Excel...

andrija1411

Početnik
Poruka
8
Ovako... mozda i postoji ova tema na forumu, ali ja nisam uspeo da je pronadjem:roll:...
Naime, zelim da u Excelu napravim sledece: da na pocutku dokumenta imam ,,sablon" u kome cu unositi podatke... kada unesem podatke hocu da mi se oni poredjaju ispod sablona u odredjene celije a da mi se sablon isprazni automatski za sledece unosenje... nadam se da to moze da se izvede u Excelu....
Unapred hvala

P.S. Ne koristim mnogo Excel pa ce mozda bti malo teze objasniti mi :eek:

Ovako... mozda i postoji ova tema na forumu, ali ja nisam uspeo da je pronadjem:roll:...
Naime, zelim da u Excelu napravim sledece: da na pocutku dokumenta imam ,,sablon" u kome cu unositi podatke... kada unesem podatke hocu da mi se oni poredjaju ispod sablona u odredjene celije a da mi se sablon isprazni automatski za sledece unosenje... nadam se da to moze da se izvede u Excelu....
Unapred hvala

P.S. Ne koristim mnogo Excel pa ce mozda bti malo teze objasniti mi :eek:

Pa može verovatno, ali ne vidim svrhu takve peripetije.

Sta podrazumevas pod šablon? Tabelu? Zelis brisati podatke ispod tabele i ne u tabeli?

U Excelu se stosta moze ali da se podatci u tabeli sami brisu za sledece unosenje, ne moze (bar koliko ja znam)..to moras rucno da biras da li zelis da brise podatke u jednoj ili vise celija ili sve...
Mada nisam sigurna da razumem sta tacno zelis...:rumenko:

Back