ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.435
Ko je, po vama, najveci favorit za pobednika na Evroviziji? Mi smo otpali, Hari- ne bih se slozila da je bash neki favorit (jeste favorit, ali verovatno ne medju prvima, ali za njega cu glasati. Za koga biste vi glasali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ancika:Ko je, po vama, najveci favorit za pobednika na Evroviziji? Mi smo otpali, Hari- ne bih se slozila da je bash neki favorit (jeste favorit, ali verovatno ne medju prvima, ali za njega cu glasati. Za koga biste vi glasali?
Ti si je bar razumeo :shock:AKHENATON:Harijeva pesma je lepa, ali iskreno nije za evroviziju, cista klasika.
Ne bi me cudilo da Severina bude medju prva tri mesta. Da ne razumem kakve baljezgarije peva, pesma bi mi bila super, sto ce verovatno mnogima koji je nen razumeju i biti.
Friend:STO!!! To sto nasi ne idu ne znaci da treba ukinuti Evroviziju. Ja bas volim Evroviziju sa ili bez nasih

ancika:Ups, izgleda da nije Zeljko, ili jeste?
Zna chovek shta mu ide od ruke...AKHENATON:Zeljko pisao muziku, a ne text. On inace ni jednoj svojoj pesmi nije napusao text.
ancika:Zna chovek shta mu ide od ruke...
Da ti kazem pravo, chekam da se onaj Rufim malo skloni-mrzi me vishe da se raspravljam s njim, a kad god izadje neka nova tema pojavi se i on... A i neko vreme sam vidjala tamo teme strogo politickog karaktera, u kojima medjusobno ponizavanje nije izostalo. Ja sam ipak za ona mirna i "demokratska" prouchavanja istorije...AKHENATON:Da.
nego anci, sto te nema nesto na Istoriji?
Javno saopshtenje glasi da cemo ne samo moci, nego da cemo morati glasati. E sad, ne znam da li se to odnosi i na publiku, ili samo na ziri... Mislim, ne znam hocemo li moci glasati putem sms-a.chix:Nijesam bas siguran da cemo moci glasati na eurosong-u