Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.995
I SAD protiv SSSRa u hokejuProvukla se Zvezda do titule u Bariju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I SAD protiv SSSRa u hokejuProvukla se Zvezda do titule u Bariju...
kod mene puna birtija za Slovence navijala. ...... svi mater i Šešku i .........što prduckate o slovencima
svaka im čast, ako ništa drugo a ono žešće su namučili favorite a i ***** im se smrzlo pred kraj utakmice a onaj kukavac se isplakao ko sinja kukavica
nijedna slovenska reprezentacija ne prođe dalje, ne daju zapadnjaci pa to ti jekod mene puna birtija za Slovence navijala. ...... svi mater i Šešku i .........
zar si toliko mlad?veruj mi da želim za života videti da se i mi osramotimo u nokaut fazi
mislim, lik protiv Italije nas je oštetio, zato je poslan kući. Ali jadno mi se vadit na suca protiv Talijana lad nismo bili u stanju pobjediti Albaniju. Kud bi ti ako ne možeš dobit fakin Albanijunijedna slovenska reprezentacija ne prođe dalje, ne daju zapadnjaci pa to ti je![]()
baš je bilo mučno gledati kako sudija ne bi ni svirao kraj dok žabari ne daju go. pazi kad nisam navijao ni za jednu repr. žabari me nerviraju a za ove zbog nikad dobrih odnosa.mislim, lik protiv Italije nas je oštetio, zato je poslan kući. Ali jadno mi se vadit na suca protiv Talijana lad nismo bili u stanju pobjediti Albaniju. Kud bi ti ako ne možeš dobit fakin Albaniju
Opet slavimo hrabre poraze
Da smo mi pukli 3:0 bila bi neviđena pljuvačina da se ne lažemo..
џаба навијање када су тутубани.kod mene puna birtija za Slovence navijala. ...... svi mater i Šešku i .........

сви ти мали су отпали као брабонјци после осмине финала. осминафинала ниеј ни постојала до 2016. да је нема не би ни присмрдели европском првенству ни до групе јер је било тешко и само 16 их је долазило. а онда би дање ишли само њих осам!Ovo je definitivno jedan od najboljih EURA koje sam gledao. Koliko "malih" reprezentacija je pružilo sjajan, organizirani nogomet, koliko golova u 90+, koliko "velikih" se ili teško obrukalo i ispalo, a koliko su ih dobre vile odnjele u QF. Ono što se da zaključiti za buduća natjecanja je da ako nisi TOP 10 na FIFA listi, bolje ti je da imaš organiziran i uigran sustav igre (Austrija, Švicarska, Slovenija, Slovačka....), inače ćeš ispasti smiješan.
Btw, drugi gol Demirela je ništa drugo nego želja, volja i borba.
тачно нису вас иѕбацили италијани него албанци.mislim, lik protiv Italije nas je oštetio, zato je poslan kući. Ali jadno mi se vadit na suca protiv Talijana lad nismo bili u stanju pobjediti Albaniju. Kud bi ti ako ne možeš dobit fakin Albaniju
Pod broj 1- ja sam bio, i još sam, protiv 24 momčadi na Euru. EURO je bio natjecanje gdje su se eventualno pojavile 1 ili 2 momčadi kojima tamo nije mjesto. U biti ne može se reći da im nije bilo mjesto tamo ako su se kvalificirali. EURO je zbog toga bio najjače reprezentativno natjecanje na svijetu. Sad imamo to da na EURO ne ide samo onaj ko neće. A već postoje prijedlozi da se, zbog trenutne mogućnosti manipulacije rezultatima, EURO proširi na 32 momčadi.сви ти мали су отпали као брабонјци после осмине финала. осминафинала ниеј ни постојала до 2016. да је нема не би ни присмрдели европском првенству ни до групе јер је било тешко и само 16 их је долазило. а онда би дање ишли само њих осам!
у овом четвртфиналу ћемо гледати швајцарску јер је италија тренутно у ***** и турску која је играла са аустријом (а пре тога се дошла до осмине финала тако што је била боља од ''великана'' чешке са играчем више и грузије )
да ние белгија киксалау гурпи и да је била прва не би ту била аустрија данас већ белгија рецимо а аустрија би ишла на француску па би отпала као и турска против белгије.
дакле , ти мали су отпали ко слина тамо где имје и максимум а то је осмина финала, и то самоѕато што постоји од 2016 систем где је 24 учесника па се не квалификује само андора сан марино азербејџан гибралтар малта фарска острва и нешто бољи тутубани баѕнија и грчка бугарска...
Propadamo od 1998. želje su iste, čitam ih od tada. Onaj ko misli da ćemo imat 8 od prvih 11 u najvećim klubovima svijeta je idiot. Ili ko je novi Modrić. Mi trebamo na natjecanja i čekat da se poklopi. A poklopit ti se može samo ako si stalno tamo. Naravno da je Albanija bruka za Hrvatsku. Cijeli turnir je bruka što smo pružili..тачно нису вас иѕбацили италијани него албанци.
ко њих не добије нема шта да тражи дање крај приче.
што је најжалосније без обзира што сте преокренули против албаније и они вам учачкали у последњој минути реално је да су вам требали дати још три гола минимум са обзиром на зицере које су имали шифтари док су још водили.
та утакмица је брука за хрватску.
ту сте испали и то заслужено нема шта.
да вас видимо сада реконструкција екипе ови мајстори одоше у заслужену пензију.
без модрића триа у везном реду више нема а брозовић је далеко од оног што је био.
напад тј шпицеви су вам одавно проблем отупели после одласка манџуке , перишић је скурцо...
сада и један од најбоњих везних редова је готов. каква будућност вам следи видећемо. ни мало ружичаста.
далић одлази , јер нема више екипу. он је скроман тренер. бункераш и онај који типује тврдо па макар на пенале ако контра не упали.
да је ишта као тренер ваљао одавно би имао прави ангажман...
evo, odgovor ostvarenog čovjeka koji u životu radi i neke druge stvari osim birtijašenja i provođenja mladosti u krugu od 1km. Tako da vjerojatno nisi imao vremena da ti mržnja pojede mozakbaš je bilo mučno gledati kako sudija ne bi ni svirao kraj dok žabari ne daju go. pazi kad nisam navijao ni za jednu repr. žabari me nerviraju a za ove zbog nikad dobrih odnosa.
jedino nam se pešovani i krimosi vole između sebe
a u fudbalu ko još navija za komšiju.
ranijih godina kada sam baš bio zagrejan za zvezdu uvek sam navijao za protivnika partizana . dal je to normalno pojma nemam.
sad mi svejedno samo volim da gledam fudbal i da vidim još od početka oću li pogoditi nešto
glasao sam za španiju.
Ima 2 medalje sa 2 SP za redom. Dalić, Deschamps, I to bi bilo to od kad je na klupi Hr. Uz to ima finale Lige nacija. Za bisere koji tvrde da je to lako, ovo su finalisti: Portugal, Francuska, Nizozemska, Španjolska, Hrvatska. Za 3. mjesto su igrali: Nizozemska, Engleska, Belgija, Italija, Švicarska. Nizozemska jednom izgubila finale, jednom utakmicu za broncu. Italija 2 puta treća. Španjolska jedno finale izgubila, drugo dobila. Francuzi jednom ušli na F4 i normalno, osvojili. Englezi jednom treći. Švicarska i Belgija po drvo. Da li je klupski trener za gornji dio Lige 5, ili npr. nizozemske, turske i portugalske velikane? Nije. Ali posao izbornika nije isto što i klupski trener. Zato ima velik stožer oko sebe sastavljen od bivših reprezentativaca. Kada je griješio, priznao je to i ispravio grešku. 3 puta je rezao bez milosti. 2x izuzetno bitne igrače tada. Nije prodavao prazne priče nego je poslije skupine u Rusiji rekao ako ispadnemo od Danske da će bit debakl i da bolje da nismo ni išli tamo. Napravio je smjenu generacije. Subašić, Lovren, Strinić, Vrsaljko, Badelj, Rakitić, Kalinić, Mandžukić, Rebić....zamjenio je 7 startera iz Rusije. Livaković, Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Sosa, Pongračić, Erlić, Kovačić, Sučić, Majer, Ivanušec, Baturina, Pašalić, Petković, Pjaca, Vlašić, Brekalo....su sve igrači do 30 godina. Modrić je igrač za pola sata, kao i Perišić. Ako Brozović ostane u Arabiji, imamo problem. Ako se vrati u Europu, imamo i vezu, i momčad. Samo se mora mijenjati formacija. Budimir je zahvalan špic, igra na najvišem nivou i promjena formacije bi mu odgovarala jer živi od centaršuta, povratne, link up igre, utrčavanja na stative.....svega za što su neka 10ka i wing backovi dušu dali. Griezmann, Vinicius, Morata, Rodrygo, En Nesyri, Joselu, Stuani, Oyarzabal, Inaki Williams, Gerard Moreno, Borja Majoral...su sve zvučnija imena od Budimira, i svi imaju manje od njegovih 17 La Liga golova na kontu. Više od Budimira su zabili samo Bellingham, Lewandowski, Sorloth, i Dobvyk. Ima 32 godine, kao i Kramarić. Petković ima 29. Tanki smo trenutno na špicu jer nemamo killera osim Budimira, ali Matanović, Beljo, Šimić, i Ljubičić imaju 21 godinu i dolaze. Na lijevom krilu Stojković i Vidović, desno Kačavenda, Zvonarek u vezi, Vušković na stoperu. To su igrači koji će mijenjati Sučića, Baturinu, Pjacu, Brekala..., a potencijal im je trenutno nemjerljivo veći od zadnje dvojice. Ja se za nas ne bojim.тачно нису вас иѕбацили италијани него албанци.
ко њих не добије нема шта да тражи дање крај приче.
што је најжалосније без обзира што сте преокренули против албаније и они вам учачкали у последњој минути реално је да су вам требали дати још три гола минимум са обзиром на зицере које су имали шифтари док су још водили.
та утакмица је брука за хрватску.
ту сте испали и то заслужено нема шта.
да вас видимо сада реконструкција екипе ови мајстори одоше у заслужену пензију.
без модрића триа у везном реду више нема а брозовић је далеко од оног што је био.
напад тј шпицеви су вам одавно проблем отупели после одласка манџуке , перишић је скурцо...
сада и један од најбоњих везних редова је готов. каква будућност вам следи видећемо. ни мало ружичаста.
далић одлази , јер нема више екипу. он је скроман тренер. бункераш и онај који типује тврдо па макар на пенале ако контра не упали.
да је ишта као тренер ваљао одавно би имао прави ангажман...
brt realno niste više top reprezentacija i to je to.. po meni nikad niste ni bili.. vukli ste se na sreću i na genijalnost modrića.. al ok jbg nema više ni sreće ni modrića i vraćate se u neki prosek realno.. tamo gde smo mi oduvek.. imate vrhunskog golmana, onaj gvardiol je dobar, kovačić ok al ništa spektakularno..ostali jbni prosek kao kod nas da se ne lažemo..Propadamo od 1998. želje su iste, čitam ih od tada. Onaj ko misli da ćemo imat 8 od prvih 11 u najvećim klubovima svijeta je idiot. Ili ko je novi Modrić. Mi trebamo na natjecanja i čekat da se poklopi. A poklopit ti se može samo ako si stalno tamo. Naravno da je Albanija bruka za Hrvatsku. Cijeli turnir je bruka što smo pružili..
Što se tiče toga kako su nad Albanci trebali natrpati, Opta kaže nešto drugo; Hrvatska xG- 2.68, Albanija xG- 0.46
Di sam ja napisao da smo top reprezentacija? Al nećemo ni pričat da smo sad ko Vi. Vi skupinu niste prošli nikad. Ako računamo i CG onda 24 godine. Zadnji ste u grupi u Kataru, zadnji sad u Njemačkoj, zadnji u Južnoj Africi, zadnji 2006. u Njemačkoj. Ajde, u Rusiji niste bili zadnji. Kakve su to usporedbe? Španjolska nam dala 3 gola. Sramota jbt.brt realno niste više top reprezentacija i to je to.. po meni nikad niste ni bili.. vukli ste se na sreću i na genijalnost modrića.. al ok jbg nema više ni sreće ni modrića i vraćate se u neki prosek realno.. tamo gde smo mi oduvek.. imate vrhunskog golmana, onaj gvardiol je dobar, kovačić ok al ništa spektakularno..ostali jbni prosek kao kod nas da se ne lažemo..
slažem se bili ste bolji i od albanije i od italije ali albanija je loša a italija najveće razočarenje turnira..
velike reprezentacije retko primaju golove u zaustavnom vremenu a vi ste primili dva na jednom turniru .ok jedan, desi se..ali dva ....i to nešto govori.. da niste više veliki, da ne znate da zatvorite utakmicu..
španija vam je za poluvreme pokazala koliko ste daleko od vrha.. drugo su odigrali taktički inače bi pukla petarda..
pa bolji ste od nas al ste opet prosek.. pričamo o sadašnjem vremenu a ne o prošlom.. pokazali ste sad kolko znate i možete..seti se šta sam pisao pre prvenstva..da ćete lagano da popušite.. mi smo krac realno mada sudije nas jbu počesto al jbg.. ako si primetio niko od nas nije kukao to što je Mitrović povučen za dres protiv Danske..penal ko suza..prošli bi grupu .. strani mediji i komentatori su pisali i pričali o tome.. ni var ni ništa.. a vaš trener, igrači mediji kmeket jbg što je sudija produžio 8 minuta.. pa što vi niste dali go u tih 8 minuta?Di
Di sam ja napisao da smo top reprezentacija? Al nećemo ni pričat da smo sad ko Vi. Vi skupinu niste prošli nikad. Ako računamo i CG onda 24 godine. Zadnji ste u grupi u Kataru, zadnji sad u Njemačkoj, zadnji u Južnoj Africi, zadnji 2006. u Njemačkoj. Ajde, u Rusiji niste bili zadnji. Kakve su to usporedbe? Španjolska nam dala 3 gola. Sramota jbt.
pa vidi nprevo, odgovor ostvarenog čovjeka koji u životu radi i neke druge stvari osim birtijašenja i provođenja mladosti u krugu od 1km. Tako da vjerojatno nisi imao vremena da ti mržnja pojede mozak
polufinale?? tu nema objektivnosti.. Hrvatska ima istrošen tim..spor vezni red.. .Brozović ispuvani balon, jedva se kreće..Perišić ni senka onog od pre par sezona.. vidim traži ga Hajduk..to nešto govori...slab napad.. pa naš napad je jači od njihovog!! Budimir, Petković?? koj krac.. prosek!! osim vrhunskog golmana i Gvardiola ostalo je prosek..msm sve su to ok igrači ali igrače takvog kvaliteta ima svaka prosečna reprezentacija tipa Austrija, Danska, Srbija, Poljska.. Gardijan je u komentaru napisao nešto u fazonu: Šta očekuju kada im vezni red ima 99 godina??!? alfa i omega ekipe ima 39 godina ..alo 39!!! to je kao da ideš na automobilske trke, motor u kvaru a ti očekuješ da pobediš.. Modrića niko neće zameniti.. nema tog igrača na vidiku.. a Modrić im je bio pola reprezentacije..pa vidi npr
"moja mržnja prema tebi, niti ćeš ti postati bolji čovek niti ja, a ja ću samo sebi natovariti teret."
i normalno je da se pitaš zašto mrzeti kad time nećeš ništa promeniti a sebi tovariti teret.
a kome mržnja čini zadovoljstvo i to je ok mrzi brate, mene ne dotiče.
a ovi komentari oko naših komšija je ono tipično "nije važno što je crkla moja krava, već što je komšijina".
vrhunac srpskog fudbala je doći do prvenstva i to je to .
a zašto je tako, dal zbog igrača, selektora, fudbalskog saveza, politike ili sve zajedno ili jednostavno da se pomirimo činjenicom da nam je to limit i u najboljim uslovima.
prevelika očekivanja preveliko razočarenje
po meni srbi nisu razočarali, dok hrvati jesu jer od njih se očekivalo više i siguran sam da su i najobjektivniji hrvatski navijači videli reprezentaciju minimum polufinale.