goga i Marka Louisa​

Na ovogodišnjem Exitu koji počinje za svega 10 dana su nastupiće Darko Rundek, Marko Louis, kao i grupe Hladno Pivo i Van Gog, potvrđuju iz organizacije festivala.
Pored "novih imena" na Petrovaradinskoj tvrđavi će između ostalog nastupiti i ranije najavljeni izvođači kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Jonas Blue, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes, Laibach, Amira Medunjanin, Buč Kesidi i mnogi drugi.

Festival Exit koji će biti održan od 8. do 11. jula, ove godine proslavlja 20 godina postojanja.
https://www.021.rs/story/Zabava/Exi...nog-piva-Rundeka-Van-Goga-i-Marka-Louisa.html
 
Poslednja izmena:

Izmena saobraćaja tokom Egzita: Ne može se kolima kroz deo Petrovaradina, uvodi se zona 30​

Motorna vozila neće moći da idu delom Petrovaradina tokom Egzita, odlučila je Gradska uprava saobraćaj i puteve.
Privremena zabrana saobraćaja važiće za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora manifestacije i to u Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj ulici do Šenoine ulice u Petrovaradinu.
Određeno je privremeno uvođenje zone 30 u delu Preradovićeve ulice od Beogradske kapije do Ulice Pavla Jurišića Šturma u Petrovaradinu i obeležavanje pešačkog prelaza kod restorana Lovoturs.

Privremeno taksi stajalište biće postavljeno na Trgu Vladike Nikolaja u Petrovaradinu, kod Vojno-medicinskog centra.

Menjaju se i trase linija gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza putnika na linijama koje saobraćaju kroz podgrađe Petrovaradinske tvrđave, tako da ove linije tokom Egzita neće ići preko mosta Duga, već od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Trga neznanog junaka, desno prema raskrsnici sa Beogradskim kejom, zatim Beogradskim kejom, ulicama Marka Miljanova i Venizelosovom, preko drumsko-železničkog mosta, Reljkovićevom ulicom do raskrsnice sa Preradovićevom ulicom i dalje postojećom trasom.

Linija broj 69 ide od raskrsnice Reljkovićeve i Preradovićeve ulice do raskrsnice sa Ulicom Dunavske divizije, Ulicom Dunavske divizije do raskrsnice sa Kameničkim putem i dalje postojećom trasom.

Privremena zabrana saobraćaja važiće od 17 do šest sati od 8. do 11. jula, kao i 12. jula do devet sati ujutro.

Zona 30 u delu Preradovićeve ulice i obeležavanje pešačkog prelaza kod restorana Lovoturs važi od 6. do 13. jula.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...-kroz-deo-Petrovaradina-uvodi-se-zona-30.html
 

Stiže Exit - Novi Sad u završnim pripremama za festival​

Novi Sad je spreman za održavanje jednog najvećih muzičkih festivala u Evropi - Exita. Na Petrovaradinskoj tvrđavi postavljene su bine i sada se obavljaju završni radovi, kao što je prenos opreme, punjenje šankova, prenos hrane i pića...
Prisutni su obezbeđenje i policija, kao i pojedine komunalne službe, koje obavljaju svoj deo posla kako bi sve proteklo bezbedno.

Nedostatak kiše doveo je do toga da trava ne bude zelena, već da je sunce, uglavnom, sprži, što izaziva i da se stvori oblak prašine kada vozila prolaze Petrovaradinskom tvrđavom.
U festivalskom kampu, na Štrandu, dozvoljen je boravak onima koji su imali rezervacije od prošle godine, kada Exit nije organizovan zbog pandemije korona virusa. U kampu će biti 750 gostiju, koji moraju da ispoštuju kovid pravila, odnosno da su negativni na testu ili da su vakcinisani, kako bi postavili šator.

Da je Exit pred vratima vidi se i po ulazu u Master centar Novosadskog sajma, gde se obavljaju testiranja na korona virus, ali i zamena karata za festivalske narukvice.


60e59759acd6c-Tvrdjava%20pred%20Exit%2007072021%20(9).jpg


Takođe, kako se uverila ekipa 021.rs, red je i na punktu na Trgu slobode, a nešto manji kod Lovotursa u podnožju Tvrđave. Iz Exita su već apelovali na posetioce da ranije zamene vaučere za narukvice kako bi se izbegle gužve.

Kompleti karata za sva četiri dana su rasprodati, te je trenutno u prodaji ograničena količina jednodnevnih ulaznica.

Headliner-i ovogodišnjeg festivala su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Robin Schulz, Asaf Avidan, Charlotte de Witte Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul Van Dyk, a tu su i Artbat, Sheck Wes, Roni Size, Jonas Blue, DJ Topic, Laibach, Amira Medunjanin, Hladno pivo, Rundek & Ekipa, Senidah, Van Gogh, Vojko V, Buč Kesidi...
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...vi-Sad-u-zavrsnim-pripremama-za-festival.html
 
Ko dolazi, a nije rezervisao smeštaj unapred masno će da plati:

SOBA SA KREVETOM NA RAZVLAČENJE 60.000 DINARA! Novosađani "deru" sa poslednjim ponudama, evo šta je ostalo!

Jedino skuplje od cene stanova i apartmana u Novom Sadu za vreme Exita jesu last minute ponude za smeštaj, koje dosežu vrtoglave cifre za samo jedno noćenje.

Gotovo svake godine u vreme održavanja Exit festivala gotovo je nemoguće pronaći smeštaj u Novom Sadu, budući da je veliki broj apartmana zauzet nedeljama unapred.
Ipak, na sajtovima uvek ostane određeni broj last minute ponuda na kojima se gosti najviše "deru" i cene su povećane čak 100 odsto u odnosu na period van festivala.

Tako cena najobičnije sobe sa krevetom na razvlaćenje košta 30.000, apartmani za dvoje iznose 90.000 dok su luksuzniji smeštaji u vreme Exita dostigli vrtoglave cene od 20.000 evra.


Ono što je trenutno ostalo u ponudi jesu privatni stanovi u daljim delovima grada, koji se za četiri osobe izdaju po ceni od 100 evra za dan. Od ostalih ponuda, u malom broju motela koji se nalaze na oko 15 kilometara od Petrovaradina može da se pronađe po neki slobodan smeštaj po ceni od 15.000 dinara.
"To je cena po osobi, u sobi imate krevet, televizor i slobodan internet. Ako se još nešto oslobodi ostavite kontakt pa vam možemo javiti. Nigde nećete naći povoljniji smeštaj", kažu za MONDO sa recepcije.
Smeštaji bliže centru, uglavnom dvosobni i jednosobni stanovi, dostigli su cenu od čak 400 evra za jedno noćenje. To je više nego najluksuzniji hoteli u vreme dok ne traje festival.
"Last minite ponuda - jednosobni smeštaji, cena 30.000 dinara za dva noćenja. Stan je u samom centru Novog Sada. Soba poseduje kauč za razvlačenje. Doručak nije uključen u cenu", piše u jednom od oglasa.


Ceo tekst: https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1493...34IOQNXNfylC77YPPA_AA-E5Nzx9pKMgbhncEgTTUtvZo

E, ali ne znam, ovo meni deluje skroz ludo i neverovatno. Pazi 20.000 evra, pa za te pare možeš kupiti auto i to onako baš baš dobar.
 
A vi ostali, mislim koji idete na Exit čuvajte telefone i ostalo jer ...

RUMUNI OPERISALI NA EXITU: Posetiocima ukrali 20 telefona za jedno veče (FOTO)​

Novosadska policija uhapsila je dva rumunska državljanija stara 19 i 35 godina nakon što su publici na Exit festivalu ukrali najmanke 20 telefona.

Većina ovih telefona je pronađena i vraćena vlasnicima, a lopovima je određeno zadržavanje biće privedeni u tužilaštvo.
Novosadska policija radi pojačano za vreme trajanja festivala.

nsuzivo.rs
 

Back
Top