Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. (Nemačka)

Koja reprezentacija osvaja prvenstvo?

• Ukupno glasova
    22
  • Anketa je zatvorena .
Igrali su isto kao i prosli Mundijal samo sto Spanija i Italija nisu kao Japan i Rusija u fudbalu sa tim ekipama je Hrvatska igrala eliminacije na Mundijalu i kada to pobjedi novinari pravili pricu velika Hrvatska sila kao Njemacka, Brazil itd.Cim dodje jaca ekipa obrukaju se na Euro 2020 primili su od Spanije 5 golova a pokusali da igraju napadacki tu su shvatili da im je bunker antifudbal i mrcavrenje rivala kao svakoj maloj reprezentaciji sudbina

Hrvatska vs Spanija 0 3 logicno kada protiv Spanije igraju sa tim kesa fudbalom,protiv Spanije mrcvarenje nikada nije prolazilo nijednoj ekipi
u Kataru su do polufinala pobedili samo mrtvu Kanadu i onda ih je Argentina rastavila sa pola snage.. 3:0..dakle u 5 ili 6 utakmica imali su samo jednu pobedu protiv najgore ekipe na prvenstvu !!! velesila nema šta..
sve na penale i na nerešene.. već sam pisao da je Lukaku promašio 4 prazna gola.. da je pravde ne bi grupu prošli ni tad.. evo i sad u tri utakmice ni jedna pobeda..
dakle Hrvatska u zadnjih 8 ili 9 utakmica na turnirima ( WC i Euro ) ima jednu jbnu pobedu i to protiv Kanade! Jednu od 9!
al igrali su bolje nego sad realno pošto sad apsolutno nisu ništa pokazali.. gore od ovoga ne može.. da ti mrtva Albanija oni ko zo je bi daju dva gola jbt a brani ti jedan od najboljih golmana Evrope..

Poslednja izmena:
u Kataru su do polufinala pobedili samo mrtvu Kanadu i onda ih je Argentina rastavila sa pola snage.. 3:0..dakle imali su samo jednu pobedu protiv najgore ekipe na prvenstvu !!! velesila nema šta..
sve na penale i na nerešene.. već sam pisao da je Lukaku promašio 4 prazna gola..
al igrali su bolje nego sad realno pošto sad apsolutno nisu ništa pokazali.. gore od ovoga ne može.. da ti mrtva Albanija da dva gola jbt a brani ti jedan od najboljih golmana Evrope..

Oni realno da su bili u grupi C prosli bi grupu pa uz malo srece u osmini finala neki rival osrednji Slovacka, Rumunija i to dobiju na penale i sjutra novinari pisu velesila Hrvatska u rangu velikana maestralno prosli u cetvrtfinale,snaga karaktera, Modric lider.

A onda u cetvrtfinalu ako im dodje prava neka velesila svi u odbranu pa se cekaju penali,1 sut u okvir gola su uputili Brazilu za 120 minuta a njima Brazil 11 suteva u okvir gola i ukupno 23 suta na gol, a sjutra dan Rade Bogdanovic hvali Hrvatsku maestralna i mudra takticka igra.Maestralna igra da jednom u 120 minuta sutnes u u okvir i ludom srecom dobijes mec

Oni realno da su bili u grupi C prosli bi grupu pa uz malo srece u osmini finala neki rival osrednji Slovacka, Rumunija i to dobiju na penale i sjutra novinari pisu velesila Hrvatska u rangu velikana maestralno prosli u cetvrtfinale,snaga karaktera, Modric lider.

A onda u cetvrtfinalu ako im dodje prava neka velesila svi u odbranu pa se cekaju penali,1 sut u okvir gola su uputili Brazilu za 120 minuta a njima Brazil 11 suteva u okvir gola i ukupno 23 suta na gol, a sjutra dan Rade Bogdanovic hvali Hrvatsku maestralna i mudra takticka igra.Maestralna igra da jednom u 120 minuta sutnes u u okvir i ludom srecom dobijes mec
brt mitomanija je da su neki ..... u fudbalu.. ok ne sporim bili su drugi al Grčka je bila prva..i šta sad?? gde su sad??
idu na sva takmčenja Hrvati to je kao veličanstven uspeh.. . prvo nije istina da su išli na sva takmičenja a drugo osim ova dva u Rusiji i Kataru kada ih je ...... ništa nisu pokazali.. sećam se da ih je jbni Meksiko tovario 3.0 na nekom prvenstvu.. mrzi me da tražim na kom al sećam se i da je tad bila priča da idu do finala..
ona generacija Šuker, Boban je bila ozbiljnija priča .. igrali su dobar fudbal...Pobeđivali su.. Nemačku rastavili 3:0.. nema nerešenih ..... i penala smrdljivih..das nije ...... onog Tirama tad i nikad više osvojili bi.. .ovi sad sve na mrtve nerešene, penale pa ako nas ...... super. e pa dosta vas je ........vratilo se protiv Italije a tek će da se vraća..

Poslednja izmena od moderatora:
po meni srbi nisu razočarali, dok hrvati jesu jer od njih se očekivalo više i siguran sam da su i najobjektivniji hrvatski navijači videli reprezentaciju minimum polufinale.
Očekivao sam da igramo puno bolje. A kad sam vidio kostur i mogućnosti, tj. da je put do finala Švicarska, Engleska, Nizozemska, onda ti bude jasno da ni ne trebaš igrati spektakularno, a postoji šansa za finale.
Recimo tu se dosta brabonja kako smo razbijeni, bla, bla.....
Njpoznatija svjetska analitička kuća za statistiku nogometu Opta.....Ne vid' što su više puta šutnuli na go, skinuli nogu s gasa, inače bi vam dali 12, nemož niko protiv Španaca na posjed. Iako to Hrvatskoj nije ni bila ideja,držnje posjeda, bar ne u smislu kao protiv Brazila. Nego statistiku koja najbolje pokazuje koja momčad je stvorila više velikih prilika, i koliko golova bi koja momčad prema tim prilikama trebala zabiti. Ukratko, najbolju do sad izmišljenu ako želiš vidjet "ko je bio konkretniji i stvorio bolje gol šanse"..... je objavila rezultate da je Hrvatska po stvorenim velikim prilikama bila bolja i od Španjolske, i od Albanije, i od Italije. Moguće je da oni nemaju pojma.
Al je sigurno da uživam u ljubomori. :mrgreen:

brt mitomanija je da su neki krac u fudbalu.. ok ne sporim bili su drugi al Grčka je bila prva..
idu na sva takmčenja.. prvo nije istina da su išli na sva takmičenja a drugo osim ova dva u Rusiji i Kataru kada ih je usra lo ništa nisu pokazali.. sećam se da ih je jbni Meksiko tovorio 3.0 na nekom prvenstvu.. mrzi me da tražim na kom al sećam se i da je tad bila priča da idu do finala..

Oni su solidna ekipa evropska koja uz neki optimalan zrijeb moze doci daleko

Ja licno smatram cak i da je Jugoslavija 1990 i Jugoslavija 1998 bolji tim od njih.Samo sto je ta Jugoslavija imala pakleno tezak zrijeb

Jugoslavija 1998 osminu igra sa Holandijom
Hrvatska 1998 igra osminu sa Rumunijom

Jugoslavija 1990 igra ---- osminu finala Spanija

Cetvrtfinale Argentina prvak svijeta tada aktuelni

Hrvatska 2018 osmina sa Danskom solidnome
Cetvrtfinale sa Rusijom to je velika razlika

Hrvatska 2022 sa kim igra osminu sa Japanom

Jugoslavija 1998 i da je prosla Holandiju u cetvrtfinalu bi isla na Argentinu pa u polufinalu Brazil pa moze li teze

Zamisli 2018 Hrvatska da je u osmini Isla na Spaniju ili Brazil itd pa igrali bi max cetvrtfinale

Ja licno smatram cak i da je Jugoslavija 1990 i Jugoslavija 1998 bolji tim od njih.Samo sto je ta Jugoslavija imala pakleno tezak zrijeb

Jugoslavija 1998 i da je prosla Holandiju u cetvrtfinalu bi isla na Argentinu pa u polufinalu Brazil pa moze li teze

Zamisli 2018 Hrvatska da je u osmini Isla na Spaniju ili Brazil itd pa igrali bi max cetvrtfinale
1998 me bili smo tu negde što se i pokazalo u kvalifikacijama dve godine kasnije kada smo odigrali dve egal utakmice s tim da smo mi otišli na euro a oni nisu.. imali smo i mi oni dobre ekipe

Kada je Hrvatska odmah ispadala pa na Euru 2020 kada su u osmini dobili Spaniju i izgubili 5 3 ,pa ispadali su 2014 e na Mundijalu logicno kada su u grupi igrali protiv Brazila i Meksika teska grupa i cao.Takodje ni od Svajcarske nisu jaci u fudbalu,samo imaju laksi zrijeb.Svajcarska je ispadala od velikana ali je dobila i jednu Italiju a vjerovatno i Englesku i to igrajuci napadacki muski a ne antifudbalom

Kada je Hrvatska odmah ispadala pa na Euru 2020 kada su u osmini dobili Spaniju i izgubili 5 3 ,pa ispadali su 2014 e na Mundijalu logicno kada su u grupi igrali protiv Brazila i Meksika teska grupa i cao.Takodje ni od Svajcarske nisu jaci u fudbalu,samo imaju laksi zrijeb.Svajcarska je ispadala od velikana ali je dobila i jednu Italiju a vjerovatno i Englesku i to igrajuci napadacki muski a ne antifudbalom
Švajcarska je trenutno kvalitetnija reprezentacija i od nas i od Hrvatske..uostalom to se i vidi na Euru
ne bi me iznenadilo da dobiju Engleze mada često kada neko jedva prođe grupu posle dogura daleko.. ko Hrvati u Kataru npr..

1998 me bili smo tu negde što se i pokazalo u kvalifikacijama dve godine kasnije kada smo odigrali dve egal utakmice s tim da smo mi otišli na euro a oni nisu.. imali smo i mi oni dobre ekipe

Dobar tim ali koji je imao pakleno tezak zrijeb.Grupa sa Njemackom koja je tada bila prvak Evrope,pa osmina odmah na Holandiju a cetvrtfinale bolji iz Engelska i Argentina pa polufinale Brazil

1990 e osmina Spanija, cetvrtfinale Argentina, polufinale da se igralo Italija i finale Njemacka jos su u grupi i tada bili sa Njemackom

Ajde nadji samo jednog rivala tu da nije velesila

Pakao zrijeb

Šta Jugoslavija 1990? Jel to Jozić, Katanec, Žuti, Jarni, Ivković....opet se kitiš tuđim perjem

ko i vi 2018. preteška skupina Kostarika, Švicarska, Brazil

ko i vi 2018. preteška skupina Kostarika, Švicarska, Brazil

Da ali smo ispali zbog nedostatka kvaliteta ne zato sto smo igrali antifudbal i mrcvarili rivala.Dobijena je Njemacka 2010 e tako sto se igrao napadacki I hrabar fudbal ili Portugal kada su dobili jurio se gol vise uvijek a cesto bi i gubili od tih ekipa ubjedljivo ali se igrao fudbal a to sto vi igrate je ruglo kao i Grcka 2004 mada oni imaju taj Euro pa mogu da se sire al opet niko za to ne navija i ne podrzava

strahovito te boli. jer nemoguće je da baš toliko nemaš pojma :mrgreen:

Zasto bi me boljelo,vidis na ovom Euru cetvrtfinale igraju Portugal i Francuska i Njemacka i Spanija to je uzivanje za sve nas koji volimo fudbal poslastica bice dinamike, puno sansi pravog fudbala.A kakva je poslastica gledat Hrvatska vs Brazil kada jedna ekipa igra protiv fudbala ili zamisli da je Slovenija Francuska cetvrtfinale to bi bilo ruglo defanzivno gdje fudbala nema,ovako gledamo Portugal i Francusku fudbalere koji vole fudbal i bice pravi derbi,bez straha i bunkera

evo upravo pročitao analizu Amara Osima za hrvatski Index.... sina Ivice Osima..
korektno i tačno.. ovo bolodovano upravo je ono što ja pričam ovde već odavno

Bizarno je što si je jedna tako iskusna ekipa dozvolila da prima golove u zadnjoj sekundi. Da, tragedija je to, ali ako ćemo biti iskreni, Hrvatska u obje te utakmice nije ni trebala voditi. Albanci su ih nadigrali u prvih 45 minuta i da nije bilo Livakovića, mogli su i uvjerljivije voditi.

U drugom poluvremenu na silu su nešto Kramarić i Sučić zabili i onda je Hrvatska opet stala. Protiv Italije, nikad gore Italije, ista stvar. Što je to Hrvatska odigrala u prvom poluvremenu u utakmici u kojoj joj igra samo pobjeda? Ništa. Talijani su trebali voditi i imali su nekoliko top šansi.

Onda je Modrić nekako zabio i ista stvar. Opet čekanje da utakmica završi. Što je na toj utakmici Hrvatska napravila da može reći da je nezasluženo ispala? Sučić je opalio s 25 metara. Je li to šansa? Naravno da nije. Ponavljam, Hrvatska nije trebala ni voditi protiv Italije.

Znači, normalno je kad Lukaku u Kataru promaši tri zicera i Hrvatska zbog toga prođe, a sad se iščuđavamo jer su Talijani zabili krasan gol. Pa ni u Kataru to nije izgledalo dobro. Grupu je Hrvatska prošla kako je prošla, Japan bolje da ne spominjem, protiv njih Hrvatska ni sekunde nije bila bolja.

Brazil je promašio tko zna koliko šansi, a Petković je iz jednog udarca zabio. Po čemu je gol Perišića Japanu na centaršut Lovrena logičan, a pogodak Talijana je nešto nezamislivo. Ljudi, od 2018. Hrvatsku prati sreća i kad-tad se ta sreća morala okrenuti
.

Neću ulaziti u Dalićeve odluke, vidim da se puno priča o Brozoviću i Modriću, ali jako je zanimljivo da su najviše igrača na ovom Euru u grupnoj fazi rotirali Hrvatska i Srbija. Kad je tako, kad trener nije siguran u sastav, posebice u igrače u obrani, onda znaš da nešto ne štima.

A čini mi se da kod Hrvatske već dugo nešto ne štima. Sjetimo se kvalifikacija. Da je Wales dobio Armeniju, Hrvatska ne ide direktno na Euro, nego u baraž. Patio si se s Walesom i Turskom, patio si se na Euru, i sad se čudiš kako si ispao. Pa nisu te kvalifikacije bile prije četiri godine, nego prije četiri mjeseca.

Siguran sam da je Hrvatska prošla, da bi protiv Švicarske završila jednako. Hrvatska nema sve ono što Švicarska ima - brzinu, snagu, trku. Kako ćeš dobiti ozbiljnu ekipu bez brzog igrača? Kako ćeš dobiti nekoga kad igraš predvidljivo i sporo? Kramarić i Majer na krilima... Budimo ozbiljni. Hrvatska stalno igra ''ja tebi, ti meni'' i tako do preksutra.

Što ti vrijedi da imaš iskustvo i lukavstvo kad igraš bez da napadaš.? A ako ne napadaš, kako ćeš zabiti? Italija je bila smiješna, a i takva je bila bolja i opasnija od Hrvatske. To najbolje govori o tome kakva je bila Hrvatska na Euru.

evo upravo pročitao analizu Amara Osima za hrvatski Index.... sina Ivice Osima..
korektno i tačno.. ovo bolodovano upravo je ono što ja pričam ovde već odavno

Bizarno je što si je jedna tako iskusna ekipa dozvolila da prima golove u zadnjoj sekundi. Da, tragedija je to, ali ako ćemo biti iskreni, Hrvatska u obje te utakmice nije ni trebala voditi. Albanci su ih nadigrali u prvih 45 minuta i da nije bilo Livakovića, mogli su i uvjerljivije voditi.

U drugom poluvremenu na silu su nešto Kramarić i Sučić zabili i onda je Hrvatska opet stala. Protiv Italije, nikad gore Italije, ista stvar. Što je to Hrvatska odigrala u prvom poluvremenu u utakmici u kojoj joj igra samo pobjeda? Ništa. Talijani su trebali voditi i imali su nekoliko top šansi.

Onda je Modrić nekako zabio i ista stvar. Opet čekanje da utakmica završi. Što je na toj utakmici Hrvatska napravila da može reći da je nezasluženo ispala? Sučić je opalio s 25 metara. Je li to šansa? Naravno da nije. Ponavljam, Hrvatska nije trebala ni voditi protiv Italije.

Znači, normalno je kad Lukaku u Kataru promaši tri zicera i Hrvatska zbog toga prođe, a sad se iščuđavamo jer su Talijani zabili krasan gol. Pa ni u Kataru to nije izgledalo dobro. Grupu je Hrvatska prošla kako je prošla, Japan bolje da ne spominjem, protiv njih Hrvatska ni sekunde nije bila bolja.

Brazil je promašio tko zna koliko šansi, a Petković je iz jednog udarca zabio. Po čemu je gol Perišića Japanu na centaršut Lovrena logičan, a pogodak Talijana je nešto nezamislivo. Ljudi, od 2018. Hrvatsku prati sreća i kad-tad se ta sreća morala okrenuti
.

Neću ulaziti u Dalićeve odluke, vidim da se puno priča o Brozoviću i Modriću, ali jako je zanimljivo da su najviše igrača na ovom Euru u grupnoj fazi rotirali Hrvatska i Srbija. Kad je tako, kad trener nije siguran u sastav, posebice u igrače u obrani, onda znaš da nešto ne štima.

A čini mi se da kod Hrvatske već dugo nešto ne štima. Sjetimo se kvalifikacija. Da je Wales dobio Armeniju, Hrvatska ne ide direktno na Euro, nego u baraž. Patio si se s Walesom i Turskom, patio si se na Euru, i sad se čudiš kako si ispao. Pa nisu te kvalifikacije bile prije četiri godine, nego prije četiri mjeseca.

Siguran sam da je Hrvatska prošla, da bi protiv Švicarske završila jednako. Hrvatska nema sve ono što Švicarska ima - brzinu, snagu, trku. Kako ćeš dobiti ozbiljnu ekipu bez brzog igrača? Kako ćeš dobiti nekoga kad igraš predvidljivo i sporo? Kramarić i Majer na krilima... Budimo ozbiljni. Hrvatska stalno igra ''ja tebi, ti meni'' i tako do preksutra.

Što ti vrijedi da imaš iskustvo i lukavstvo kad igraš bez da napadaš.? A ako ne napadaš, kako ćeš zabiti? Italija je bila smiješna, a i takva je bila bolja i opasnija od Hrvatske. To najbolje govori o tome kakva je bila Hrvatska na Euru.

Logicna analiza.Hrvatska je shvatila da mora da igra antifudbal.Hrvatska je 2014 probala napadacki protiv Brazila i Meksika pa je izgubila glat pa Euro 2016 izgubila od Portugala i ispala i onda je Dalic shvatio da moraju da igraju antifudbal i mrcavare rivale i uz dobar zrijeb mogu napraviti rezultat,uz to dodaj klasu Modrica i moze se biti konkuretan.Borbeni jesu,igraju svom snagom za reprezentaciju to je sve tacno.Al to je solidan tim,koji je imao ludu srecu da dodje do finala Mundijala i to je to.Oni su te 2018 e do finala zaobisli i Spaniju i Brazil i Francusku i Belgiju i sve jake Portugal takodje.U njihom kosturu su bile Rusija,Kolumbija,Svedska,Engleska,Danska budimo realni

prerano se desava..petak svabija vs spanija..bas prerano..ocekivo sam ih u finale..i dalje vjerujem da ce spanija dobiti svabe..portugal ce ispasti od francuske...zaboravi neki dan spomenuti portugal vs slovenija...pepe 41 god covjek skoro pa 120 min igro..svaka cast..

englezi ce proci svicu..nizozemci ce proci tursku i kontam oderati engleze..spanci kasnije oderu francuze..finale spanija - nizozemska..

prerano se desava..petak svabija vs spanija..bas prerano..ocekivo sam ih u finale..i dalje vjerujem da ce spanija dobiti svabe..portugal ce ispasti od francuske...zaboravi neki dan spomenuti portugal vs slovenija...pepe 41 god covjek skoro pa 120 min igro..svaka cast..

englezi ce proci svicu..nizozemci ce proci tursku i kontam oderati engleze..spanci kasnije oderu francuze..finale spanija - nizozemska..
aj nek bude tako
samo mislim da ono što je francuska do sada pokazala biće čupavo sa portugalcima.
takođe mislim da je švajcarska organizovana i zrela za finale kao navodni autsajder
španija je u nezgodnoj situaciji pošto im nemci prerano došli

Back