Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. (Nemačka)

Koja reprezentacija osvaja prvenstvo?

• Ukupno glasova
    22
  • Anketa je zatvorena .
polufinale?? tu nema objektivnosti.. Hrvatska ima istrošen tim..spor vezni red..osim vrhunskog golmana i Gvardiola ostalo je prosek.. Gardijan je u komentaru napisao nešto u fazonu: Šta očekuju kada im vezni red ima 99 godina??!? alfa i omega ekipe ima 36 godina ..to je kao da ideš na automobilske trke, motor u kvaru a ti očekuješ da pobediš.. Modrića niko neće zameniti.. nema tog igrača na vidiku.. a Modrić im je bio pola reprezentacije..
i nema nikakve mržnje ako si realan.. a realno je da je Hrvatska reprezentacija krac.. msm pokazalo se..
pepe ima 41, ronaldo koliko 39? pa su itekako motori u portugalu.
jednostavno hrvati su pukli na ovom prvenstvu i sad ih očekuje lom i nova generacija koja će se spremati godinama.

pepe ima 41, ronaldo koliko 39? pa su itekako motori u portugalu.
jednostavno hrvati su pukli na ovom prvenstvu i sad ih očekuje lom i nova generacija koja će se spremati godinama.
Pepe je panjina neviđena i ne znam na koju foru igra a Ronaldo je fenomen ..jedan u milion.. mada Portugal bi i bez njega bio odličan..
pa da ..nova generacija.. al teško će ponoviti rezultate od pre..po meni sledi im pad u rezultatskom smislu..msm pad se već desio..

Pepe je panjina neviđena i ne znam na koju foru igra a Ronaldo je fenomen ..jedan u milion.. mada Portugal bi i bez njega bio odličan..
pa da ..nova generacija.. al teško će ponoviti rezultate od pre..po meni sledi im pad u rezultatskom smislu..msm pad se već desio..
pa teško jer mentalitet ovog podneblja nije kao zapadni
a tu je i ogromna lova u igri.
samo povremeno neki autsajder ispliva kao marokanci što su ili obala slonovače jer svi talenti odoše na zapad i daje im se lova da budu državljani.
ako ne grešim nekada se fudbal igrao srcem a sad samo lova u glavi i gde će da se prodaju.
gledam čini mi se slovenac a možda slovak, uglavnom sl. udarac on nije direktno u živom zidu već dva metra pored u liniji, ide lopta prema njemu a on gleda kako da je izbegne i ostavi golmana da se ebendiše sa tom loptom. plaćen možda pola miliona evra i ne zanima ga da podmeće glavu za siću.
jbš fudbal kad jedan engleski fudbaler vredi koliko jedna srednja reprezentacija.

Hrvatska je sve velike tunire igrala kao mala reprezentacija i pored rezultata,nikada nisu dobili nijedan veliki tim u fudbalskom razigravanju nego sami su se branili i igrali anti fudbal a znaju da sutiraju penale pa gdje im prodje a ako na nekom velikom prvenstvu imaju laksi zrijeb oni to iskoriste iskusno.Al mala reprezentacija na zadnjem Mundijalu i prezadnjem oni u osmini finala i cetvrtini finala nisu Imali jake rivale ako izuzmemo Brazil cetvrtfinale gdje su igrali 120 minuta antifudbal protiv ekipe koja ih je nadigrala.Jedna velika Holandija bi taj mec isla u sibanje sa Brazilom pa i ako izgube al odigrali bi kao velika reprezentacija a ne svi uplaseni u 16 metara bunker,moze i tako da se pobjedi al to rade male reprezentacije

Poslednja izmena:
velike reprezentacije retko primaju golove u zaustavnom vremenu a vi ste primili dva na jednom turniru .ok jedan, desi se..ali dva ....i to nešto govori.. da niste više veliki, da ne znate da zatvorite utakmicu..
Sad sam malo išao gledat po turnirima da li veliki primaju u nadoknadi. Primaju i veliki, i mali i srednji. Jedni srednji u 2 utakmice na EURU primili 5 komada u 90+. Ili je bilo SP, ne znam. Još jedna zanimljivost, Grci su 1994. u sve 3 utakmice primali golove u 90+. To mi je do danas nenadjebiv tim. 3 utakmice, 0 pobjeda, 0 nerješeno, 3 poraza. Gol razlika 0:10. A s druge strane, Austrija je 1998. u sve 3 utakmice dala gol u 90+

Njemačka od Engleske 1966, Njemačka od Južne Koreje 2018 x2, Njemačka od Irske 2002, Njemačka od Kolumbije 1990, Njemačka od Belgije 1994, Njemačka od Alžira 2014, Italija od Francuske 2000, Italija od Austrije 1998, Brazil od Kameruna 2022, Brazil od Francuske 1998, Brazil od Nizozemske 2014, Argentina od Bugarske 1994, Argentina od Nizozemske 2022, Argentina od Nizozemske 1998, Argentina od Hrvatske 2018, Španjolska od Južne Koreje 1994, Španjoska od Italije 2016, Španjoska od Irske 2002, Španjoska od Francuske 2006, Engleska od Francuske 2004, Engleska od Rumunjske 1998, Engleska od Švedske 2010. Engleska od Kolumbije 2018, Nizozemska od Meksika 1998, Nizozemska od Slovačke 2010, Nizozemska od Urugvaja 2010, Portugal od Irana 2018, Portugal od Južne Koreje 2022, Belgija od Tunisa 2018, Belgija od Maroka 2022, Francuska od Argentine 2018, Francuska od Poljske 2022, Francuska od Izraela 1993, Francuska od Bugarske 1993, Urugvaj od Portugala 2022.....

Hrvatska je sve velike tunire igrala kao mala reprezentacija i pored rezultata,nikada nisu dobili nijedan veliki tim u fudbalskom razigravanju nego sami su se branili i igrali anti fudbal a znaju da sutiraju penale pa gdje im prodje a ako na nekom velikom prvenstvu imaju laksi zrijeb oni to iskoriste iskusno.Al mala reprezentacija na zadnjem Mundijalu i prezadnjem oni u osmini finala i cetvrtini finala nisu Imali jake rivale ako izuzmemo Brazil cetvrtfinale gdje su igrali 120 minuta antifudbal protiv ekipe koja ih je nadigrala.Jedna velika Holandija bi taj mec isla u sibanje sa Brazilom pa i ako izgube al odigrali bi kao velika reprezentacija a ne svi uplaseni u 16 metara bunker,moze i tako da se pobjedi al to rade male reprezentacije
ahahahaha, Njemačka, Nizozemska, Argentina, Italija, Španjolska....

Sad sam malo išao gledat po turnirima da li veliki primaju u nadoknadi. Primaju i veliki, i mali i srednji. Jedni srednji u 2 utakmice na EURU primili 5 komada u 90+. Ili je bilo SP, ne znam. Još jedna zanimljivost, Grci su 1994. u sve 3 utakmice primali golove u 90+. To mi je do danas nenadjebiv tim. 3 utakmice, 0 pobjeda, 0 nerješeno, 3 poraza. Gol razlika 0:10. A s druge strane, Austrija je 1998. u sve 3 utakmice dala gol u 90+

Njemačka od Engleske 1966, Njemačka od Južne Koreje 2018 x2, Njemačka od Irske 2002, Njemačka od Kolumbije 1990, Njemačka od Belgije 1994, Njemačka od Alžira 2014, Italija od Francuske 2000, Italija od Austrije 1998, Brazil od Kameruna 2022, Brazil od Francuske 1998, Brazil od Nizozemske 2014, Argentina od Bugarske 1994, Argentina od Nizozemske 2022, Argentina od Nizozemske 1998, Argentina od Hrvatske 2018, Španjolska od Južne Koreje 1994, Španjoska od Italije 2016, Španjoska od Irske 2002, Španjoska od Francuske 2006, Engleska od Francuske 2004, Engleska od Rumunjske 1998, Engleska od Švedske 2010. Engleska od Kolumbije 2018, Nizozemska od Meksika 1998, Nizozemska od Slovačke 2010, Nizozemska od Urugvaja 2010, Portugal od Irana 2018, Portugal od Južne Koreje 2022, Belgija od Tunisa 2018, Belgija od Maroka 2022, Francuska od Argentine 2018, Francuska od Poljske 2022, Francuska od Izraela 1993, Francuska od Bugarske 1993, Urugvaj od Portugala 2022.....
napisao sam : "desi se jednom ali dva puta na turniru ne!! " vi ste dva gola primili u zaustavnom na dve utakmice na jednom turniru..to je katastrofa!! aj sad izguglaj kome se to desilo.. verovatno nikome od velikih.. i govorimo o golovima koji rešavaju ishod meča ili to da li prolaziš ili ne.. a ne o golovima tipa Nemačka Kolumbija devedesete.kada je Nemce boleo krac za taj primljen go pošto su već obezbedili prolaz kao prvi iz grupe i pre tog meča..
uzalud si trošio vreme na ovo istraživanje.. mašiš poentu..ili si samo bezobrazan

Poslednja izmena:
polufinale?? tu nema objektivnosti.. Hrvatska ima istrošen tim..spor vezni red.. .Brozović ispuvani balon, jedva se kreće..Perišić ni senka onog od pre par sezona.. vidim traži ga Hajduk..to nešto govori...slab napad.. pa naš napad je jači od njihovog!! Budimir, Petković?? koj krac.. prosek!! osim vrhunskog golmana i Gvardiola ostalo je prosek..msm sve su to ok igrači ali igrače takvog kvaliteta ima svaka prosečna reprezentacija tipa Austrija, Danska, Srbija, Poljska.. Gardijan je u komentaru napisao nešto u fazonu: Šta očekuju kada im vezni red ima 99 godina??!? alfa i omega ekipe ima 39 godina ..alo 39!!! to je kao da ideš na automobilske trke, motor u kvaru a ti očekuješ da pobediš.. Modrića niko neće zameniti.. nema tog igrača na vidiku.. a Modrić im je bio pola reprezentacije..
i nema nikakve mržnje ako si realan.. a realno je da je Hrvatska reprezentacija krac.. msm pokazalo se..
kolko je uspješnijih zadnjih 4 godine?

pa teško jer mentalitet ovog podneblja nije kao zapadni
a tu je i ogromna lova u igri.
samo povremeno neki autsajder ispliva kao marokanci što su ili obala slonovače jer svi talenti odoše na zapad i daje im se lova da budu državljani.
ako ne grešim nekada se fudbal igrao srcem a sad samo lova u glavi i gde će da se prodaju.
gledam čini mi se slovenac a možda slovak, uglavnom sl. udarac on nije direktno u živom zidu već dva metra pored u liniji, ide lopta prema njemu a on gleda kako da je izbegne i ostavi golmana da se ebendiše sa tom loptom. plaćen možda pola miliona evra i ne zanima ga da podmeće glavu za siću.
jbš fudbal kad jedan engleski fudbaler vredi koliko jedna srednja reprezentacija.
vrijedi jer Englezi od TV prava dobijaju kao ostale 4 velike lige skupa. a pošto moraju imati određen broj Engleza u timu, oni koji dokazano vrijede koštaju suho zlato. oni prosječni koštaju puno previše.

imali smo i mister Antića i 3 puta jači tim pa nismo prošli grupu.. a da... tad samo nismo imali sreće protiv kengura iz Autsralije i Gane..brt da se ne ponavljamo.. selektor je najmanji problem.. da je Janez bio kod nas selektor opet ne bi prošli grupu.. opet bi mu ovi odozgo sastavili tim.. .. inače mu ne bi ni dali da bude selektor.. tako da selektor je najmanje bitan..Poledica je objasnio
ovo ne opravdava Piksija da se ko ..... prodao al valjda smo toliko inteligentni da znamo da onih 11 nisu bili njegov izbor
da ne pričam o veličanju hrvatske jbt..
kad protiv Belgije ne pređu centar a Lukaku promaši 4 prazna gola i prođu grupu a kasnije sa penala se vuku do polufinala, finala onda je to ok.. sreća prati hrabre
a kada protiv očajne Italije primiš u 98 mom i popušiš onda kukanje na sudije
hah jbni licemeri..
:worth::worth::worth::worth:

da..uspeh na euru 2024 npr gde ste se osramotili.. pozdrav

Igrali su isto kao i prosli Mundijal samo sto Spanija i Italija nisu kao Japan i Rusija u fudbalu sa tim ekipama je Hrvatska igrala eliminacije na Mundijalu i kada to pobjedi novinari pravili pricu velika Hrvatska sila kao Njemacka, Brazil itd.Cim dodje jaca ekipa obrukaju se na Euro 2020 primili su od Spanije 5 golova a pokusali da igraju napadacki tu su shvatili da im je bunker antifudbal i mrcavrenje rivala kao svakoj maloj reprezentaciji sudbina

Hrvatska vs Spanija 0 3 logicno kada protiv Spanije igraju sa tim kesa fudbalom,protiv Spanije mrcvarenje nikada nije prolazilo nijednoj ekipi

A ja kad sam igrao bio sam isto neka mešavina italijana Raspadorija i Saudijca Al Kilavija, stvarno sam bio perspektivan al me opljačkao mendžer i jbg
Kasnije sam se povukao na zadnjeg veznog, rukovodio sam momčadi, dizao i spuštao tempo, munjevito mijenjao stane, dobijao svaki zračni duel. Kombinacija Talijan-Francuz. Visok kao Sporinni, a brz kao Le Patullaq.

Igrali su isto kao i prosli Mundijal samo sto Spanija i Italija nisu kao Japan i Rusija u fudbalu sa tim ekipama je Hrvatska igrala eliminacije na Mundijalu i kada to pobjedi novinari pravili pricu velika Hrvatska sila kao Njemacka, Brazil itd.Cim dodje jaca ekipa obrukaju se na Euro 2020 primili su od Spanije 5 golova a pokusali da igraju napadacki tu su shvatili da im je bunker antifudbal i mrcavrenje rivala kao svakoj maloj reprezentaciji sudbina

Hrvatska vs Spanija 0 3 logicno kada protiv Spanije igraju sa tim kesa fudbalom,protiv Spanije mrcvarenje nikada nije prolazilo nijednoj ekipi
Ne postoji reprezentacja koja nešto vrijedi, a da ju nismo tukli. Snaga i moć.

Ne postoji reprezentacja koja nešto vrijedi, a da ju nismo tukli. Snaga i moć.

120 minuta sramocenja pred Brazilom i mrcavrenje pred golom Brazila a onda opet sa tom istom anti fudbal igrom ste od Argentine dobili realni cek 0 3

Slovenija je isto probala protiv Portugala, bolje mrcvarite od Slovenije.Igrate sjajan antifudbal ima Slovenija puno da nauci od vas u igri

Back