Evrovizija i gej lobi? Politika? Cirkus?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

candys

Zainteresovan član
Poruka
155
Imamo situaciju u kojoj je pobednik Austrija sa predstavnikom ili predstavnicom koja je valjda (brada) transeksualna. Doticna Conchita je rodjena kao musko, zeli da bude zensko, ponasa se kao zensko, sve je to cool, ali brada?? Cemu ta brada? Ko tu koga zajebava? Ismejava zene? Mislim da ismejava i transseksualce.. Pesma je prosecna za Evrovizuju, nema neki andjeoski glas, jedino je zbog izgleda pobedio/la. Koju to poruku salje? Zna se da iza Evrovizije stoji gej lobi koji je jedan od najmocnijih u Evropi ali i to da stavimo na stranu? Evrovizija nema poentu, ili je ta poenta cirkus? Dakle evropske zemlje i par azijskih svoje politicke probleme resavaju tako sto organizuju muzicko takmicenje? Sama pobeda Austrije salje neke jasne poruke: da je normalno da "zene" imaju bradu? Nemojte da se cudite kada od sada na ulicama devojke i zene budu hodale sa sve bradom, a sto? Pa zato sto ce to biti sasvim normalno? Do kada vise price o prihvatanju razlicitosti?? Jedno je razlicitost drugo ovaj cirkus koji zele da okarakterisu kao nesto normalno? Sta je danas normalno? Evrovizija je ove godine dokazala da je u trendu nametanje misljenja i razmisljanja kao sto je to da je normalno da zene imaju bradu. Ispada da su gej i trans ljudi zasticeniji i uslovno receno normalniji od ostalih.

Ja ne volim ni brkove na zeni a kamoli bradu, molim lepo. Mislim da zene nisu toliko isprane da vide jednog transeksualca sa bradom i da krenu tako da se oblace, kljukaju testosteronom i sl, mada ljudi su skloni kopiranju onog sto je cool, tako da ce se naci neko mozda.
Na moju veliku radost, nisam imao pojma da se Evrovizija odrzala, do sinoc kada ju je neko pomenuo.

Imamo situaciju u kojoj je pobednik Austrija sa predstavnikom ili predstavnicom koja je valjda (brada) transeksualna. Doticna Conchita je rodjena kao musko, zeli da bude zensko, ponasa se kao zensko, sve je to cool, ali brada?? Cemu ta brada? Ko tu koga zajebava? Ismejava zene? Mislim da ismejava i transseksualce.. Pesma je prosecna za Evrovizuju, nema neki andjeoski glas, jedino je zbog izgleda pobedio/la. Koju to poruku salje? Zna se da iza Evrovizije stoji gej lobi koji je jedan od najmocnijih u Evropi ali i to da stavimo na stranu? Evrovizija nema poentu, ili je ta poenta cirkus? Dakle evropske zemlje i par azijskih svoje politicke probleme resavaju tako sto organizuju muzicko takmicenje? Sama pobeda Austrije salje neke jasne poruke: da je normalno da "zene" imaju bradu? Nemojte da se cudite kada od sada na ulicama devojke i zene budu hodale sa sve bradom, a sto? Pa zato sto ce to biti sasvim normalno? Do kada vise price o prihvatanju razlicitosti?? Jedno je razlicitost drugo ovaj cirkus koji zele da okarakterisu kao nesto normalno? Sta je danas normalno? Evrovizija je ove godine dokazala da je u trendu nametanje misljenja i razmisljanja kao sto je to da je normalno da zene imaju bradu. Ispada da su gej i trans ljudi zasticeniji i uslovno receno normalniji od ostalih.

nista lepse od raznolikosti uvida/misljenja.
ne vidim uopste ni kao kolektivni niti kao moj licni problem to sto tamo neka zena ima bradu. mogu uvesti modu nosenja i lonaca na glavi, ne smeta, ne marim. licno cu nositi lonac na svojoj glavi tada kada se meni to svidi. niti vidim da mi se kao zeni neko time "ismeva", niti me se kao zenu moze ismevati.
izgled ne bi trebao biti presudan kada se radi o izboru najbolje muzicke numere. mi balkanci imamo zato sirok izbor (od-do):na jednoj strani ona sa takvim izgledom ali nastupom, energijom svojstvenim zeni a sa druge strane sisate i guzate nase muskobanjaste na sceni pevaljke koje se krevelje. concita, za razliku od nasih turbo folk pevaljki cilja daleko vise iznad struka, kada se o publici radi.
sto se tice pevanja i njenog glasa, sto da ne, zasluzuje to mesto, to je samo evrovizija i nista drugo.

Salje poruku da treba ukinuti tu manifestaciju.

'Ajde sto se odavno manje-vise pretvorila u kic, nego sto izopacava sve vrednosti; nije nista ni strasno ni lose roditi se kao tranvestit, pa i izvrsiti operaciju pola, ali ovaj nakaradni (najblaze receno) izgled sa bradom, a sasvim prosecna kompozicija i glas (cak kresteci) pomalo namece utisak da je u EU na delu neki novi fasizam, "fasizam ruznog i nakaradnog", i da Evropa sve dublje tone u to.

Ja mogu da shvatim da je neko muskog pola, pa se opredelio za bradu, ali da izgleda kao zensko, a da nosi bradu (a "stajling" kose i brade je kao iz filma "Isus iz Nazareta"), krajnje je odvratno da nije moglo ni da se gleda.

za 10 godina heteroseksualne ljude ce smatrati nenormalnim i bice u manjini, pazite sta vam kazem, kuda ide ovaj svet?

ako se to i desi, bice to prirodan proces.
sve tendencije u drustvu su posledica promena u prirodi stvari, koje su opet posledice izmedju ostalog i drustvnih uticaja i okolnosti, opet, prirodno.

sve tendira upravo tome da se u daljoj buducnosti moguce ljudi gotovo vise nece niti radjati. nece trebati toliko ljudi na planeti. nece imati sta da rade. prosti poslovi i puno toga ce biti robotizovano od samoposluga(sto i danas postoji) do dijagnostike, lekarskih i farmaceutskih usluga.
samo danas, stanje stvari je takvo da ako neko zeli zaista da uspe u svom poslu, mora da bude na istom po vas dan prisutan, istom sasvim posvecen, sto stavlja sve manje vremena za porodicu i vlastitu decu.
istovremeno, da bi jedan covek upratio tempo postignuca kakav je danas standardan, potrebno je da jos kao dete i od same porodice dobija vecu podrsku, a kako je to sve teze roditeljima izvesti, deca postaju luksuz retkih, ako se uopste zeli zaista nesto postici, sto u prvom redu podrazumeva stabilitet u opstem psihofizickom zdravlju kao bazi bez koje se ne moze.

nego sto izopacava sve vrednosti; nije nista ni strasno ni lose roditi se kao tranvestit, pa i izvrsiti operaciju pola,ali ovaj nakaradni (najblaze receno) izgled sa bradom

Ispada više ti smeta brada nego problem koja ta osoba ima u glavi.

Ja mogu da shvatim da je neko muskog pola, pa se opredelio za bradu, ali da izgleda kao zensko, a da nosi bradu (a "stajling" kose i brade je kao iz filma "Isus iz Nazareta"), krajnje je odvratno da nije moglo ni da se gleda.

Cilj te pojave i jeste da šokira. Ima to neke veze sa mentalnim poremećajima,kao što vidiš cilj te osobe je da bude centar pažnje,zato se i oblači u žensku odeću a pušta bradu da bi se videlo da nije žensko.
U svakom slučaju potpuno zaslužena pobeda :)

Sinoc nam je NWO ,i Evrovizija , pokazala svoje pravo lice..i svoje namere..potpuno ogoljeno,
bez uvijanja u oblandu.Pokazala nam je sta je namera novog svetskog poretka...unistenje ljudske rase i svodjenje na ..Zlatnu Milijardu.
Sinoc je na delu bilo programiranje,,usadjivanje programa,,o tome sta je ideal ,i kako treba da gledamo na musko zenske odnose.
Ko je shvatio o cemu se tu radi,ok.,ko nije i nece shvatiti.Eugenika..i bio inzinjering su na delu..Usput,ono je perika, a i brada je mozda lazna,
Ali poruka je istinita, i opasna..

Ljudi to je Evrovizija, parada kiča zadnjih 20 godina. Koliko je spodoba raznih prodefilovalo tokom ovih godina moralo je kad tad i ovo da se desi.
Što se uopšte uzbuđujete zbog te gluposti,kakav novi svetski poredak,NVO,ugroženost normalnih...gde odoste vi u paranoji :lol: ?

Normalni ljudi sa iole pristojnim ukusom to zaobilaze u širokom luku. Više od 2/3 ljudi u toj EU i ne zna da to sranje postoji. Na ovo se lože uglavnom gejevi,balkanci,skandinavci i ex-sssr. A i oni sve manje.

Hvala Bogu,pa su se naši dozvali pameti i ne troše pare na ovu glupost. Samo da ostanu pri toj odluci.

Postavljacica teme je izgleda vise za 'zenu po ukusu muskarca'..za zenu kao seksualni objekat muskarca sto je 99% ucesnica forsiralo.. Za sta sluzi ta promiskuitentna uloga zene...meni je draze da je pobjedila zena s bradom(pa makar 'rodno bila zena'a polno muskarac) nego da glupe zene i dalje sluze kao orudje dvostrukih arsina patrijahata i svoju 'robovsku' seksualnu 'slobodu' smatraju svojom identifikacijom i namecu je kao sustinu zene...meni se vise svidja sustina zene kao zena sa bradom..

Postavljacica teme je izgleda vise za 'zenu po ukusu muskarca'..za zenu kao seksualni objekat muskarca sto je 99% ucesnica forsiralo.. Za sta sluzi ta promiskuitentna uloga zene...meni je draze da je pobjedila zena s bradom(pa makar 'rodno bila zena'a polno muskarac) nego da glupe zene i dalje sluze kao orudje dvostrukih arsina patrijahata i svoju 'robovsku' seksualnu 'slobodu' smatraju svojom identifikacijom i namecu je kao sustinu zene...meni se vise svidja sustina zene kao zena sa bradom..

Po čemu je ovaj pobednik žena? Znaš li da je u pitanju ***** obučen u žensku odeću.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back