pop80
Elita
- Poruka
- 16.851
opet lažešSve redom smo tukli. Vi nikog
..... ste i pomiri se sa tim bratac..
niste ni u 16 u Evropi trenutno..
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet lažešSve redom smo tukli. Vi nikog
u Kataru su do polufinala pobedili samo mrtvu Kanadu i onda ih je Argentina rastavila sa pola snage.. 3:0..dakle u 5 ili 6 utakmica imali su samo jednu pobedu protiv najgore ekipe na prvenstvu !!! velesila nema šta..Igrali su isto kao i prosli Mundijal samo sto Spanija i Italija nisu kao Japan i Rusija u fudbalu sa tim ekipama je Hrvatska igrala eliminacije na Mundijalu i kada to pobjedi novinari pravili pricu velika Hrvatska sila kao Njemacka, Brazil itd.Cim dodje jaca ekipa obrukaju se na Euro 2020 primili su od Spanije 5 golova a pokusali da igraju napadacki tu su shvatili da im je bunker antifudbal i mrcavrenje rivala kao svakoj maloj reprezentaciji sudbina
Hrvatska vs Spanija 0 3 logicno kada protiv Spanije igraju sa tim kesa fudbalom,protiv Spanije mrcvarenje nikada nije prolazilo nijednoj ekipi
u Kataru su do polufinala pobedili samo mrtvu Kanadu i onda ih je Argentina rastavila sa pola snage.. 3:0..dakle imali su samo jednu pobedu protiv najgore ekipe na prvenstvu !!! velesila nema šta..
sve na penale i na nerešene.. već sam pisao da je Lukaku promašio 4 prazna gola..
al igrali su bolje nego sad realno pošto sad apsolutno nisu ništa pokazali.. gore od ovoga ne može.. da ti mrtva Albanija da dva gola jbt a brani ti jedan od najboljih golmana Evrope..
brt mitomanija je da su neki ..... u fudbalu.. ok ne sporim bili su drugi al Grčka je bila prva..i šta sad?? gde su sad??Oni realno da su bili u grupi C prosli bi grupu pa uz malo srece u osmini finala neki rival osrednji Slovacka, Rumunija i to dobiju na penale i sjutra novinari pisu velesila Hrvatska u rangu velikana maestralno prosli u cetvrtfinale,snaga karaktera, Modric lider.
A onda u cetvrtfinalu ako im dodje prava neka velesila svi u odbranu pa se cekaju penali,1 sut u okvir gola su uputili Brazilu za 120 minuta a njima Brazil 11 suteva u okvir gola i ukupno 23 suta na gol, a sjutra dan Rade Bogdanovic hvali Hrvatsku maestralna i mudra takticka igra.Maestralna igra da jednom u 120 minuta sutnes u u okvir i ludom srecom dobijes mec
Očekivao sam da igramo puno bolje. A kad sam vidio kostur i mogućnosti, tj. da je put do finala Švicarska, Engleska, Nizozemska, onda ti bude jasno da ni ne trebaš igrati spektakularno, a postoji šansa za finale.po meni srbi nisu razočarali, dok hrvati jesu jer od njih se očekivalo više i siguran sam da su i najobjektivniji hrvatski navijači videli reprezentaciju minimum polufinale.

brt mitomanija je da su neki krac u fudbalu.. ok ne sporim bili su drugi al Grčka je bila prva..
idu na sva takmčenja.. prvo nije istina da su išli na sva takmičenja a drugo osim ova dva u Rusiji i Kataru kada ih je usra lo ništa nisu pokazali.. sećam se da ih je jbni Meksiko tovorio 3.0 na nekom prvenstvu.. mrzi me da tražim na kom al sećam se i da je tad bila priča da idu do finala..
1998 me bili smo tu negde što se i pokazalo u kvalifikacijama dve godine kasnije kada smo odigrali dve egal utakmice s tim da smo mi otišli na euro a oni nisu.. imali smo i mi oni dobre ekipeOni su solidna ekipa evropska koja uz neki optimalan zrijeb moze doci daleko
Ja licno smatram cak i da je Jugoslavija 1990 i Jugoslavija 1998 bolji tim od njih.Samo sto je ta Jugoslavija imala pakleno tezak zrijeb
Jugoslavija 1998 osminu igra sa Holandijom
Hrvatska 1998 igra osminu sa Rumunijom
Jugoslavija 1990 igra ---- osminu finala Spanija
Cetvrtfinale Argentina prvak svijeta tada aktuelni
Hrvatska 2018 osmina sa Danskom solidnome
Cetvrtfinale sa Rusijom to je velika razlika
Hrvatska 2022 sa kim igra osminu sa Japanom
Jugoslavija 1998 i da je prosla Holandiju u cetvrtfinalu bi isla na Argentinu pa u polufinalu Brazil pa moze li teze
Zamisli 2018 Hrvatska da je u osmini Isla na Spaniju ili Brazil itd pa igrali bi max cetvrtfinale
Švajcarska je trenutno kvalitetnija reprezentacija i od nas i od Hrvatske..uostalom to se i vidi na EuruKada je Hrvatska odmah ispadala pa na Euru 2020 kada su u osmini dobili Spaniju i izgubili 5 3 ,pa ispadali su 2014 e na Mundijalu logicno kada su u grupi igrali protiv Brazila i Meksika teska grupa i cao.Takodje ni od Svajcarske nisu jaci u fudbalu,samo imaju laksi zrijeb.Svajcarska je ispadala od velikana ali je dobila i jednu Italiju a vjerovatno i Englesku i to igrajuci napadacki muski a ne antifudbalom
koga nismo tukli?opet lažeš
krac ste i pomiri se sa tim bratac..
niste ni u 16 u Evropi trenutno..
1998 me bili smo tu negde što se i pokazalo u kvalifikacijama dve godine kasnije kada smo odigrali dve egal utakmice s tim da smo mi otišli na euro a oni nisu.. imali smo i mi oni dobre ekipe
Šta Jugoslavija 1990? Jel to Jozić, Katanec, Žuti, Jarni, Ivković....opet se kitiš tuđim perjemOni su solidna ekipa evropska koja uz neki optimalan zrijeb moze doci daleko
Ja licno smatram cak i da je Jugoslavija 1990 i Jugoslavija 1998 bolji tim od njih.Samo sto je ta Jugoslavija imala pakleno tezak zrijeb
Jugoslavija 1998 osminu igra sa Holandijom
Hrvatska 1998 igra osminu sa Rumunijom
Jugoslavija 1990 igra ---- osminu finala Spanija
Cetvrtfinale Argentina prvak svijeta tada aktuelni
Hrvatska 2018 osmina sa Danskom solidnome
Cetvrtfinale sa Rusijom to je velika razlika
Hrvatska 2022 sa kim igra osminu sa Japanom
Jugoslavija 1998 i da je prosla Holandiju u cetvrtfinalu bi isla na Argentinu pa u polufinalu Brazil pa moze li teze
Zamisli 2018 Hrvatska da je u osmini Isla na Spaniju ili Brazil itd pa igrali bi max cetvrtfinale
pa eto i sam si reko da lažeškoga nismo tukli?
joj, pardon, lažem da vi niste nikog. Istina, jeste. Nijemce 2010, i Portugal 2021. Jel ima još netko vrijedan spomena?
ko i vi 2018. preteška skupina Kostarika, Švicarska, BrazilKada je Hrvatska odmah ispadala pa na Euru 2020 kada su u osmini dobili Spaniju i izgubili 5 3 ,pa ispadali su 2014 e na Mundijalu logicno kada su u grupi igrali protiv Brazila i Meksika teska grupa i cao.Takodje ni od Svajcarske nisu jaci u fudbalu,samo imaju laksi zrijeb.Svajcarska je ispadala od velikana ali je dobila i jednu Italiju a vjerovatno i Englesku i to igrajuci napadacki muski a ne antifudbalom
to je zg slengpa eto i sam si reko da lažeš

ko i vi 2018. preteška skupina Kostarika, Švicarska, Brazil

strahovito te boli. jer nemoguće je da baš toliko nemaš pojma![]()
evo upravo pročitao analizu Amara Osima za hrvatski Index.... sina Ivice Osima..
korektno i tačno.. ovo bolodovano upravo je ono što ja pričam ovde već odavno
Bizarno je što si je jedna tako iskusna ekipa dozvolila da prima golove u zadnjoj sekundi. Da, tragedija je to, ali ako ćemo biti iskreni, Hrvatska u obje te utakmice nije ni trebala voditi. Albanci su ih nadigrali u prvih 45 minuta i da nije bilo Livakovića, mogli su i uvjerljivije voditi.
U drugom poluvremenu na silu su nešto Kramarić i Sučić zabili i onda je Hrvatska opet stala. Protiv Italije, nikad gore Italije, ista stvar. Što je to Hrvatska odigrala u prvom poluvremenu u utakmici u kojoj joj igra samo pobjeda? Ništa. Talijani su trebali voditi i imali su nekoliko top šansi.
Onda je Modrić nekako zabio i ista stvar. Opet čekanje da utakmica završi. Što je na toj utakmici Hrvatska napravila da može reći da je nezasluženo ispala? Sučić je opalio s 25 metara. Je li to šansa? Naravno da nije. Ponavljam, Hrvatska nije trebala ni voditi protiv Italije.
Znači, normalno je kad Lukaku u Kataru promaši tri zicera i Hrvatska zbog toga prođe, a sad se iščuđavamo jer su Talijani zabili krasan gol. Pa ni u Kataru to nije izgledalo dobro. Grupu je Hrvatska prošla kako je prošla, Japan bolje da ne spominjem, protiv njih Hrvatska ni sekunde nije bila bolja.
Brazil je promašio tko zna koliko šansi, a Petković je iz jednog udarca zabio. Po čemu je gol Perišića Japanu na centaršut Lovrena logičan, a pogodak Talijana je nešto nezamislivo. Ljudi, od 2018. Hrvatsku prati sreća i kad-tad se ta sreća morala okrenuti.
Neću ulaziti u Dalićeve odluke, vidim da se puno priča o Brozoviću i Modriću, ali jako je zanimljivo da su najviše igrača na ovom Euru u grupnoj fazi rotirali Hrvatska i Srbija. Kad je tako, kad trener nije siguran u sastav, posebice u igrače u obrani, onda znaš da nešto ne štima.
A čini mi se da kod Hrvatske već dugo nešto ne štima. Sjetimo se kvalifikacija. Da je Wales dobio Armeniju, Hrvatska ne ide direktno na Euro, nego u baraž. Patio si se s Walesom i Turskom, patio si se na Euru, i sad se čudiš kako si ispao. Pa nisu te kvalifikacije bile prije četiri godine, nego prije četiri mjeseca.
Siguran sam da je Hrvatska prošla, da bi protiv Švicarske završila jednako. Hrvatska nema sve ono što Švicarska ima - brzinu, snagu, trku. Kako ćeš dobiti ozbiljnu ekipu bez brzog igrača? Kako ćeš dobiti nekoga kad igraš predvidljivo i sporo? Kramarić i Majer na krilima... Budimo ozbiljni. Hrvatska stalno igra ''ja tebi, ti meni'' i tako do preksutra.
Što ti vrijedi da imaš iskustvo i lukavstvo kad igraš bez da napadaš.? A ako ne napadaš, kako ćeš zabiti? Italija je bila smiješna, a i takva je bila bolja i opasnija od Hrvatske. To najbolje govori o tome kakva je bila Hrvatska na Euru.
aj nek bude takoprerano se desava..petak svabija vs spanija..bas prerano..ocekivo sam ih u finale..i dalje vjerujem da ce spanija dobiti svabe..portugal ce ispasti od francuske...zaboravi neki dan spomenuti portugal vs slovenija...pepe 41 god covjek skoro pa 120 min igro..svaka cast..
englezi ce proci svicu..nizozemci ce proci tursku i kontam oderati engleze..spanci kasnije oderu francuze..finale spanija - nizozemska..
uopšte ne mora da znači, možda bude skrndža od utakmiceNjemacka i Spanija to je uzivanje za sve nas koji volimo fudbal poslastica bice dinamike,