Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.264
Spanija je ocito crna macka Hrvatske. Bice tek zanimljiv mec CRO-ITA posebno ako ovi drugi pobede Albaniju veceras.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spanija je ocito crna macka Hrvatske. Bice tek zanimljiv mec CRO-ITA posebno ako ovi drugi pobede Albaniju veceras.

Batice, iđemo mi -U-staše do finala.Žao mi zapadnih Srba, bojim se još veće bruke u nastavku
a miline, nemaju pojma koja je ovo uživancija, čuješ samo cvrkut pticaKakva ugodna tišina u kvartu, izgleda će u dogledno vrijeme opet biti navijačkog, -U-staškog čipsa 60% na sniženju.
Komšije moje drage, istu sudbinu vam kao i Hrvatskoj želim.
![]()
Da, ali mislim da Hrvatska prolazi.a miline, nemaju pojma koja je ovo uživancija, čuješ samo cvrkut ptica
Nema od tog ništa, i Šiptari će nas iznabadat, stari smo, prestara reprezentaciija, pogledaj Špance to sve klinci od 20g a naši već oćelavivli i olinjilali.Batice, iđemo mi -U-staše do finala.
Nećemo mi tek tako do sniženog, navijačkog čipsa.
Čekaj da na idućoj utakmici Dalić dodatno zamasti onu bosansku glavu, tek onda će reprezentacija proraditi kako treba.
Iskreno, uopće ne pratim nogomet, rezultat sam pročitao ovdje, ali nekako mislim da Hrvatska gotovo sigurno prolazi skupinu.Nema od tog ništa, i Šiptari će nas iznabadat, stari smo, prestara reprezentaciija, pogledaj Špance to sve klinci od 20g a naši već oćelavivli i olinjilali.
Modrić svaka mu čast ali brate samo smeta na terenu
Pa imaš još Italiju koji su aktuelni prvaci Evrope i Šiptare koji će ići u meso, uglavnom i treći u grupi ide dalje, to nam je ajmo reći neka šansa, ma najviše od svega bi voleo i Šiptari da nas naguzeIskreno, uopće ne pratim nogomet, rezultat sam pročitao ovdje, ali nekako mislim da Hrvatska gotovo sigurno prolazi skupinu.
Ovo sa Španjolskom sam naravno očekivao.