MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 29.618
Sotonizam?...
Satanisanje all around...
Pobedniku stavili Hristov venac oko glave...
...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sotonizam?...
...
...
Hrvate realno pokrao teledirigovani žiri...
EU komse Slovenci im dali 8
A mrski Srbi 12...
...
Nije satro, nego mnogo je Jevreja po raznim drzavama Evrope, kao i Ukrajinaca, kao i nas Balkanaca, oduvek tako na foru uzimamo glasove. Zato Britanci dobijaju 0 bodova od publike po Evropi......
Izrael šatro 323 poena od publike
...
Ziriju treba definitivno da bude zabranjeno da glasaju. Po publici prva je bila Hrvatska, totalno zasluzeno. A peti je bio pederko u suknji... Da nije bilo zirija, Hrvatska bi dobila...
...
...
Sotonizam?
A što bi tek Srbi rekli... uvijek se ugrožava i udara na srpsku nejač."Dala bih ti bum cvijet " to su bile ljepe pijesme a ne ovo danas.
Inače Hrvate opet pokrali. Vazda je Hrvat pokraden.
Nije satro, nego mnogo je Jevreja po raznim drzavama Evrope, kao i Ukrajinaca, kao i nas Balkanaca, oduvek tako na foru uzimamo glasove. Zato Britanci dobijaju 0 bodova od publike po Evropi...
The Tanakh also implies that the Ammonites offered child sacrifices to Moloch.
Ma, nebitno. Eurosong je scenski nastup i pomalo politička konferencija gdje svatko dava bodove svome. Tu je pjesma najmanje bitna. Što se tiče nastupa hrvatskog predstavnika, tu sam i više nego zadovoljan. Rasturio je. Svaka mu čast.Ne ne...
Videlo se...
Ovaj "venac" mu je dodala Irkinja jer je to bio deo njenog kostima i satanistickog rituala...
Vrati snimak i videces...
Dakle satanisticko skrnavljenje Isusa...
Od strane pobednika...
...
A konkurent je "Baby lazanja..."
...
Ukrajinska je top pa Izrael pa Estonija .....
Mada pravo da vam kazem...
Mislim da NIJEDNA pesma sa ovog LGBT festivala na kraju nece biti zapamcena...po bilo cemu...
...
Publika je glasala vako:
1) Hrvatska 327
2) Izrael 323 (ovo su izmisljeni glasovi)
( i komentar nase voditeljke je govorio u tom pravcu...)
3) Ukrajina 307 (polu izmisljeni = nato lobi...)
Dakle kad uzmemo da su glasovu Izraela i Ukrajine izmisljeni i poluizmisljeni...dakle cisto propagandisticki...Onda je je jos jasnija prva pozicija Hrvatske u glasovima publike...
...
Stih oko Amonita skriva puno mračnije tajne. Ako bi rastavili riječ "amonit" na osnovne glago-sono-numerološke komponente, zbojeno bi dobili broj 666, a to nije broj Nerona, nego jednog drugog čije se ime ne spominje (nije Lucifer, nije Sotona). Živimo u posljednjem vremenu.A konkurent je "Baby lazanja..."
...
To su mitovi nemaju prebijene.Švicarski gejevi platili žirije u zlatnim polugama...
...
Očekivao sam da cionisti preuzmu žiri ali to je nemoguće, LGBT lobi mnogo jači.Švicarski gejevi platili žirije u zlatnim polugama...
...
Cak sam spreman da tvrdim da su glasovi publike za Hrvatsku....pokradeni tj samo prebaceni Izraelu...
Mislim jbm se za Hrvatsku, ali volim da prokazem namestaljke i agende NWO sekte u svim sferama pa i u sektaskom Showbizu...
...