- Poruka
- 77.927
francuzi bez mbapea deluju jalovo, a belgijancima lukaku nesrećaVeliko samopouzdanje imaju u naletu su osjecaju da mogu sa svakim a i nemaju pritisak nacije jer su mlad jak tim od kojeg se u buducnosti mnogo ocekuje ja ih vidim sigurno u polufinalu na ovom i svakom narednom velikom takmicenju imaju kontinuitet msm ova generacija nova samo je pitanje vremena kada ce biti sampioni
Ovaj Euro mi Francuska i Spanija mirisu kao sampioni primarno Spanija i treba se paziti Belgije ako prodje grupu jako ce onda gurati inat neki jer su poceli sa porazom a to ce ih natjerat da se ranije uozbilje od ostalih ekipa.Argentina je pocela Mundijal sramno sa porazom od Saudijske Arabije to je bio hladan tus konji je uozbiljio ekipu i probudio msm da Belgija je favorit iz sijenke na ovom Euru ako prodju grupu bice super opasni.Mnogo bijesa je u njima jer su odigrali jako dobro prvi mec kao i Slovacka a izgubili.De Brujne sada treba za njih da pokaze da je vodja kao Messi za Argentinu jos imaju trenera Tedesca italijana koji je dugo vodio Lajpcig jako iskusan
nemci i englezi izvikani, talijani večito ispod radara prolaze, čini mi se da su španci bar su mi ostavili utisak kao najuigraniji.
ostaje i holandija koja nije bezopasna sa brzim igračima.